Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלו שנסעו (נהגו?) 10-20 דק'. ספרו קצת מה מספיקים? האם זה נהיגת רחוב, מסלול, הררי, כביש מהיר?

הכל תלוי בזמן הנהיגה שתיקח, בחצי שעה אתה יוצא ממרלנו עובר בכביש הררי + עירוני וחזרה,

בכל הדרך האדם שמשכיר לך לא מעיר על הנהיגה כל עוד זה בגבול הטעם הטוב.

לדוגמא: לחצתי כל הדרך כמובן היכן שאפשר וגם זרקתי ומבחינתו זה היה בסדר, בתחילת נסיעה הוא אומר לך אם אתה עובר את המהירות המותרת הדוחות עלייך.:wink:

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

יוחאי, תודה על האינפורמציה לגבי האאוטלט8)

לגבי מסלול, זו שאלה טובה. אין שם איזה מסלול סגור שאפשר סתם להנות קצת מבלי להתחבט בתנועה וכבישים עירוניים? הרי מה הכיף בזה...

סתם מסלול סגור, לעשות 3-4 הקפות וללכת הביתה?

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן לשכור 458 או 430 סקודריה לשעה וחצי הכוללות רבע שעה נהיגה בכבישים למסלול,שעת נהיגת מסלול,ורבע שעה נהיגה בחזרה,בחברת ההשכרה שמחוץ למוזיאון פרארי,אך קח בחשבון שזה לא זול,העלות היא 750 יורו!

רבע שעה כולל וידאו בכל אחד מהרכבים עולה 80-120 יורו,בהחלט שווה להתמקח.

מניסיון אפשר לקבל חצי שעה ב150 יורו אם מבקשים יפה.

אורן

פורסם
אלו שנסעו (נהגו?) 10-20 דק'. ספרו קצת מה מספיקים? האם זה נהיגת רחוב, מסלול, הררי, כביש מהיר?

בפריז בשנאליזה, ראיתי הרבה אקזוטיות שמשלמים עבור 10-20 דקות לנהוג בפקק איתן כ 80 אירו. זה בערך כמו להצטלם על גמל בירושלים או אילת...

במודנה, נוהגים בתוך /מחוץ לעיר.

כבישים של כפר קטן, קשה לבטא את מלוא הפוטנצילה של האוטו, יותר בשביל חוויה לנהיגה בפרארי.

גם האוטו לדעתי אלקטרונית מוגבל.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
מה אני אעשה בכביש עירוני מוגבל 40קמש? :-(

מה זאת אומרת?

תחזור...תפתח שירשור עם כותרת "לאלף את הסוררת - חווית נהיגה מאלפת באיטליה, עם פרארי אדומה ולוהטת...".

כמובן שכמה תמונות שלך ליד ההגה, יאמתו את הסיפור.

תוכל לספר על צלילי המנוע, תנוחת הנהיגה, הכוח המתפרץ וגם על המהירות המטורפת. שלא לדבר על משחקי תפוס את הזנב...:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

:lol: :lol:

מכרים מספרים לי כמה שהם נהנו ואיזו חוויה לא נורמלית זו.

הייתי בטוח שבאמת מגיעים למסלול כלשהו.

אם המצב כזה, אני נראה לי אוותר. להצטלם ליד פרארי אפשר גם בימינו אנו, בהרצליה :roll:

פורסם

אם אתה "עובר בסביבה" אל תוותר ולך לרחרח.

אני משער שזו בכל זאת חוויה שלא תשכח.

בטיול של כיף, זה נכון קצת לשחרר גם את הארנק, לפינוקים "לא הגיוניים".

אולי תתפתה... ואולי לא.

פשוט, עדיף לדעת למה לא לצפות...

אני משער שמבחינת המקומיים אתה בדיוק כמו תייר שעולה על גמל להצטלם ומספר לחברה שעשה טיול במדבר...

מה רע בעצם?

בעתיד כשתעבור ליד הרינג או סילברסטון, תפנק עצמך בדבר האמיתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...