Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי תוכנת ניווט (GPS)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בעבודה שלי נוהג על משאית, אני משתמש קבוע ב WAZE

אבל מה שלא מצאתי בו זה שאני על משאית הוא מכניס אותי לרחובות שאסורה בהם הכניסה מעל 4 טון

חוץ מזה שזה עבירת תנועה, זה גם הכניס אותי לרחובות שאלוהים עזר לי לצאת מהם.

השאלה אם אתם מכירים תוכנה אחרת שהיא נותנת מסלולים אחרים למשאית?

או אולי זה קיים גם בWAZE ואני לא יודע..

תודה מראש!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

חברת nav-n-go משווקת את תוכנת Igo Primo המתאימה גם לנהגי משאיות. ציטוט:

"תוכנת הניווט החכמה, והקלה לשימוש ביותר שהושקה עד כה. התוכנה מתאימה למשתמשי ניווט חדשים וגם למשתמשים המקצועיים והמנוסים כגון נהגי משאיות. התוכנה החדשה מציגה ממשק חדש ומרענן בעל נגישות גבוהה למשתמש ותצוגה עכשווית.".

ניתן להוריד את התוכנה מטורנט (יש להעתיק את הקישור אל ממשק הטורנט) הקובץ קצת גדול בגלל שכולל קובצי קול בשפות שונות (אין עברית), אבל הגרסה מעולה, שווה להוריד.

מפת ישראל וקבצים נלווים.

התוכנה מתאימה למכשיר יעודי, לא לסמארטפון.

פורסם

אם אתה משתמש בוויז אתה כנראה משתמש בסמארטפון, אני לא יודע למה הקישורים שpasat04 הביא מתאימים (לסמארטפון או לGPS נפרד) אבל לIGO באמת יש אפשרויות שמותאמות לנהגי משאיות.

בעיקרון ניתן לרכוש את האפליקציה אם אני לא טועה עולה 200 + ש"ח, אבל כמעט כל שנה האפליקציה (לפחות באייפון) מוצעת בחינם לזמן מוגבל. אני חושב שראיתי פה אפילו פרסומים שזה ייקרה ב24-26 לחודש, אולי שווה לבדוק גם את זה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שלום לכולם!

אני בעבודה שלי נוהג על משאית, אני משתמש קבוע ב WAZE

אבל מה שלא מצאתי בו זה שאני על משאית הוא מכניס אותי לרחובות שאסורה בהם הכניסה מעל 4 טון

חוץ מזה שזה עבירת תנועה, זה גם הכניס אותי לרחובות שאלוהים עזר לי לצאת מהם.

השאלה אם אתם מכירים תוכנה אחרת שהיא נותנת מסלולים אחרים למשאית?

או אולי זה קיים גם בWAZE ואני לא יודע..

תודה מראש!

איזה מכשיר סמארטפון יש ברשותך?

פורסם

רק עכשיו IGO השיקו אפליקציה לאנדרואיד (לאייפון קיימת כבר תקופה), והיא תוצע בחינם בין ה24-26 לחודש.

פורסם
איזה מכשיר סמארטפון יש ברשותך?

יש לי אייפון 4S שמעתי על הI GO אבל הבנתי שהאפליקציה שהיא באה בחינם

היא לא מלאה אבל אם אתם אומרי שבסוף חודש זה יהיה חינם אז יהיה שווה לנסות

תודה לכם!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

• תוכן חדש...