Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

falou, אם אגד משלמת מאות אלפי שקלים על איחורים ויחס של נהגים לאזרחים, נכים ועיוורים-אין שום סיבה שלא ניתן להחיל זאת גם על אנשי מילואים.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
falou, אם אגד משלמת מאות אלפי שקלים על איחורים ויחס של נהגים לאזרחים, נכים ועיוורים-אין שום סיבה שלא ניתן להחיל זאת גם על אנשי מילואים.

משלמת למי?

כמה?

ואיך?

הוא יכול לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות ולקבל את נזקיו.

לא שווה את הזמן שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה יודע מה, בשביל אלפייה אולי שווה.

אבל הסרט שלך, של משפט עם עדים "שעושים במכנסיים..."

פורסם

"הסרט שלי"?

בגלל גישה שדומה לשלך בשרשור הנ"ל, אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. זה מתחיל מזלזול של גופים גדולים במילואימניקים, בנכים, בעיוורים, וסתם אזרחים, ונגמר בזה שלאנשים אין כוח להתחיל ולהלחם על פיצוי עקב עוול שנעשה להם, כי הגופים הגדולים פשוט יודעים שהקנס שיוטל עליהם לא יפגע בהם בצורה כזו שישנה את התנהלותם.

כשחברה עושה פאשלה ומזלזלת באזרח, היא *צריכה* לקבל על הראש.

במקרה ששכחת, אתה מוזמן לשאול את תנובה איך זה להרגיש עם 38 מיליון שקל פחות בשורת הרווח, או את חברת "רמדיה". 2 דוגמאות טובות.

עוד תביעה, עוד תביעה, עוד תביעה-ואולי, בעתיד הנהג של אגד יפחד להעיף מילואימניק מהאוטובוס כי בחוזר שיפיצו אגד יפורסם שהשופט יפעיל קנס על תנאי על סך כמה עשרות אלפי שקלים על כל פעם שמילואימניק יורד מהאוטובוס.

אז כן, אולי התיאור שלי היה מוגזם, אבל אני מקווה שהוא לא ירחק מהאמת מתישהו. אני מניח שהכוונה ברורה-יש חברות שפשוט צריכות לחטוף בכיס, כי רק ככה לומדים להפסיק לזלזל באנשים-ואז יגיע הרגע שיעשו במכנסיים :twisted:

פורסם
"הסרט שלי"?

בגלל גישה שדומה לשלך בשרשור הנ"ל, אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. זה מתחיל מזלזול של גופים גדולים במילואימניקים, בנכים, בעיוורים, וסתם אזרחים, ונגמר בזה שלאנשים אין כוח להתחיל ולהלחם על פיצוי עקב עוול שנעשה להם, כי הגופים הגדולים פשוט יודעים שהקנס שיוטל עליהם לא יפגע בהם בצורה כזו שישנה את התנהלותם.

מישהו אמר לא להילחם?

שיילחם.

אבל למה שירוץ ישר לבית משפט?

ולהשוות ירידה מהאוטובוס לתינוקות מתים, זה ביזוי הקורבנות של רשלנות רמדיה.

פורסם

היית חמוש... ועדיין ירדת מהאוטובוס.

בשביל מה נתנו לך נשק?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הוא היה בדרך למילואים וכבר לא נותנים לצאת חופשי עם נשק...

פורסם

ולהשוות ירידה מהאוטובוס לתינוקות מתים, זה ביזוי הקורבנות של רשלנות רמדיה.

כנראה שיש כאן בעיה עם הבנת הנקרא, ולא אצלי :roll:

זה מתחיל מזלזול של גופים גדולים במילואימניקים, בנכים, בעיוורים, וסתם אזרחים, ונגמר בזה שלאנשים אין כוח להתחיל ולהלחם על פיצוי עקב עוול שנעשה להם, כי הגופים הגדולים פשוט יודעים שהקנס שיוטל עליהם לא יפגע בהם בצורה כזו שישנה את התנהלותם.

אז בוא ואשאל שנית-איפה ראית כאן איזושהי השוואה כלשהי בין ירידה מהאוטובוס לבין ביזוי קורבנות, כשמדובר כאן בתהליך שמתחיל בקטן וצובר תאוצה?

אני חושב שאתה מגזים כאן בבוטות שלך, אבל תעשה מה שאתה רוצה. אני סיימתי להגיב לך בשרשור הזה.

פורסם

אין אצלי שום בעיה בהבנת הנקרא. אתה השוות זלזול בנוהלי בריאות של תרופות לאי אפשרות לנצל שובר נסיעה, עקב טעות של הנהג בהבנת הנוהל. במקרה הראשון ראוי שהחברה תענש בחומרה בשורת הרווח, בהליך משפטי שהוא לא רק אזרחי, הוא גם פלילי. בשני, תלונה לשירות הציבור וקבלת פיצוי, זה הליך מספק.

אני מבין שיש לך פנטזיה בה השופט נוקם את עלבון מגיני האומה בנהג על דוכן העדים, תוך כדי שהוא מרעים בקולו, והנהג "עושה במכנסיו", אבל זה לא מה שקורה. מה שקורה הוא שמגיע נציג מהמחלקה המשפטית, מתנצל על "אי ההבנה", סוגרים על פיצוי, והולכים הביתה. אולי גם יש כותרת קטנה באינטרנט.

דרך אגב, ההשוואה לרמדיה היא סימפטום מהרעה החולה הנפוצה במקומותינו, של אובדנה טוטאלי של הפרופורציה. כאשר כל התנהלות לא הולמת ולא הוגנת הופכת ל-"מזעזעת" וכל תגובת נגד לקיצונית.

אתה לא רק שלחת לבית משפט, אתה גם רצית להעיף את הנהג ממקום עבודתו.

לחסל לבן אדם את מטה לחמו בגלל תקרית אחת?!

בגלל זה הוא צריך לאבד את מקום עבודתו?!

מישהו מת בגללו?! נפצע?! סבל נזק בלתי הפיך?!

טעות, לא בסדר, מתנצלים, מפצים וממשיכים הלאה.

לא הכל זה חיים ומוות.

קצת, קצת, מידתיות ושכל ישר.

פורסם
אתה לא רק שלחת לבית משפט, אתה גם רצית להעיף את הנהג ממקום עבודתו.

לחסל לבן אדם את מטה לחמו בגלל תקרית אחת?!

בגלל זה הוא צריך לאבד את מקום עבודתו?!

מישהו מת בגללו?! נפצע?! סבל נזק בלתי הפיך?!

טעות, לא בסדר, מתנצלים, מפצים וממשיכים הלאה.

לא הכל זה חיים ומוות.

קצת, קצת, מידתיות ושכל ישר.

חבר.

אל תבכה כמו תינוק על טעויות שעשית כמו גבר.

הפגנת את הכוח שלך כנהג אוטובוס והתעקשת שאני ארד מהאוטובוס? תישא בתוצאות.

הפרנסה שלך חשובה לך? תחשוב לפני שאתה עונה.

פורסם
חבר.

אל תבכה כמו תינוק על טעויות שעשית כמו גבר.

הפגנת את הכוח שלך כנהג אוטובוס והתעקשת שאני ארד מהאוטובוס? תישא בתוצאות.

הפרנסה שלך חשובה לך? תחשוב לפני שאתה עונה.

אפשר לשאול במה אדוני עוסק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מחכה לתגובות של הגורמים שאליהם הועברה הפניה.

האם כדאי לפנות לקמל"ר בנושא?

היי,

אני גם משרת כמ"מ במילואים ותמיד מתגייס כמחלקה בודדת. בתחילת השרות האחרון שלי שהסתיים לפני כשבועיים חילקתי שוברי נסיעה לכל החיילים שביקשו- כ 20 חבר'ה (אלו שללא רכבים), וכולם חייבים להפקיד את צו המילואים ביום ההתייצבות כך שיש להם רק חוגר מרגע שהתייצבו. לא דווח לי על שום בעיה עם אגד, רכבת ישראל או החברות הנוספות שרשומות שם. שרתנו 19 יום כך שזה כלל הגעה, יציאת שבת אחת ושחרור.

נראה לי לא תקין מאחר שבמקרה זה איחרת לפעילות ולדעתי כן צריך לפרסם את זה ככל האפשר ולפנות לכל הגורמים הנוגעים בדבר, לא על מנת להתיז את ראשו של הנהג אלא לפחות לוודא שהנוהל רוענן בוודאות וכמו שצריך ואז לקוות שדבר כזה לא יחזור על עצמו.

שבת שלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...