Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יציאת הchromebook pixel וההשקה של מרכז הפיתוח החדש עלתה בי השאלה.

האם גוגל שעד היום שמה לה להדיח את אפל כמלכת הכיתה של הסלולרים (מוזר שהמושג iphone buster לא נשמע זה זמן מה), ועכשיו גם להדיחה מתואר "מלכת הניידים הסקסים-שעולים-מלא-אבל-לא-נותנים-תמורה-ריאלית-למחיר". החליטה שהדחה מהטופ זה לא מספיק? יתכן שגוגל רוצה להיות מלכת הכיתה החדשה?

הנייד החדש מביא את הכרום בוק לקדמת הבמה עם תצוגה מטורפת, שמתחרה ברטינה החדש של אפל. מרכז הפיתוח עוצב כאילו כקונטרה למרכז החדש של אפל. היא אפילו ספחה את החטיבת הסלולר שמוטורלה (לא שראינו תודות לזה משהו עדיין), הנקסוס LG 4 עושה בית ספר לכולם (נראה לי, לא? האייפון חמש לא מצטייר כהצלחה שכולם ציפו לה).

אני מתחיל "לחשוד" שהירידה ההדרגתית של אפל כמובילת דעת קהל (קראתי בבלוג או שניים על חברות אנליסטים של טרנדים ודעת קהל שסקרי דעת קהל בארה"ב שכדוגמא ממצבים את הסרפס על חסרונותיו כיותר טרנדי ו/או נחשב מהאייפד 4) וירידת ערך המנייה העקבי של אפל, גוגל החליטה להפוך לטורף שמנצל חיה פצועה, אם ניתן להגדיר את זה ככה? האם הבליץ התקשורתי האחרון שבו נכללו הgoogle glass, chromebook pixel, google TV ועוד כמה שהגיוני ששכחתי, בא לתת suckerpunch לאפל?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למה זה מפתיע?

בשוק המחשוב והסלולר יש עוגת הכנסות גדולה. גדולה מאוד. ואפל מחזיקה חלק גדול מאוד ממנה, למען האמת גדול בהרבה מאשר גוגל+מייקרוסופט+סמסונג ביחד. אז לא פלא שחברות , שגוגל בינהן , רוצות חלק ממנה.

למען האמת, הכרומבוק פיקסל הזה הוא די אנומליה בעיני, ואני בטוח שזה מהלך מחושב היטב אבל אני לא מצליח להבין אותו. כי מבחינת מפרט+מחיר+מערכת הפעלה, אין לו פשוט שום סיכוי מול המקבוק רטינה.

פורסם

קיים מאותה סיבה שיש מכוניות על: מדגים טכנולוגיות ויוצר תדמית. הכרומבוק הבסיסי ב-$200 עשוי להיות הצלחה מסחרית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...