Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לקלף עם זרם מיים בלחץ גבוה, גרניק חזק יעשה את העבודה.

אולי גרניק שמחובר למנוע של בואינג 747....אין סיכוי עם גרניק.

עשינו בדיוק כזו עבודה על הבית שלנו, בערך 700 (שבע מאוד) מטר של קירות חיצוניים, הנה המפרט כפי שניתן לי על ידי אנשי נירלט:

גירוד והסרה של כל השפריץ הישן מן הקירות.

פתיחת סדקים במידה ויש, בעזרת מברג או אזמל, הוצאת כל הפיסות הרופפות, הגיעה עד הבלוק

שטיפה מלאה ויסודית של כל קירות הבית המדוברים, בעזרת מכונת שטיפה בלחץ גבוה. המתנה לייבוש מלא.

הברשת כול הקירות המטופלים והסדקים, בפריימר X מדולל ב- 25% טרפנטין מינרלי, הברשה יסודית של הסדקים (בעומקם) בעזרת אותו פריימר.- המתנה לייבוש 24 שעות

מילוי הסדקים הפתוחים במסטיק אקרילי מסוג נירוסיל סופר, חזרה על מילוי הסדקים עד לקבלת מישור אחיד ללא שקיעה, המתנה לייבוש בין שכבות יום אחד

יישום קירוליט 66 על כול החזיתות המדוברות, והטמעת רשת אינטרגלאס בתוכה. ייבוש מלא, וישום שכבה נוספת ליישור. (גיוון הקירוליט לגוון השליכט)

-יישום שליכט אקרילי על כול החזיתות המטופלות, על פי הצבע והחספוס הקיימים היום.

עבודה קשה, למקצוענים בלבד. גם אני ניסיתי בעזרת טייחי דמה מחברון, ושילמתי על כך ביוקר. אם תרצה עצות אסייע בשמחה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אל תזלזל באלמנט של זמן, זה אחד הדברים החשובים, ברגע שאתה מקלף את השפריץ, הקיר חסוף לגשמים, לחות וכו', אשר נצברת בין הסדקים, זה יהיה כמו למרוח שפכטל על קיר שהיה ספוג במים או עדין לח.

כמו שאמרו לך זאת עבודה קשה, אצלי גם צריך לעשות, ואין מצב שאני בכלל חושב לעשות את זה לבד, רק המחשבה על קילוף שיוף וישור גורמים לי בחילה :lol:

פורסם

אתה באמת משווה שכבת בטון דלילה (אחות של שמשון) שנזרקה על טיח צבוע לשפריץ שנדבק בהמוניו על בית לפני 40 שנה?

יש לי מכונת שטיפה בלחץ בבית, אחת מספיק חזקה בכדי להשאיר לי צלקות יפות על היד (שכחתי שהלחץ היה במקסימום ודחפתי את היד כדי לשטוף אותה :oops: ) וגם להסיר ג'יפה ממרצפות/דקים/פאנלים של מע' סולארית.

אני לא מדבר איתך על הצעצועים של קרשר שמוכרים לעקרות בית, אלא על משאבה שמייצרת לחץ אמיתי.

אם יש איזושהי קונסטלציה שבה שפריץ ייפרד מהקיר אחרי שטיפה כזו זה בגלל שהוא ייפול מצחוק מהדגדוגים...

פורסם

למה אתה חושב ששכבת בטון דבוקה לקיר פחות חזק משפריץ שעשוי ממרכיבים חלשים יותר?

חוצמזה הזמן לא עושה טוב לחוזק החיבור במיוחד לשפריץ.

מנסיון, היה לי הרבה יותר קשה לקלף שכבת בטון לעומת שפריץ.

פורסם

תסתכל על הסרטון, זה סתם שאריות ממש דלילות שמישהו זרק (שליכט) על קיר מוחלק וצבוע.

עם שפכטל אתה מוריד את זה במכה...

פורסם

אם תלך למישו או לנלו, אז ליד המיטיטיי, הממליגה והאיקרה - יגישו לך שפריץ שהולך טוב עם מים :

100_3783.jpg

לגבי שפריץ על טיח - מסופקני אם תוכל לעשות זאת באמצעים ביתיים.

• תוכן חדש...