Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה כזה התקשרתי, אמרתי אפשר פרטים על הרכב קבלתי. הוא אומר, רכב פרטי לחלוטין, מצב מצוין, מתחייב בבדיקה. נסעתי אליו נסיעה של 40 דקות, הוא מתקשר פתאום, הוא אומר שקראו לו דחוף מהעבודה, והוא שולח לי את אח שלו. מגיע בחור עם הרכב, אני שואל אותו מי אתה? הוא אומר חבר, אמרתי לו מה חבר הוא אמר אח! הוא אומר אני חבר כמו אח! הרכב יפה נראה טוב מגיב טוב. אחר''כ פתחתי רשיונת רכב, אני רואה ''רישיון כפל'' 54 שקל, אני שונא את זה. עוד כתוב בעלים ''סחר רכב'', והרכב אצלו רק חודש. ששאלתי בטלפון כמה זמן הרכב אצלו? הוא העביר נושא באלגנטיות, אמרתי לו איך אתה אומר פרטי ורשום סוחר מכוניות?

הוא אומר קניתי מהם, ולא העברתי בעלות, כי לא רציתי להכניס עוד יד על הרכב, אמרתי לו יפה יפה...

*במפתחות של הרכב היה מחזיק מפתחות ועליו מספר רכב ''כאילו'' שלפו אותו מלוח מפתחות של מגרש שלם

*בפנים אין כלום רכב מוכן למכירה מבריק ספריי דשבורד ספרי על הצמיגים מפיץ ריח רכב מפתה

*כמובן שלא קניתי בסוף לא הייתי שלם עם עצמי לאור הנתונים

השאלות שלי:

*מה העניין של רישיון כפל האם אפשר ככה למחוק נתונים של הרכב או שהוא זהה לחלוטין?

*אשמח לשמוע מה דעתכם וטיפים

תודה רבה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

לדלג ולעבור הלאה, רכב קונים או מאדם פרטי או מסוכנות טרייד אין בעלת שם כדוגמת פרי, אופרייט ליס, אוטודיל, אוטו סנטר, לובינסקי טרייד וכאלה

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הייתי מדלג, ומהר.

סוחר רכב בעל רשיון לסחר במכוניות יכול לרשום את הרכב על שמו וזה לא נחשב יד.

כל הסוחרים מלטשים את המכוניות עם וקס, ספרי ועץ ריח בכדי לפתות את הקונים, אז תתייחס לזה בהתאם. העיקר זה ק"מ, מצב מכני, יד וכו...

קנה מאיש פרטי או אחד מהסוכניות שמכבדות את עצמם.

לדוגמה: בכולומוביל בפ"ת קיבלתי יחס נהדר ואומנם לא יצא עסקה בסופו של דבר (מחיר יקר לי) אבל אתה מתרשם מאיכות השירות וגם אתה מקבל אחריות על הרכב שאתה קונה.

פסה עידן "הסוחרים".

כפל רשיון זה למשל בקרה שאדם איבד את רשיון הרכב שלו ואז מנפיקים לו "כפל רשיון", למיטב ידיעתי לא יכולים לשנות ברשיון זה נתונים אבל היו כבר סיפורים על אנשים שמכרו מכוניות "שלא היו שלהם" עם הכפל רישיון ות"ז של בעל הרכב (או ת"ז מזוייפת).

בהצלחה.

פורסם
לדלג ולעבור הלאה, רכב קונים או מאדם פרטי או מסוכנות טרייד אין בעלת שם כדוגמת פרי, אופרייט ליס, אוטודיל, אוטו סנטר, לובינסקי טרייד וכאלה

:evil: :evil: :evil:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

עוד תגובות? עוד לא השתכנעת לרדת מהרכב?

אוקיי, אז בבקשה, גם אני כמו קודמיי, ממליץ לך לדלג ולעבור הלאה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
תודה לכולם עוד תגובות...

נפלת על מוכר שמספר לך שקרים על ימין ועל שמאל ואתה מחפש חיזוקים למה לקנות ? אני על השקר הראשון שאני מגלה כמו מכות/שפשופים שלא נאמר לי שקיימים קם והולך.

שיהיה לך בהצלחה ידידי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
עוד תגובות? עוד לא השתכנעת לרדת מהרכב?

אוקיי, אז בבקשה, גם אני כמו קודמיי, ממליץ לך לדלג ולעבור הלאה.

לא הבנת אותי לא חושב בכל על הרכב הזה מחוק לגמרי!

הכוונה עוד תגובות טיפים ושתלמדו גם.

פורסם

מה כל כך מסובך להגיד לו שאם הוא לא הבעלים הרשום לפחות .... שנים,אחרי 0.... בעלים קודמים,לא תיפגשו בכתובת שברשיון מקורי ולא ייזדהה בת.ז. +רשיון נהיגה חבל על הזמן של שניכם כי לא תסתכל על האוטו ?

פורסם
מה כל כך מסובך להגיד לו שאם הוא לא הבעלים הרשום לפחות .... שנים,אחרי 0.... בעלים קודמים,לא תיפגשו בכתובת שברשיון מקורי ולא ייזדהה בת.ז. +רשיון נהיגה חבל על הזמן של שניכם כי לא תסתכל על האוטו ?

לא הבנתי?

• תוכן חדש...