Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צעיר, מפונק, קרא לזה איך שאתה רוצה, אם אני יכול להרשות לעצמי - למה לא? :roll:

מה, הקנאה? שילד בן 20 מסוגל להחזיק רכב לבד כמעט? זה מה שמפריע לך? לא הבנתי מה הקטע.

עד שאני אגיע לשלב הזה יש לי זמן, בנתיים אני כנראה אוכל להרשות לעצמי להחליף רכב כל כמה שנים ולא להתקע עם רכב בן 8-10.

מעבר לכך, אני מקווה שעוד כמה שנים אני אעבור לליסנגומטית.

אתה אומנם רק בן 20, אך תמיד כדאי לחשוב קדימה. בהנחה שאתה לא בן של משפחת אצולה, בשלב כלשהו תצטרך לפרנס משפחה (רק משפחתון לילד בודד זה כמה אלפי ש"ח בחודש) ולקנות בית. כדאי לחסוך לדברים האלה מגיל צעיר כשעוד אין הרבה הוצאות הכרחיות על הראש.

מצד שני, כל החיים יש את המתח הזה בין כמה להוציא על הרכב לבין האלטרנטיבות שניתן לעשות עם הכסף.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בכלל השוואה בין ירידת ערך של רכב ב-6 השנים הראשונות - עשרות אלפים, לעלויות ההחזקה אחרי 6 השנים הראשונות - מנוע/גיר מייבוא - 4/5K.

עם שיפור האמינות של הרכב כיום כדאי להחזיק 10 שנים ואז להעביר לנכד שפחות מטריד אותו לבלות במוסך מאשר את הסבתא.

פורסם

עוד לא החלפתי רכב אך החלטתי על החלפה מספר פעמים (לא יצא לפועל מסיבות ששמורות עמי) הסיבות הן לרוב כוח כלכלי וכסף זמין והצורך בשינוי מבחינת נוחות, כוח, אבזור וכו׳

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...