Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדשה בפורום.

אני מעוניינת בקניית רכב חדש וההתלבטות היא בין kia rio החדשה 5 דלתות.

לבין seat ibiza זו של המנוע 1.2 טורבו.

ההתלבטות העיקרית היא איזה אוטו הוא יותר אמין, מה כדאי מבחינת דלק ומה אתם המומחים חושבים בכללי.

תודה רבה,

גל.

פורסם
אם תקני קיה תבקרי פחות במוסך.

רפול גם ב-3 השנים הראשונות לדעתך?

הייתי ממליץ לך להתעניין גם בפאביה עם אותו מנוע 1.2TSI, וגם -במיוחד אם מדובר ברכב חדש - לכי לעשות נסיעת מבחן. תגלי הרבה דברים

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

היי,

הקיה עדיפה מבחינת אמינות ואיכות כללית, האיביזה נראית יותר טוב ונותנת תחושה של רכב צעיר, ספורטיבי ונראית יקרה יותר ממחירה האמיתי. חובה לעשות נסיעות מבחן, ההכרעה היא לפעמים בדברים הקטנים. בהצלחה!

פורסם

בהחלט נסיעת מבחן תצמצם לך את האפשרויות לבד,

אל תשכחי לעשות סקר שוק על ביטוחים.

בגלל שסיאט (רוב הדגמים, האיביזה בפרט) זה רכב גניב הרבה ביטוחים עולים יקר.

404

פורסם

המרחק בין הרכבים די גדול .

אם אין בעייה אם ידני , הקיה עדיפה ( מחיר , אחריות) .

שווה לפי קנייה לקפוץ לנסיעת מבחן על שני הרכבים .

פורסם

בהנחה ומדובר על הדגמים האוטומטיים, מבחינת ביצועים האיביזה לא רואה את הקיה ממטר. בכל השאר (מרווח, נוחות וכו׳) - הקיה עדיפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...