Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הרבה שירשורים היו בנידון אבל רובם לליסינגים אחותי מחפשת רכב חדש מרווח (לא חייב להיות ענק) פרטי

נסועה יומית של 60 ק"מ בערך חשוב כמובן בטיחות אבל גם אמינות (DGS יורד מהפרק?) ופינוק,

סיוויק או I35 והתאומה פורטה? אולי כן שווה ללכת על הג'טה (פוקוס אצלינו בחברה כבר 2 רכבים הגיר אמר שלום אחרי 50K ק"מ)

קיה סול מאובזרת (אהבה את המראה)?

בקיצור אשמח להמלצות

תודה

פורסם

בנוסף להמלצת שלומי הייתי מוסיף שברולט קרוז טורבו.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

חשבתי על המגאן כקונספט זה אכן מעניין אבל הדעות הקדומות לגבי אמינות לא מרפות

היא תקנה מה שאני אגיד אבל אם הרנו תאכזב אפילו טיפה אני :onfire:שרוף.

פורסם

כמה אופציות שיוכלו להתאים:

שברולט סוניק: מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס)

אזור כולל: מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום.

לכל אלה מצטרפים חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט (בדגמי הפלטינום) בדגם 2013 של הסוניק הותקנה תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

מחירים:

סוניק HB 99,900 ₪

סוניק סדאן 103,900 ₪

שברולט קרוז:

עברה מתיחת פנים משמעותית מגיעה עם מנוע של 1.6 ל' (124 כ"ס) בעל פליטת מזהמים נמוכה יותר (שיפור של 2 קבוצות במדד הירוק) וצריכת דלק משופרת. עיצוב פנים וחוץ חדש. כמו כן,

דגם 2013 מוצע ברמת האבזור הגבוהה בקטגוריה הכוללת: פנסי ערפל, חיישני חנייה אחוריים, חימום למושבים הקדמיים ומערכת שמע חדשה הכוללת בלוטוס'. בגרסה המאובזרת תגיע הקרוז עם חלון גג, מערכת MYLINK- מערכת חווית המשתמש החדשה של שברולט, וחישוקי אלומיניום. בהמשך השנה תוצע גם בגרסאות HB ווואגון.

מחירים:

קרוז LT 121,900 ₪

קרוז LT PLATINUM 125,900 ₪

פורסם
חשבתי על המגאן כקונספט זה אכן מעניין אבל הדעות הקדומות לגבי אמינות לא מרפות

היא תקנה מה שאני אגיד אבל אם הרנו תאכזב אפילו טיפה אני :onfire:שרוף.

דעות קדומות תמיד יהיו, רנו עברו שינוי משמעותי בכל הקשור לרמת אמינות עם שת"פ קרסו.

מראיה של הרכב, מדובר ברכב מפואר ומאוד נדיר בכבישי ישראל. נותן הרגשה של רכב מאוד מפואר ביחס לשאר המתחרים.

עם המעבר לדיזל, רנו היא אופציה מעניינית.

הסיבה שלא הייתי רוכש היא בגלל ירידת הערך המטורפת ולכן המלצתי על שברולט קרוז טורבו (לא רגילה!!) שיחסית לא פופולרית בכבישי ישראל וכך ירידת הערך תהיה קצת יותר עדינה.

כך או כך 2 האופציות הן מעניינות וטובות בהנחה שירידת הערך לא מהווה קריטריון מהותי מבחינתך.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

מניסיוני על VW ג'טה , תנסה אוקטביה , מנוע 1200 חזק {מרגיש כמו מנוע הרבה יותר גדול עם הרבה יותר סוסים ומומנט} ואם הכיס מאפשר תלך על ה1400 אפילו , רכב נוח מאד {אותם נתונים כמו הג'טה ומניסיון נהיגה אישי} ומרגיש מפואר , הג'טה מרגישה יותר זולה ופחות נוחה מבחינת ישיבה ונהיגה ובנוגע לגיר , הגיר 7DSG הוא דור חדש עמיד יותר {היתה לנו ג'טה מהדור הקודם עם הגיר שבעה הילוכים והוחלפו לא מעט פעמים קלאצ'ים} אך כרגע ג'טה חדשה שבעה חודשים עם יותר מארבעים אלף ק''מ והגיר עובד ללא דופי

פורסם

רק סיוויק, רכב טוב בסה״כ מכל הבחינות, וגם יהיה קל להעיף אותו אחרי כמה שנים. ראתי ליד הבית שלי סיוויק למכירה שנת 2006, עף אחרי שבוע !

פורסם

למה שלא תחשוב על אופל אסטרה 1.4 טורבו? אותו מנוע כמו של הקרוז. נותנת תמורה מצוינת למחר ועוד תשאיר לך עודף

פורסם

אופל לא ילך, אבל היא תלך לבדוק את הקרוז (אני לא מאמין שאני אומר את זה, אפילו לי יש דעות קדומות על שברולטים מהדור החדש שאיכשהוא תמיד הגרסאות הראשונות לא מוצלחות כולל הקרוז ולאחר שהמתחרים מוצאים דגמים הם מוצאים מקצה שיפורים שרק מישר קו לא מביא לקידמת הבמה).

דיזל היא לא מעונינת, בכל מקרה היא תנסה גם אוקטביה שכאן המלצתי לה כמובן לחכות לדגם החדש.

פורסם

ומה עם טויוטה אוריס היברדי אמנם טיפה יותר כסף אך תחסוך את ההפרש בדלק במהרה - תוך שנה שנה וחצי גג

פורסם

לרכב פרטי, אתה מוגבל למדיי, אלא עם אתה מוכן לקבל ירידת ערך והפסד של יותר מ 15 אלף ב 3 שנים לעומת המובילות (טויוטה, הונדה, מזדה).

פוקוס - רק ליסינג. הצפה של השוק, גיר בעייתי, יבואן ללא הנחות.

יונדאי - הצפת ליסינג, רק בהנחה משמעותית של 10 אלף, כמו למועדונים.

קורולה/אוריס - האוריס הרגילה סבירה ושומרת ערך, מעט פחות מהקורולה. ההיברידית כדאית. אין הנחות כמעט.

סקודה וכו' - רק הנחות גדולות. שמירת ערך ובעיית DSG ידועה + ביטוח.

גולף וכו' - הנחה משמעותית, אחריות מורחבת.

הונדה - סיוויק בהנחה גדולה של חבר (10 אלף).

צריך להבין ששמירת ערך היא פרמטר קריטי.

עם מגאן דיזל שומרת ערך פחות מפריוס שעולה 158 אלף, או אפילו מזדה 6/ CX5, אז ברור מה עדיף.

• תוכן חדש...