Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

לפני כחודשיים וחצי עברתי תאונה (נכנס בי ג'יפ מאחורה), הנזק של התיקון + שמאי + ירידת ערך הגיעה ל 27600.

לאחר חודשיים קיבלתי העברה מהחברה של המבטוחת שנכנסה בי (מנורה מבטחים) סכום שהוא נמוך ב כ350 שח ממה שמגיעה לי, הטענה של מנורה היא שהם לא משלמים את מלוא הסכום של שכ"ט שמאי בגלל תיקרה מקסימאלית...

האם זה חוקי ?

אמנם מדובר ב"רק" 350 שקל אבל זה ממש מעצבן :evil: (גם ככה שרפתי שלושה ימים עם המוסך, ועכשיו אני גם אמור לשלם את ההפרש)

מה אפשר לעשות בנידון ?

תודה[/quoteהבעיה ידועה ממזערים נזקים על חשבון השמאי הפרטי.

העינין הוא לא הכסף,אלה העיקרון שחברות הביטוח מחזיקות בכסף של אחר ומחליטה לעשות בו ובשלה.

לא תקין,לא לותר לשלוח מכתב דרישה לתשלום, ובמקרה שלא תענה בחיוב פנה לתביעות קטנות, אסור לוותר, אחרת לא יפסק עינין הגזל. של מקבלי ההחלטות בחברות הביטוח. על פי חוק יש לשלם שכט השמאי על ידי חברת הביטוח. 55

שלחתי מכתב בדואר רשום + פקס (נכתב ע"י עורך דין)

המכתבים נשלחו לפני שבועיים, טרם קיבלתי מענה...

כמה זמן עלי להמתין עבור מענה ? (אם הם בכלל עונים ?)

תודה

• ספונסר פורום
פורסם
שלום,

לפני כחודשיים וחצי עברתי תאונה (נכנס בי ג'יפ מאחורה), הנזק של התיקון + שמאי + ירידת ערך הגיעה ל 27600.

לאחר חודשיים קיבלתי העברה מהחברה של המבטוחת שנכנסה בי (מנורה מבטחים) סכום שהוא נמוך ב כ350 שח ממה שמגיעה לי, הטענה של מנורה היא שהם לא משלמים את מלוא הסכום של שכ"ט שמאי בגלל תיקרה מקסימאלית...

האם זה חוקי ?

אמנם מדובר ב"רק" 350 שקל אבל זה ממש מעצבן :evil: (גם ככה שרפתי שלושה ימים עם המוסך, ועכשיו אני גם אמור לשלם את ההפרש)

מה אפשר לעשות בנידון ?

תודה

על פי חוק, זכותך לקבוע איזה מוסך יטפל ברכב, ולבחור את השמאי שילווה את התיקון.

חברת הביטוח חייבת לשלם את שכר טרחת השמאי. חייבת אם הוא לא מוגזם מדי עד 1000 שח לטיפול בנזק שהצגת זה סביר.

חברות הביטוח מצמצמות עלויות באופן שרירותי ומפחיתות סכומי כסף קטנים כדי שלא יהיה משתלם לתבוע אותם.

הצעתי לך, לכל הגולשים, ולכל הניפגעים לא לוותר ולהציף את בתי המשפט לתביעות קטנות, בתביעות מסוג זה. רק אז יבינו, אני מקווה , חברות הביטוח לא לגזול את פרנסתם של אחרים. אני מקווה שבתי המשפט יקנסו את חברות הביטוח על כל תביעה מסוג זה לפחות ב 2500 שח

בהצלחה לכולם.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

ממש מעצבן !!

אחרי שכתבתי לחברת מנורה מכתב, הם אמנם הפקידו לחשובני סכום נוסף, אבל עדיין פחות 84 שקלים מהסכום הסופי !!

אין להם טיפת בושה !

מה אפשר לעשות עכשיו ? הרי ללכת איתם לתביעות קטנות בשביל 84 שקל זה בעייתי, מצד שני זה פשוט חוצפה :evil:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

רק רציתי לעדכן את ההתפתחות של המקרה, שלחתי למנורה עוד מכתב מנוסח היטב

ולאחר חודש הם החזירו את מלא הסכום הדרוש + 2 שקלים :smile:

חבל שבשביל 285 שקלים צריך את כל הסחבת הזאת...

זה רק מראה עד כמה החברה הזאת עובדת בשיטת המצליח, שימו לב לזה ואל תשברו במקרים דומים !

בהצלחה

• תוכן חדש...