Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה שלדייט יהיה סיכוי להתמנף לאנשהו ושתהיה באוירה יותר פתוחה, חופשית ואינטימית עם הבחורה? - סע עד לבית שמש.

כשהייתי בגילך, אם היתה בחורה לטעמי שאני חושק בה, הייתי נוסע גם עד למאדים (וגמעתי מאות קילומטרים עבור בחורות בעבר).

אין זה לא עובד היום. אנחנו הצעירים לא רומנטיקנים, גם אין לנו כסף לדלק, ולכן:

1. חברה צריכה להיות במרחק של עד 45 דקות נסיעה, ולא יותר.

2. אם יש אם היא שווה את זה.

3. הגלולות עליך, זו המחווה היחידה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שזה מאוד תלוי "בשווי" של הבחורה .

בכל מקרה אני מסכים , ככל שהמרחק יותר קרוב (בפרופורציות , לא צריך שהיא תהיה תקועה בחלון ממול) ככה יותר קל לנהל קשר "שוטף" .

מרחק גדול עלול להיות מאוד מתסכל קודם כל מבחינה כלכלית , דבר שני מבחינת נוחות וזמן .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

כוסעמק אני הולך לפגוש אותה בנמל,אותה ואת החברה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ואף אחד לא העלה את עניין השלישיה?

הפורום מדרדר והולך, פייר, אני מה זה מאוכזבת...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם בכל זאת יש למישהו רעיון איך אני מביא אותה בדייט רק אני והיא שלא יהסס ויגיב,אגב אין מצב להביא חבר שיעסיק את החברה שלה מהסיבה שיש לה חבר.

פורסם

למה אתה מתרגש , זה לא כזה נורא . אז שהחברה תצטרף ,אז מה ?

יש בזה יתרונות :

זה עוזר לשבור את הקרח

קל יותר להתחפף אם משהו לא מסתדר

החשבון במסעדה יתחלק לשלושה

תראה בציבור עם שני שאפות

שטויות , תזרום .

עריכה : התכוונתי לשתי שאפות, לא שני שאפות.

Gn'f'R

פורסם

עדכון: נפגשתי עם הבנות בנמל בת"א,ישבנו בקיבוץ,וואלה אני רוצה להודות לכל אלה שייעצו לי להפגש עם הבנות בת"א,ולא ליסוע עד בית שמש.

תקשיבו בתמונות הבחורה עממית ואפילו עממית פלוס,במציאות ממש רחוקה מזה,ממש לא לטעמי! אבל עזבו את זה,שעתיים שלמות היא לא סתמה את הפה! היא פשוט לא הפסיקה לחפור.היה רגע מסויים שידידה שלי רצתה להשאיר אותנו לבד,אבל וואלה הצלחתי למנוע את זה.

אני כ"כ שמח שלא נסעתי עד בית שמש בשביל לראות אותה,כמה עוגמת נפש ודלק חסכתי זה פשוט לא יאומן!!

למדתי היום שיעור חשוב,תמונות משקרות!!

אני שמח שהתייעצתי איתכם,זהו היתי חיב להוציא את זה

• תוכן חדש...