Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רכב מסוג פורד פוקוס שנת 2009 כאשר לא מצוי בו ספר רכב..

אני רוצה לבקש ממכם עזרה בבחירת שמן מנוע ומיי קירור (יש לי כרגע אדומים ברכב אם זה משנה) שיתאימו לרכב שלי כיוון שאין לי מושג מה לבחור וגם מתקשה מעט לסמוך על המוכרים בחנויות היום..

תודה מראש

פורסם

לך לסניף של פורד והם יתנו לך ספר .

שמן מנוע - 5/30 חצי סינטטי .

השמן של מוטוקראפט עולה 110 ש"ח .

מיכל נוזל מקורי לרדיאטור אפשר לקנות במחסן החלפים של מוסך מורשה של פורד .

אל תמהר לקנות היות ובמצב תקין לא יחסר לך לא שמן ולא נוזל קרור .

פורסם

הייתי כן ממליץ על נוזל קירור. אם מתחילה נזילה ממשאבת המים (וזה לא נדיר ברכבים האלה - תבדוק מדי פעם שאין סימנים כתומים על החלק הפנימי של מכסה המנוע בדיוק מעל מכסה הטיימינג, צד שמאל של המנוע) - אז לא מזיק שיהיה מיכל כזה. שמן לרוב לא יורד כל כך מהר אז אפשר לחכות שיגיע לחצי ואם הטיפול רחוק אז לקנות. בחנויות חלפים השמן יעלה בערך כמו שכתבו, במוסך מורשה - פי 2.

נוזל קירור שכביכול עומד בתקן של פורד יש גם של פרסטון. כך או כך כדאי לנסות לקנות בחנויות חלפים ולא ישירות במוסך פורד.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...