Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! מגרוטאה אחת לאחרת, עזוב ביאסת...:lol:

CLS מטורפות, AMG למיניהן, M5, לההה גיילוסטר!

היית כבר לוקח דיזל עם כל הק"מ שאתה עושה עם הרכב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין את כל ההודעות של "וולוסטר???" - הבחור חוסך כאן המון כסף חודשית - שבו הוא יכול לקנות אחלה רכב תוך תקופה קצרה, כמו שאמר 20K דולרים בשנה! אתם מבינים על מה מדובר כאן?

וחוצמזה בנצי - לדעתי עשית בשכל, אחלה רכב, לדעתי הוא יפה, אם אתה נהנה ממנו לאחר שנהגת על אינפיניטי אז אני בטוח שהוא שווה את המחיר (לעזאזל פחות מ 100K שקלים בוודאי שזה שווה) תתחדש וסע בדרכים בטוחות :)

Opel Adam S 2017

פורסם

תתחדש, הגרסא האמריקאית מאוד מפנקת. רק חסר לך עדשה בפנסים הקדמיים, מה שהכי מפריע לי בעין :wink:

"חבל" לא קנית GTI דור 5, היית מגיע ל-270 קמ"ש כמו מטורף :|:roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, הוא לא היה מגיע ל270 בטוח, אבל הוא היה מקבל חווית נהיגה הרבה יותר טובה מהוולוסטר.

בן, תתחדש! לדעתי הכי מתאים לוולוסטר לבן! לא מרגיש חוסר בכוח? או שלרוב הוא אצל האישה?

Got To love It

פורסם
גיא, הוא לא היה מגיע ל270 בטוח, אבל הוא היה מקבל חווית נהיגה הרבה יותר טובה מהוולוסטר.

בן, תתחדש! לדעתי הכי מתאים לוולוסטר לבן! לא מרגיש חוסר בכוח? או שלרוב הוא אצל האישה?

איזו חווית נהיגה? הבנאדם מספר שהוא תקוע הרבה בפקקים ומתדלק פעם ביום ואפילו יותר , ועומדת לו פורש בחנייה (שלך בנצי, כן?) , הוא צריך חווית נהיגה? ייסע בפורש.

בחירה טובה , אמנם יכלת לחסוך יותר (דיזל , או אופציות אחרות) אבל אני בטוח שתהנה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אחרי 160 ק"מ עם הרכב אני יכול לאמר בפה מלא שאני ממש ממש מבסוט.

הרכב נוסע יפה, 6 הילוכים עם מנוע צנום מחייבים משחק קבוע עם ידית ההילוכים, במיוחד לאור העובדה שאני ממש מתרגש מהחיסכון בדלק.

צמיגים דביקים במידה סבירה של 215 וכיול מתלים די נוקשה די עוזרים למרות ההגה שמרגיש קל מאוד אבל מדוייק.

אז מה היה לנו ביומיים האחרונים, אני יצאתי לקניות בוואלי וכל הדרך התלהבתי מהמשחק שיש במערכת המולטימדיה, משהו קצת ילדותי אך מאתגר, המחשב עוקב אחרי המהירות וצריכת הדלק ונותן לך נקודות כשאתה מעביר הילוכים בזמן ושומר על צריכת דלק נמוכה, יש HIGH SCORE וזמנים וזה די מגניב ועוזר להעביר את הזמן בנסיעות שגרתיות משעממות.

אתמול החזקתי ממוצע של 46.7 מייל לגלון במשך חמש דקות וסגרתי 68 דקות של נסיעה עם ממוצע של 34.9 מייל לגלון, יאי!!!

הרשמים שלנו עד עכשיו (כן באמת ישבנו במסעדה והחלפנו רשמים) הם: תיבת ההילוכים והקלאץ' מאוד נוחים לתפעול והתחושה טבעית מאוד, מבחינת הנדסת אנוש, הכל נופל לידיים ויושב במקום הנכון (זה משהו שאנחנו תמיד מתלוננים עליו בנוגע לקיימן).

הגודל מושלם בשבילנו והרכב נראה נהדר.

כוח? מספיק כוח, זה לא שעם האינפיניטי והפורש כל יציאה מהרמזור מלווה בפרפור, עם הפורשה קשה לנסוע רגוע וגם גשמנסים, לא ממש יוצא. אז באמת שהכוח מספק.

ומערכת המולטימדיה פשוט מצויינת מבחינת תפעול, אפשרויות ואיכות מסך.

יאללה נעביר איזה 1000 ק"מ ונדווח.

ואני המשתמש העיקרי של הרכב.

2013-03-21_16-33-58_HDR_Anne_zps0693d35a.jpg

veloster003_zps1131a61f.jpg

haters will hate

פורסם

כמו שכבר נכתב לפניי, יש לבנאדם פורשה בחניה ואנשים באים אליו בטענות למה לא קנית M5 וכו'. נו באמת, למה לכתוב כאלו שטויות כשהוא בעצמו כיוון מראש לחיסכון בדלק ברכב שיראה נורמלי וייסע נורמלי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אמנם מעט באיחור, ובהזדמנות חגיגית זו גם אבקש סליחה מעמוס השרת על ההקפצה :wink:, אבל בנצי - תתחדש! נראה אחלה רכב... שתזכה להמון הנאה ממנו, הן בפן הנהיגה והן בפן החסכון.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אם בנצי מבסוט, אני מבסוט.

+1 :lol:

'תחדש בנצי, לך תרביץ איזה קינוחה בצ'יז קייק פקטורי ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
100 אלף שקל לוולסטר טורבו חדשה? עם 10 שנים אחריות?

גם אני רוצה :shock:

מחכה ליום שגם אני אוכל לברוח מכאן, אם יגיע בכלל :cry:

מה מונע ממך בדיוק לעשות זאת?

בלי לפגוע, לא חשבתי שאראה בחור שנוהג על פורש בסופי שבוע שיקנה לעצמו יונדאי ליום יום.

אין רע ביונדאי, סה״כ הם עומדים מאחורי הסלוגן שלהם יופי יופי.

אבל עם כל הכבוד, עם כל ההיצע הפסיכי שיש למקום מגוריך להציע.. יונדאי וולוסטר?

אתה איש עם טעם משובח.. ונראה שהפעם ביצעת עסקה מתוך איזה שהוא לחץ ושיקולים כלכליים מעט מצחיקים.

בכל מקרה, אם אתה שלם עם העסקה והרכב מספק את צרכיך, קטונתי!

תהנה לך וסע בדרכים ישרות! (או מעוקלות, אבל אז תבחר בפורש :-))

חפש מידע על יונדאי ג'נסיס. מכונית מפוארת מבית יונדאי שנחשבת לאחת המכוניות הנמכרות בתחומה בארה"ב. מסתבר שגם יונדאי יודעים איך להתברג לצמרת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ראשית בנצי , ברכות על הגשמת חלומם של חצי מהאנשים שאני מכיר (כולל אני - עצמי) בלעזוב את החור שלנו ולהצליח באמריקה , מאחל לך רק עוד מזה ואושר ובריאות.

שנית, כל מי מאנשי ה"איך קנית וולוסטר?" שהיה משוחח פנים מול פנים עם אדם שחי בארה"ב בשנים האחרונות היה יודע שיונדאי בכלל (והג'נסיס בפרט כפי שנכתב מעלי) זה רכב שהפך מוערך ונפוץ מאוד, הם נותנים אחריות מטורפת ותנאי רכישה טובים ונהנים מאמינות גבוהה יחסית.

זה שבארץ אנחנו משלמים הון על דלק, וקונים גטס מצ'וקמקת במחיר שבנצי קנה וולוסטר זו כבר בעיה שלנו מול השילטון שלנו ומול עצמנו שאנחנו גרים במדינה המיותרת הזו (אם רק היו לי הביצים לקום ולעזוב לא הייתי שותף לביזיון הזה, פחדן , מודה...).

תתחדש - סע בדרכים טובות ופרסם עוד פוסטים ותמונות.

חג שמח לכולם.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שוב, תודה חברים :)

כבר נהגתי קצת יותר מ500 ק"מ על הרכב, אתמול שרדתי את הפקק הראשון שלי עם הרכב, נסיעה של 50 ק"מ במשך שעתיים וקצת, לא רע, לא מתלונן על הדוושה השלישית, הילוך שני קבוע.

יש כמה דברים ברכב שקצת מבאסים אותי ואני ממש לא מתכוון להספק של הרכב, מהכוח אני די מרוצה, הרכב זריז ושומר על קצב מעולה, בכביש בין עירוני גם שיוט על 160 קמ"ש נעשה בביטחון מלא.

הנקודות שמציקות לי :

מערכת השמע, יש לי את המערכת פרימיום, 8 רמקולים, יש קומפוננט "6.5 בדלתות הקדמיות, צמד "6.5 מאחור (בדלת ובצד השני), סנטר "4 במרכז הדשבורד וסאבוופר "8 בתא המטען.

אני אוהב סאונד איכותי וחזק, באינפיניטי הייתה לי מערכת מצויינת של BOSE וכשנשרף לי הסאבוופר המקורי התקנתי מגבר וסאב של סרווין ווגה, לא היו לי תלונות והמערכת סיפקה סאונד מצויין עם כל סגנונות המוסיקה להם אני מאזין.

בקיימן מערכת של BOSE, החלל קטן מאוד והכל נשמע כמו באינפיניטי רק יותר מרוכז, פשוט מדהים.

כשחיפשתי את הג'נסיס לא התפשרתי על רשימת האבזור כי בדגם המפואר יש מערכת מדהימה של לקסיקון, 17 רמקולים! אמנם הסאונד לא חזק ברמה של לפוצץ חלונות אבל הכל נשמע כ"כ מדוייק ונקי. תענוג.

כמעט כל רכב שהיה לי הגיע עם מערכת איכותית, לא אכפת לי אם יש ניווט, אותי מעניין תמיד שיש פרימיום סאונד.

אז בוולוסטר לא התפשרתי ווידאתי שיש את מה שחשבתי שיהיה פרימיום סאונד, על הנייר זה מרשים, במציאות קצת פחות.

הבאס לא עמוק מספיק, הרמקולים טובים אבל במקסימום ווליום אני מרגיש כאילו חסר לי איזה עוד סיבוב של הידית ואני מרגיש כאילו חסר משהו. בפורום הבין לאומי של הוולוסטר אנשים כבר ביצעו פרוייקטים מרשימים אבל אני לא מאלה שהולכים לזרוק כסף ולבנות תיבה בבאגז, אני צריך את המקום ואני לא ילד קטן שמתלהב מבום בום, אני רוצה איכות, בא לי לשמוע את CARUSO עם חיוך.

המגבר המקורי יושב מתחת למושב הנוסע, מה שיקל על העבודה במידה וארצה להחליף אותו וגם כל החיווט מתרכז לנקודה הנ"ל שזה נוח מאוד, לא צריך לפרק את הקונסולה המרכזית.

אני מאמין שאתחיל מהחלפת הרמקולים המקוריים במשהו קצת יותר איכותי ועל הדרך אתמקד בבידוד רעשים ורעידות, בלי להחליף את המגבר המקורי, אתחיל מהסאב וופר בתיבה המקורית, משם לסנטר ולדלתות, מקווה שזה יתן לי את המענה.

אז עוד מעט, כשיהיה לי קצת זמן פנוי להתעסק עם זה אעלה פרוייקט מצולם, בינתיים אני בודק מה להזמין, אין לי בעיה לערבב מותגים ויש לי ניסיון טוב עם הרמקולים של אינפיניטי (הרכבתי אותם ברנגלר ובסובארו), לצערי הסאב והמגבר הקיימים שהוצאתי מהאינפיניטי יותר מדי גדולים 10" ומגבר בגודל של לפטופ.

אעדכן.

משהו נוסף שמציק לי זה שהסאן רוף לא נסגר בלחיצה אחת אלא צריך להחזיק את הכפתור, כנ"ל לגביי החלונות למעט הנהג, התפנקתי.

צריכת הדלק עומדת כרגע על ממוצע של 13 ק"מ לליטר וזה כולל פקקים מחורבנים והמון נסיעה בהרים שמצריכה טורים גבוהים והילוך נמוך, לא אידיאלי. בשיוט אני משיג 16.8 ק"מ לליטר, אותי זה מרשים בהשוואה ל5-6 ק"מ לליטר של הקיימן והאינפיניטי.

לא צריך דלק פרימיום אז זה עוד חיסכון, הפרש של 30 סנט לגלון, בסוף השנה אני אראה את הכל בתדפיס הבנק.

ושוב, הרכב זריז, המושבים נוחים מאוד והמראה פשוט כייפי, אחיזת הכביש מפתיעה ובדרך הביתה מהעבודה היום יצא לי לנסוע בכביש המפותל שבו אני מתחרע בד"כ, האחיזה פשוט מצויינת, צריך לשמור על הסל"ד במקום הנכון ואפשר גם להנות.

אני הבנתי ש300 כ"ס זה מגניב, אבל בחייאת, אפילו בכביש המופתל, כמה מהר אפשר לנסוע? לאט לאט אני אלמד עוד קצת, מה המגרעות ואיפה כדאי לשפר, כרגע, הדבר האחרון שמעניין אותי זה כוח, אולי הסאונד של האגזוז (אין סאונד, הדבר הזה נשמע כמו פריוס, מבאס קצת). הבלמים טובים והרכב מכוייל קשה, אין תנודות מרכב בסיבובים.

haters will hate

• תוכן חדש...