Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין ברכישת מספר חומרי ניקוי לרכב, הבעיה היא שבכל החנויות אונליין בארה״ב לא מצאתי אחת שמוכרת את המוצרים בהם אני מעוניין ושולחת גם להונג קונג.

כן מצאתי חנויות אונליין כאלה באנגליה אבל תמחור המוצרים שם גבוה מאוד (כל מוצר עולה 50% יותר).

2 שאלות:

1.האם יש חברת שילוח שאני יכול לשלוח אליהם את חומרי הניקוי (שארכוש בארה״ב) והם ישלחו אלי להונג קונג בעלות סבירה?

2.האם אחד מחברי הפורום המתגוררים בארה״ב יכול לסייע? (אשלח את החבילה לכתובת שלו והוא ישלח אלי להונג קונג, אין לי בעיה לשלם עבור העזרה).

רוב תודות!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דבר איתי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עידן, יש את השירות של shipito.com שהמליץ עליו אליבבא. אתה מקבל כתובת אמריקאית,

והם שולחים לרוב המדינות בעולם, ולוקחים עמלה של 8.5$ על זה. היתרון שגם את הצהרת המכס

אתה ממלא. עובד מצויין, הזמנתי כבר פעמיים ללא בעיות.

פורסם

מוזר, דווקא עשית רושם של אחד שגר בארץ. האם זאת הסיבה שאתה לא מתלונן על מחירי הדלק?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זו גם הסיבה שיש לו E55 עם הגה בצד הלא נכון

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
מוזר, דווקא עשית רושם של אחד שגר בארץ. האם זאת הסיבה שאתה לא מתלונן על מחירי הדלק?

לעידן יש הפרעה גנטית נדירה שגורמת לו להשתין בנזין 98 אוקטן, אז רוב הזמן הוא פטור מהעונש של לשלם על דלק. מצד שני, לפעמים כשיש לו אבנים בכליות, הוא גומר פילטרי דלק כמו גרעינים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עידן, יש את השירות של shipito.com שהמליץ עליו אליבבא. אתה מקבל כתובת אמריקאית,

והם שולחים לרוב המדינות בעולם, ולוקחים עמלה של 8.5$ על זה. היתרון שגם את הצהרת המכס

אתה ממלא. עובד מצויין, הזמנתי כבר פעמיים ללא בעיות.

שמח שזה עוזר, לי היום הגיעו 2 נקסוסים ואני מאושר כמו קוף במטע בננות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מחירי הדלק פה זהים לאלה בארץ הקודש ויש לי עכשיו מכונית עם V8 וסופרצ׳ארג׳ר......כשהמנוע כבוי אני עושה 1 ל-5....:lol:

הנחמה היא שהנסועה נמוכה ביחס לארץ הקודש.

אגב, נפתרה בעיית השילוח הודות ל-nitch היקר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...