Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

ברצוני למשוך חיווט מסלון הרכב אל הדלתות. נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפרק את הצינור השרשורי ולהשחיל דרכו את החוט. כיצד עליי לעשות את זה?

תודה רבה.

פורסם

אתה לא צריך לפרק את השרשורי כדי להשחיל דרכו. פתח את הדלת לקצה מהלך ותעבור אותו עם סטלבנד או חוט ברזל קשיח.

אם אתה מתעקש: צבוט בחוזקה את המלבן/ריבוע הצמוד לצד המשקוף. השרשור ישתחרר. (בשפת הריבוע הזה יש מעין "תעלה" שחובקת את הפח. הצביטה משחרת את התעלה מהפח.)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אין שום סיכוי להשחיל חוט דרך השרשורי בפולקסווגן פולו ישנם מגוון צינורות שחבוקים שם בלחץ ואין מצב להכניס שם אפילו מחט!

מישהו יכול לשפוך אור?

פורסם

אצלי בגולף יש כמו 2 תעלות בתוך השרשור הזה. העליונה לליווי המקורי והתחתונה לחיווט אחר. תנסה לפרק את הפלסטיק שמכסה את המנגנון של החגורה ולהסתכל טוב איך זה נראה משם

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

גם אם תפרק את הצינור, סביר להניח שבסופו תמצא קונקטור (בפונטו שלי זה ככה, ואני מניח שבחדשות יותר זה אפילו יותר מסובך)

להעביר דרך הקונקטור כבל נוסף זה לא פשוט. תצטרך דרמל כדי להעביר שם כבל בחופשיות.

אופציה נוספת היא להעביר את החוט בצמוד לקונקטור (זה מה שאני עשיתי ע"מ להעביר חיווט לרמקולים)

פיתרון פחות מומלץ הוא לקדוח חור בדלת ולהעביר את החיווט משם, וכמובן לאטום אותו היטב בסיום.

אם תרצה אני אעלה יותר מאוחר תמונות של מה שעשיתי אצלי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...