Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Megane RS250 - Braking System Fault

eph1983
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לי ברגוע הביתה נכנס לכיכר במהירות 30 ותוך כדי סיבוב אני שומע צפצופים ורואה אור אדום מלוח המכוונים (בצג הקילומטרז׳).

לא ממש הצלחתי לראות מה זה היה והייתי בטוח שה ESP נכנס לפעולה אבל אני זוכר שזה בצבע כתום.

ממשיך בנסיעה רגועה על 90 ובעודי מתקרב לרמזור אני בולם בקלילות ופתאום קופצת לי הודעה בצבע אדום בוהק באותו צג:

Braking System Fault!

המשכתי בנסיעה הביתה במשנה זהירות על כל צרע שלא תבוא.

בהמשך הנסיעה, שלא היו רכבים מסביב, עשיתי ״ניסויים״, בלימה חזקה וקצרה, בלימה ארוכה וקלה, בלימה תוך כדי סיבוב וכו...

הרכב בולם כרגיל ולא מורגש שום רעד או צליל מוזר!

לא זיהיתי שום נזילה או שינוי בלחיצה על דבשת הבלם.

עכשיו אני בבית, ההודעה לא חזרה בהמשך הנסיעה גם כשניסיתי לבלום בכח.

מחר אני על הבוקר במוסך כמובן אבל זה שיי מלחיץ.

האם משהו מכיר ויכול להרגיע לי את הנשמה?!

תודה ולילה טוב, ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
היה נושא דומה לפני כמה ימים התברר שזה היה אלטרנטור.

למה הכוונה?!?!?!

היום בבוקר בדקתי מסביב לרכב ועל הג'נטים שאין נזילות.

נכנסתי לרכב, הנעתי, העברתי ל Renault Sport Monitor (תודה רנו :-D) ובדקתי את נתוני הלחיצה על דוושת הבלם.

יצאתי מהרכב אחרי כמה לחיצות על הדוושות ועשיתי סיבוב נוסף סביב הרכב ועל הג'נטים - שום כלום, שום דבר :-D

בדקתי שכל 3 מנורות הבלם עובדות (כמובן שנעזרתי בעוד משהו) ויצאתי למשרד.

נקבע למחר טיפול לרכב...אמשיך לעדכן.

ערן.

פורסם

הכוונה היא שתעשה חיפוש קצר ותראה שבחור התלונן על תופעה בדיוק כמו שלך(מנורה) ללא שינוי בבלימה וכו׳ בסוף העניין התברר שהאלטרנטור הוציא מתח גבוהה ו״שיגע״ את המערכת. והתקלה נפתרה לו שהוא החליף אלטרנטור. אולי זה מה שקורה אצלך ואולי זה סתם שגעת זמנית של האוטו.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קצת באיחור אבל הנושא נסגר.

הייתי במוסך המרכזי של רנו בראשון ובצעו איפוס לחיישן שעל ההגה ובדקו את איזון הגלגלים.

נאמר לי במוסך כי הגלגל הימני הקידמי קצת לא מאוזן ושהם יכולים לבצע את כיוון הפרונט.

בחרתי לנסוע למעבדה לכיוון פרונט בחולון לבדיקה נוספת מאחר ולפני 3-4 חודשים הייתי אצלם לכיוון פרונט ומירכוז גלגל ההגה

אחרי שהחלפתי 4 גלגלים וצמיגים.

הבדיקה במעבדה יצאה תקינה לחלוטין ונאמר לי גם במוסך וגם במעבדה שאם התקלה מופיעה שוב לחזור אליהם.

נכון להיום התקלה לא חזרה :-D

ערן.

• תוכן חדש...