Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבי דיזל הם בד"כ רכבי עבודה, אני האמת שמעתי שהתקנה מדברת על חובת החזקת מטף רק ברכבי עבודה, ולא שמעתי על תקנה שאומרת שרכבי דיזל צריכים ורכבי בנזין לא...

גם לא ממש ראיתי אכיפה בנושא...

פורסם

אין תקנה המחייבת החזרת מטף ברכבי דיזל.

יש תקנה שמחייבת מטף ברכבים מסחריים ומשאיות (כלומר בכל רכב שאניו פרטי, טרקטור או אופנוע).

סוג מנוע לא משנה.

פורסם
האכיפה מתבצעת בטסט השנתי (מטף יחד עם פח, אפוד זוהר, משולש וכו').

בשום טסט שעברתי בחיי לא דרשו לראות אפוד זוהר, פח, משולש, ורק פעם אחת בדקו תקינות גלגל הספייר.

פורסם
אין תקנה המחייבת החזרת מטף ברכבי דיזל.

יש תקנה שמחייבת מטף ברכבים מסחריים ומשאיות (כלומר בכל רכב שאניו פרטי, טרקטור או אופנוע).

סוג מנוע לא משנה.

גם במונית

בברכה

מוטי

פורסם

ההגיון פשוט מאוד רכבי עבודה כהגדרתם נעים בכבישים הרבה יותר מרכבים פרטיים ובמיקרה דלקה של רכב אחר רכבי העבודה יכולים לסייע בכיבכוי הדלקה

פורסם
בשום טסט שעברתי בחיי לא דרשו לראות אפוד זוהר, פח, משולש, ורק פעם אחת בדקו תקינות גלגל הספייר.

תתפלא, אבל באחד הטסטים שעשיתי בדקו ושאלו אם יש לי פח באוטו.

פורסם

שאלת תם: נניח נכנסתי לטסט והם אומרים לי שאין לי פח ברכב או שטויות כאלה, אני יכול ללכת ולהבדק במכון אחר, כן? או שיש חובה אם התחלתי במקום אחד גם לחזור אליו ולסיים בו? :-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך לקנות פח במחיר מופקע בחנות אביזרים שלהם או ללכת לאוטו דיפו ולקנות שם פח, ואז לחזור ולחכות בתור שוב כדי שיראו שיש לך פח ויעבירו אותך. למיטב ידיעתי אתה חייב באותו מכון בו נכשלת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני שהטסט מתחיל אתה חותם על טופס שכתוב בו בפירוש שאסור לך להחליף מכון בדיקה.

רק אחרי שחתמת על הטופס תגלה אם הם בודקים את קיומו של הפח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אתה צריך לקנות פח במחיר מופקע בחנות אביזרים שלהם או ללכת לאוטו דיפו ולקנות שם פח, ואז לחזור ולחכות בתור שוב כדי שיראו שיש לך פח ויעבירו אותך. למיטב ידיעתי אתה חייב באותו מכון בו נכשלת.

בכל אופן אין צורך לחכות בתור מחדש וגם לא צריך לשלם טסט חוזר על הכשלות מהסוג הזה.

פשוט קונים פח, ומראים לבוחן, והוא חותם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא רוצה לקנות שם את הפח בגלל המחיר? (אין לי מושג כמה זה עולה) יעמידו את כל התור לבוחן בשבילך עד שתחזור עם פח?

על תשלום טסט חוזר בגלל פח אין לי מושג. לדעתי זה תלוי במכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם אתה לא רוצה לקנות שם את הפח בגלל המחיר? (אין לי מושג כמה זה עולה) יעמידו את כל התור לבוחן בשבילך עד שתחזור עם פח?

על תשלום טסט חוזר בגלל פח אין לי מושג. לדעתי זה תלוי במכון.

משחררים אותך מהטסט כשיש לך כשבוע להשלמת האביזרים.

אחרי שתקנה את הפח תוכל להחנות בצד בתוך המכון כדי להראות לבוחן שאכן יש לך פח.

יכול להיות מצב שהבוחן ירצה לראות קבלת קניה של הפח ללא בדיקה אם הוא אכן קיים אצלך באוטו, או גם לבדוק וויזואלית + קבלת קניה.

אין כל חובה לקנות את האביזרים אצלהם במכון, אתה יכול לקנות אותם איפה שתבחר.

• תוכן חדש...