Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהלינק הזה לא מצאתי את התשובה לרכבי דיזל פרטיים: http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1069:agrot-rechev-risayon&catid=122:agorot-rechev-c&Itemid=182

בכתבה מסוימת צויין כי אגרת הרישוי השנתית היא 2,685 ש"ח, לא מצאתי את הנתון באתר משרד התחבורה, יכול להיות שזו כתבת ארכיון? לא מצוי תאריך.

תודה רבה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

לא יודע לומר לך אם ישנו הבדל בתמחור בין רכב רגיל למונית ,אבל אצלי מופיע 749 ש"ח למודל 2012 (מונית).

בברכה

מוטי

פורסם
אין הבדל בין דיזל לבנזין באגרת רישוי כבר כמה שנים

מעניין שלא צוינה אגרת רכב דיזל פרטי, תודה.

לא יודע לומר לך אם ישנו הבדל בתמחור בין רכב רגיל למונית ,אבל אצלי מופיע 749 ש"ח למודל 2012 (מונית).

בברכה

מוטי

תודה רבה מוטי, מה התרשמותך מהרכב עד עכשיו? אני זוכר שהתלבטת בין רכבים שישמשו כמונית, הוא נראה לך משתלם כפרייבט לרכב עם נסועה שנתית של כ25K ק"מ?

פורסם
מעניין שלא צוינה אגרת רכב דיזל פרטי, תודה.

תודה רבה מוטי, מה התרשמותך מהרכב עד עכשיו? אני זוכר שהתלבטת בין רכבים שישמשו כמונית, הוא נראה לך משתלם כפרייבט לרכב עם נסועה שנתית של כ25K ק"מ?

תוכל לקרוא חוו"ד בלינק המצורף וכמו כן את חוות דעתי על הרכב .

מעבר לנושא החיסכון בצריכת הדלק ,קשה לי לומר שאני מרוצה מהרכב ,ואם הייתה לי אפשרות הייתי מחליף אותו.

ממליץ לך לא למהר, ולבדוק אלטרנטיבות נוספות .

אם אתה מתעקש על מנוע דיזל ,בדוק אופציה לאופל אסטרה .אין לי ניסיון עם הרכב הזה ,אך הוא נראה לי יותר איכותי בכמה דרגות.

המתן לחוו"ד נוספות על הרכב שציינתי .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461988

בברכה

מוטי

פורסם
תוכל לקרוא חוו"ד בלינק המצורף וכמו כן את חוות דעתי על הרכב .

מעבר לנושא החיסכון בצריכת הדלק ,קשה לי לומר שאני מרוצה מהרכב ,ואם הייתה לי אפשרות הייתי מחליף אותו.

ממליץ לך לא למהר, ולבדוק אלטרנטיבות נוספות .

אם אתה מתעקש על מנוע דיזל ,בדוק אופציה לאופל אסטרה .אין לי ניסיון עם הרכב הזה ,אך הוא נראה לי יותר איכותי בכמה דרגות.

המתן לחוו"ד נוספות על הרכב שציינתי .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461988

בברכה

מוטי

קראתי את החוו"ד, תודה רבה.

אני יודע שהנושא הזה נטחן, אבל תקן אותי אם אני טועה, עד עכשיו מרגע קנית הרכב אין הוצאה מיוחדת על רכב הדיזל שברשותך? (אני לא מדבר על טיפולים שוטפים תכופים יותר מעצם היותך נהג מונית).

והאסטרה יקרה יותר ב40K.

פורסם

הרכב חדש ובאחריות .

ההוצאה שלא צריכה להיות היא על רפידות שמתבלות מהר מידי.

אני כן יכול לספר לך על קולגה שב-5000 ק"מ ,נדפק לו המזגן (דליפה מצינור פגום ).

אם תשאל אותי ,הרכב הגיע כך מהמפעל ,כי עד לשבוע שעבר הוא לא השתמש במזגן .

הצינור לא קיים במלאי ובמוסך ניסו להתקין לו צינור משומש מפירוק .

כבר שבוע ועדיין הסיפור לא נסגר.

עריכה :

נראה לי שאתה נעול על הרכב .

בברכה

מוטי

פורסם

תודה רבה לך.

אני ממש לא נעול, פשוט מעולם לא החזקתי רכב דיזל.

שוב, המון תודה.

• תוכן חדש...