Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש יודע איך להסביר את זה אבל אני רוצה להתקין קסנון ברכב ובשביל זה אני אמור לעשות חור בכיסוי הזה אז אני מעדיף להזמין כיסוי חלופי או לא מקורי ובו לעשות חורים וניסויים ושאר הדברים שאני רוצה לעשות, הרכב הוא רנו לטיטיוד 2013.

ואפילו על הדרך מי שיודע האם לרכב צריך איזה שהם תופסנים למנורה למרות שהסיכוי קלוש כי זה רכב חדש ועדיין חושבים שהוא קיה אופטימה כשאני עובר:|

פורסם

על מנת לבצע את ההסבה (הלא חוקית, יש לציין) בצורה טובה ומקצועית עליך בנוסף למגבר ולמנורה להוסיף את הנ"ל:

מיכל מים גדול יותר, עם משאבה נוספת להשפרצת מים בפנסים.

יש לקדוח משפריצי מים לפנים (בטמבון).

יש להעביר צנרת מים ייעודית להנ"ל.

בנוסף, עליך להוסיף שני חיישני גובה (אחד לכל סרן) על מנת למנוע סינוור הנהגים.

ולהעביר חיווט ייעודי (במידה ולא קיימת הכנה).

ועליך להגדיר את הנ"ל במחשב.

בהצלחה,

אלי.

פורסם
על מנת לבצע את ההסבה (הלא חוקית, יש לציין) בצורה טובה ומקצועית עליך בנוסף למגבר ולמנורה להוסיף את הנ"ל:

בהצלחה,

אלי.

או לקנות קיט זול באיביי ולסנוור את כולם, להתקין התקנה חאפרית ולהחליף לפני טסט.

ובמעבר ליד כל שוטר להילחץ שלא יעצור אותך..

עם כמה שאני אוהב קסנון, עד שלא יהיה לי רכב שהגיע ככה מהיצרן, אני מוותר.

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

איזה הגזמה !!!

אם ההתקנה נעשית בצורה מקצועית,

ואם זאת עדשת רפלקטור אז מנורה H7R

ואם זאת עדשת פרוגקטור אז מנורה H7 רגילה וכיוון אורות.

וגוון מנורה 4300K מקסימום.

עדיין זה לא עושה את זה חוקי מבחינת החוק אבל מספיק כדי לא לסנוור ולהאיר כמו קסנון מקורי.

אפשר לחשוב שהוא עושה טיולי שטח עם הרכב שצריך משפריצים מגבים ועוד סלט של דברים.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

ההגדרה של עבודה מקצועית רחוקה שנות אור (בריק), ואף מנוגדת לחלוטין מההגדרה שלך של "יאללה דחוף מנורה שתכנס, וסע."

לטעמי הגישה הזאת, "שלא נורא גם אם מדי פעם נסנוור כשניסע עם עפרון בתא המטען, העיקר יש קסנון" פסולה וחאפרית.

אם הולכים על פרוייקט הסבה שכזה, יש לעשות אותו בצורה מלאה, אחראית וללא חיתוך פינות.

וכן, אני מכיר הסבה מקצועית ומלאה מקרוב.

*נראה מי הראשון שיזהה את הרכב :wink:

אלי.

IMG-20130307-WA0002.jpg

פורסם

רנו לגונה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ההגדרה של עבודה מקצועית רחוקה שנות אור (בריק), ואף מנוגדת לחלוטין מההגדרה שלך של "יאללה דחוף מנורה שתכנס, וסע."

לטעמי הגישה הזאת, "שלא נורא גם אם מדי פעם נסנוור כשניסע עם עפרון בתא המטען, העיקר יש קסנון" פסולה וחאפרית.

אם הולכים על פרוייקט הסבה שכזה, יש לעשות אותו בצורה מלאה, אחראית וללא חיתוך פינות.

וכן, אני מכיר הסבה מקצועית ומלאה מקרוב.

*נראה מי הראשון שיזהה את הרכב :wink:

אלי.

אוקיי, זה הכי קל להטיף מוסר על שטויות ולדבר לא לעניין.

לפי מה שאתה אומר אתה צריך גם לפסול את כל אלה שבסך הכל מוסיפים צ׳יפ או תוכנה לרכב, הם צריכים גם להחליף מיתלים, ברקסים גדולים יותר, ולעבור קורס נהיגה מתקדמת, אם לא זו עבודה חאפרית ולא מקצועית ואפילו מסוכנת יותר מקסנון עם עדשה שאם לא מכוון לגובה לא יכול לסנוור בכלל ! הרי זו ממש חייה מסוכנת ! הרכב יצא מהחברה עם 160 כ״ס ועכשיו הרכב מגרד את ה200 כ״ס !

זה שהתקן בישראל הוא הזוי לגבי כל הדברים האלו של תוספות לרכב לא אומר שאני צריך לעצור את עצמי מלהוסיף לרכב שלי תוספות חיוניות.

אז מה לעשות שלפעמים יש דברים שאפשר להבליג עליהם כי היה לי כבר רכב עם קסנון שלא מהחברה (עם עדשה) ועד שמכרתי אותו בחיים לא העירו לי שאני מסנוור, מציק בעין, או סתם מושך תשומת לב.

פורסם
רנו לגונה

שאפו (לגונה V6). :mm_yeah:

ברכב הנ"ל בוצעה הסבה מלאה ומקצועית שכללה החלפת מנורות חזית לייעודיות לקסנון (עם מיקום מקורי למגבר), מגבר, מיכל שפריצרים ייעודי (מקורי), צנרת מלאה וצמת חוטים, שפריצרים לפנסים, שני חיישני גובה על שני המתלים.

הכיול במחשב נעשה ברכב כשמיכל הדלק ריק במישור, עדכון תוכנה לUCH שינהל את הגובה גם ע"פ מהירות הרכב וגם ע"פ זווית ההגה.

בנוסף כויילו ארבעת מנועי הצידוד והעלרוד בפנסים עצמם.

לפותח השרשור, הצ'יפ שנתת לדוגמא הוא לא מתאים כאן.

התוספת שלו מורגשת אבל לא קיצונית.

עובדה שבעת מעבר לסטייג' גבוהה יותר כן מוסיפים בדיוק את כל רשימת המכולת שצייינת בהודעה שלך.

רוצה להיות חאפר (ועל הדרך להגיד לעצמך שזה בסדר, לא מסנוור), מי אני שאגיד לך לא.

לך על זה - שיהיה בהצלחה.

פורסם

אז מה לעשות שלפעמים יש דברים שאפשר להבליג עליהם כי היה לי כבר רכב עם קסנון שלא מהחברה (עם עדשה) ועד שמכרתי אותו בחיים לא העירו לי שאני מסנוור, מציק בעין, או סתם מושך תשומת לב.

איך אני אמור להעיר לך כשאתה מסנוור לי את הצורה בכביש החוף ב100 קמ"ש? לעצור באמצע הכביש, לצאת מהרכב ולהסביר לך?

גם מה זה יעזור שאני אעיר לך? אתה תעשה עם זה משהו? לא, אתה תמשיך לסנוור את כולם, והעיקר שיש לך "קסנון".

הוא כבר כתב לך מה אתה צריך:

בהצלחה,

אלי.

כל עוד אתה לא מבצע את הדברים הנ"ל, אתה מסוג האנשים שגורמים לי לרצות לרכוש את הדבר הזה:

http://www.mutzarayom.co.il/journal/2013/2/17/661192471391.html#xbg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תפסיקו אתם אוכלים סרטים מקסנון ברכב

לפני שזה יצא מהחוק לכל רכב שני היה בכביש ובחיים לא ראיתי שרשור ישן שמישהו טען שזה מסנוור.

אם הוא יעבוד עם מנורות כמו שרשמתי מבטיח לך שהוא לא יסנוור.

יוגב

פורסם

אמן. באמת אמן. כל עוד זה לא מסנוור אף אחד, מצידי גם תשים נורות ארגון, קריפטון או כל גז אציל שתרצה, זה לא מעניין אותי.

בסוף, לא עובר יום, שאני לא נתקל ברכב שמסנוור אותי/אחרים עם פנסי הקסנון ב-2 שקל שלו.

מעבר לזה שזה מגוחך לראות מאזדה 3 או טויוטה קורולה שנת 2005 עם קסנון (סתם דוגמאות) , זה גם בד"כ לא מותקן כראוי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם בעלי נורות הלוגן מסנוורים את העולם אם הפנסים הלא מכוונים.

חבל שאתה אומר ככה כי אתה מוזמן לבוא לראות אצלי מאזדה 3 עם קסנון כמובן צבע לבן ולא כחול,סגול טורקיז.

ודווקא מגוחך זה לא כי אני לא מסנוור אף אחד ועל פי בדיקת טסט האחרונה עברתי רגיל

גם בקטע של גובה וכיוון האור.

יוגב

פורסם

גם אני נגד עבודה חאפרית, שמעדיף מקורי על פני קיט סיני זה נראה הרבה יותר טוב(ראה ערך פנסים קסנון של איביזה 6j) ומתפקד יותר טוב.

אבל נורות h7r שמגיעות עם חיתוך מובנה מותאמות לעבודה בלי עדשה, וקצת שימוש בכיוון האורות הוא לא מסנוור.

בנוסף קיימים גם רכבים יבוא אישי מארה"ב שמסנוורים עקב פנסים לא מתאימים, אני לא שומע שמתלוננים עליהם.

וממש לא נכון שצריך שפריצר לפנסים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
גם אני נגד עבודה חאפרית, שמעדיף מקורי על פני קיט סיני זה נראה הרבה יותר טוב(ראה ערך פנסים קסנון של איביזה 6j) ומתפקד יותר טוב.

אבל נורות h7r שמגיעות עם חיתוך מובנה מותאמות לעבודה בלי עדשה, וקצת שימוש בכיוון האורות הוא לא מסנוור.

בנוסף קיימים גם רכבים יבוא אישי מארה"ב שמסנוורים עקב פנסים לא מתאימים, אני לא שומע שמתלוננים עליהם.

וממש לא נכון שצריך שפריצר לפנסים.

שלא תבין לא נכון, כשהוצאנו את הרכב מהחברה היינו מוכנים להוסיף עוד כסף על קסנון מקורי, אבל פשוט לא קיים קסנון ברנו בארץ חוץ מדגמי הספורט הידניים.

זה התשובה שקיבלנו.

בקשר למתזים, סתם שטות שאין לי מושג למה דחפו אותה בכלל, חיישן של כוון אלומת האור עוד דיי עוזר ומאוד שימושי.

פורסם

עזוב אותך מהקסנון, ספר קצת על הרכב, לא נראה שיהיו הרבה האנשים שיוכלו לספר עליו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...