Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ביצעתי עבודת בטון קטנה אצלי לפני כמה חודשים

תזכורת : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=445678

והעיניין הוא שלא יצא לי מי יודע מה ישר . שמעתי על 'מדה מתפלסת' כסוג של פיתרון לבעיה כזו .

לא עבדתי איתו בעבר . מה דעתכם ?

Gn'f'R

פורסם

יש שיפוע לרצפה? אם כן מה?

או פשוט חוסר אחידות?

אם יש שיפוע, תלוי כמה הוא.

אם סתם לא חלק, אז כן.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יקר ולא חזק עד כמה שזכור לי כמו בטון.

רצפת בטון ישרה ללא שקעים אפשר לעשות באמצעים פשוטים, ע"י יצירת רשת שתי וערב מדויקת ישרה ומפולסת של חוטים מספיק חזקים לעמוד בהברשה וביציקה.

לאחר היציקה מחליקים תא תא ברשת וכך המישוריות נשמרת.

פורסם

כל חומר שתבחר. מדה מתפלסת / בטון / בטקל לא יצליח לפתור לך את הבעיה.

כי אין לך עובי לחומר ליצור פלטה חזקה.

זה אומר שאין לך לפחות 3 ס"מ של עובי ליצירת חומר עבה אחרת הוא ישבר בשניות. אגב גם 3 ס"מ זה גבולי.

החומר היחידי שעולה לי לראש שיחזיק לך. בעובי של ס"מ ופחות זה דבק אפוקסי.

זה יוצא ישר. חלק. יפה. וחזק. אבל יקר.

או לקחת פטישון / משחזת ולגרד כ 2 ס"מ מהאזורים הגבוהים. שיהיה לך לפחות 3 ס"מ עובי.

ואז פשוט להכין בטון עם חול / סומסום. בלי אבנים ולהחליק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא בדיוק דבק, אבל אפוקסי.

מבחר פתרונות כאן:

http://www.gilar.co.il/flooring/epoxy-coatings

כמובן שיש גם למתחרים, תצטרך לחפש בעצמך.

****עריכה****

עכשיו ראיתי את ה"פרוייקט" שלך... אני לא בטוח שאפוקסי הוא הפתרון עבורך.

אם תחליט ללכת לכיוון הזה - תצטרך לבנות תבנית אטומה לאפוקסי בגבול עם המרצפות, אחרת הוא יגלוש לך לשם ויכער את כל המשטח.

אם יש לך מספיק תקציב - הכי טוב הוא להדביק קרמיקה על הרצפות + הבטון (כלומר לצפות את כל המשטח) - זה בהנחה שהמשטח מוגבה לא יגרום לך לבעיה מול פנים הבית, אם רלוונטי.

לחילופין אפשר להדביק רצפות דומות או ליצור ניגוד כלשהו כמסגרת לרצפות הקיימות, עם מדרגה קטנה בין המשטחים. חשוב לחשוב על ניקוז מהרצפות הקיימות החוצה (למשל לשבור פינה בבטון ולקבור צינור) אם אתה עושה דבר כזה.

פורסם

שמר.

לפי התמונות. אין לו שם עובי מספיק לריצוף. יש לו שם שיפועים שמתחילים בכמה מילימטרים בודדים. ויורדים לכ2 -3 ס"מ .

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם היית שואל היינו גם מסבירים לך שצריך לשים ניילון מתחת ליציקה.

תיכף אחרי היציקה לעבור עם מאלג' בעדינות על גבי הבטון ואז היה יוצא לך חלק.

כרגע ניראה לי שצריך אולי להחליק את המקום עם מכשיר מתאים אני אנסה לבדוק לך מה האפשרויות הביתיות.

פורסם

באמת לא הנחתי יריעת ניילון לפני היציקה,

בהתחלה היה בסדר וכעבור מספר שעות הבטון נספג בכמה מקומות

וכפי שנאמר כאן נוצרו לי בורות של כ 2 סנטימטר.

בעתיד כל הרחבה הזו הולכת לעבור ריצוף חדש וחיפשתי פיתרון מהיר וישים עד אז.

האמת שאני די מתלבט בין ריצוף חדש לבניית דק או אולי משהו אחר. אבל זה כבר נושא אחר.

Gn'f'R

• תוכן חדש...