Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מגיע לאיטליה השנה.

תהיתי אם ישנה חוויית נהיגה מעניינת לשעתיים~, כעצירה על הדרך בדרכי מאזור ורונה\ונציה לרומא.

עוברים במודנה, מרנלו וזה די עושה חשק.

חיפשתי (טיפה) וממצאיי הסתכמו ב10דקות נהיגה החל מ 100אירו.

האם ישנם דברים יותר שפויים?

אני מניח שאם יש מקום לחפש או לשאול, זה המקום.

אז מי שמכיר, שישתף :-P

פורסם

נשמע יותר סביר (או לפחות, פחות "שוד")

שאלה מעניינת נוספת, אני נוסע עם אשתי. יש משהו שיאפשר לה גם לשבת באוטו?

פורסם

אתה מתכוון לעשות את זה ביום אחד?

אין סיכוי. אלא את אתם מזוכיסטים.

המרחק בין ונציה ורומא הוא, בהערכה גסה, 500-600 ק"מ, לפני התברברות, וגם בכביש מהיר הנסיעה תארך כמה שעות טובות.

לבקר במודנה רק לסיבוב? חבלז. בלי לללטף את הגדר של פרארי או למבורגיני? בלי לבקש הנחה על כרטיס לגלריה של פרארי?

דאאאאי.

וכל זה בלי לחשוב על סיור בפירנצה, טוסקנה, ועוד מקום וחצי (רק, כן...)מעניינים ויפים בדרך.

את הגברת תוכל לאפסן בעיר, מודנה, שיש בה כמה אתרים נאים.

זכור לי שבאיזה מקום בין בולוניה ועיירות טוסקנה יש מרכז קניות ענק וזול, מושך נשים, אבל לא הגעתי לשם ואיני זוכר את שמו

ומיקומו. אם תגיע בסוף מאי תחילת יוני - חפש מידע על הפסטיבל המוטורי במודנה. אחרי התמסטלות שם כבר לא תוכל לנהוג כי הראש יהיה במקום אחר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני השכרתי במרלנו פרארי קליפורניה לחצי שעה 180 יורו, חברה שלי ישבה מאחורה ובעל ההשכרה לידי.

אם תרצה שאשתך תיהיה בנסיעה רק בפרארי הזאת יש מקום נוסף.:wink:

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

קח 458 , יש בתי קפה .... :twisted:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני "איפסנתי" את אישתי ההריונית (חודש שביעי...) במושב האחורי של פרארי קליפורניה למשך 20 דקות וזה עבר בסדר גמור.

התוצר היה ילד שאתמול שמע בחלון רעש וישר קפץ ושאל אותי בהיסוס "פרארי?...".

כשעניתי לו שזו לא היתה פרארי הוא חשב לשניה ושאל בהיסוס "פורשה?..." (זו אכן היתה פורשה).

:lol:

לך על זה טייגר!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

:lol: גדול

לא התעמקתי יותר מדי בדגמים, אני אכן רואה כעת שבקליפורניה יש מושב אחורי.

יש מצב לדיל, 15שעה עם האישה בקליפורניה, ועוד רבע שעה לבד עם 458 או אוונטדור? :twisted:

מלבד פרארי למניהן, יש אופציות נוספות עם מושב אחורי?

אני השכרתי במרלנו פרארי קליפורניה לחצי שעה 180 יורו, חברה שלי ישבה מאחורה ובעל ההשכרה לידי.

אם תרצה שאשתך תיהיה בנסיעה רק בפרארי הזאת יש מקום נוסף.:wink:

אביב.

180 זה גם לא מעט :-(

אם אתה זוכר פרטים, אשמח אם תציין כדי שיהיה לי כיוון. חיפושים באינטרנט מניבים יותר מדי תוצאות, אני לא ממש יודע על מה להסתכל כדי להבין מה עדיף מלבד מחיר, שיקולי ביטוחים או דברים מהסוג הזה שעלי לקחת בחשבון?

אין כמו שמקס סיפר, מחיר שיותר נושק לאיזור ה 100~?

אתה מתכוון לעשות את זה ביום אחד?

אין סיכוי. אלא את אתם מזוכיסטים.

המרחק בין ונציה ורומא הוא, בהערכה גסה, 500-600 ק"מ, לפני התברברות, וגם בכביש מהיר הנסיעה תארך כמה שעות טובות.

לבקר במודנה רק לסיבוב? חבלז. בלי לללטף את הגדר של פרארי או למבורגיני? בלי לבקש הנחה על כרטיס לגלריה של פרארי?

דאאאאי.

וכל זה בלי לחשוב על סיור בפירנצה, טוסקנה, ועוד מקום וחצי (רק, כן...)מעניינים ויפים בדרך.

את הגברת תוכל לאפסן בעיר, מודנה, שיש בה כמה אתרים נאים.

זכור לי שבאיזה מקום בין בולוניה ועיירות טוסקנה יש מרכז קניות ענק וזול, מושך נשים, אבל לא הגעתי לשם ואיני זוכר את שמו

ומיקומו. אם תגיע בסוף מאי תחילת יוני - חפש מידע על הפסטיבל המוטורי במודנה. אחרי התמסטלות שם כבר לא תוכל לנהוג כי הראש יהיה במקום אחר.

לא, פשוט לא רציתי לפרט סתם מעבר לסקופ של השיחה אז נתתי את הכיוון הכללי.

אתה צודק, זה רחוק, ואנחנו אכן מגיעים לשם, אך ב"סופו של דבר"

תחילה נעצור באמת בפירצנה, נישן בטוסקנה וכו'

אני מגיע לשם מוקדם יותר, ככה שלצערי אני אפספס את הפסטיבל המדובר :cry:

קח 458 , יש בתי קפה .... :twisted:

הלוואי :evil:

פורסם
וואו, נחמד.

באמת הסתקרנתי לגבי המקום, לאשתי...

עכשיו אני מסתקרן אפילו יותר :-D

כשהייתי בטיול משפחתי בטוסקנה (שכרנו חדר בוילה), שהינו במרכז הקניות הנ"ל לא מעט- יש שם יופי של חנויות ומסעדות\בתי קפה.

פורסם

תראה מבחנית ביטוח אין בעיה של גיל והמחיר כולל את הביטוח אני שנהגתי הייתי בן 23.

המקום שאני השכרתי היה מפה http://www.pushstart.it/

וכן אתה יכול לעשות 10 דק סיבוב לאישה ( כן גם להן זאת חוויה) ולקחת 20 ד׳ק 458.

כנס לאתר ותראה מחירים, קצת יקרים אבל חלומות עולים כסף.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

גם אני הייתי במקום שנרשם מעליי

קליפורניה ל 10 דקות אני חושב שזה היה 80 יורו.

למרות שרציתי את ה F430 Scudaria (היקרה יותר) אבל בגלל שלקליפורניה אפשר לעלות ביחד עם האישה אז התפשרתי.

שווה בכל מקרה לבקר במודנה במפעלים של פרארי / מזראטי.

כבר בחניות שלהם יש מכוניות מעניינות.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

נסעתי גם ב458 וגם בקליפורניה , אין מה להשוות .

אם אשתך תהיה ברכב תדאג שהיא תאסוף את השיער :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אלו שנסעו (נהגו?) 10-20 דק'. ספרו קצת מה מספיקים? האם זה נהיגת רחוב, מסלול, הררי, כביש מהיר?

בפריז בשנאליזה, ראיתי הרבה אקזוטיות שמשלמים עבור 10-20 דקות לנהוג בפקק איתן כ 80 אירו. זה בערך כמו להצטלם על גמל בירושלים או אילת...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...