Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן או 5 דלתות עד 75000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכישת רכב 5 דלתות, דוגמאת פוקוס, או רכב קטן יותר, דוגמאת סקודה פאביה.

התקציב שלנו הוא 75000 ש"ח, אנחנו מעוניינים ברכב אוטומטי, משנת 2010 והלאה.

האם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על הרכבים המומלצים ביותר בקטגוריה?

פורסם
אני מעוניין ברכישת רכב 5 דלתות, דוגמאת פוקוס, או רכב קטן יותר, דוגמאת סקודה פאביה.

אם תמצא פוקוס 2010 5 דלתות (מהדגם הקודם לאחר מתיחת פנים) אני מאמין שתהנה מאוד מהרכב, שמהווה חבילה טובה מאוד.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אבל אתה הזכרת שני רכבים משתי קטגוריות שונות, למרות ששניהם באים במרכב 5 דלתות, אך הפביה שייכת לסופר מיני, יותר זולה, חסכונית ופשוטה מהפוקוס 5D המשפחתית, היותר יקרה, פחות חסכונית, יותר נוחה/ מפנקת.

במחיר הזה אתה יכול לקנות פביה בת שנתיים 2010/2011 עם מנוע ה TSI החדש. מאוד חסכוני וזריז אך צריך לקחת בחשבון את התיבה DSG (לא הכי אמינה בעולם). (הערה: אחריות 5 שנים על הגיר)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות איביזה סטיישין חדשה. אומנם מנוע 1.4 ולא TSI, אבל אחל'ה מבצע לרכב חדש (אם גיר ידני בכל זאת מתקבל על הדעת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...