Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הסיפור שלי הוא כזה:

לפני קצת יותר משנה גיליתי שנמשך לי 28,324 או בקיצור הפיקדון הצבאי שלי.

זייף לי אדם את הת.ז הצהיר שהוא נשוי וקיבל צ׳ק בנקאי יפה, כמובן פתח חשבון חדש על שמי, הפקיד את הכסף ומשך מסניף אחר.

היום קיבלתי מהפרקליטות את כתב האישום+ גזר הגין אחרי שסגרו איתו עסקת טעיון כמובן (ככה זה במדינתנו).

עכשיו העניין הוא כזה, את הסכום המלא אני מקבל ממשרד הביטחון חזרה וכאן מגיע האבל:

בגלל שכל הסיפור נמשך מעל שנה ולא יכלתי להשתמש בכסף עד כתב האישום אני מעוניין לבצע תביעה אזרחית נגד אותו אדם.

מישהו מכיר עו״ד טוב בעינייני הונאה?

תודה, אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

תתחיל בלכמת את הנזק שאתה יכול להוכיח (מלשון כמות. תכל'ס - כמה נזק נגרם לך?).

אם העניין הוא מאות בודדות עד אלפים בודדים של שקלים, כתוב כתב תביעה קצרצר ולך לתביעות קטנות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לפני שאתה יוצא למלחמה, תנסה לנתח את התוצאות האפשריות שלה.

נניח שיפסק עבורך סכום פיצוי כלשהו - מה הסיכוי בכלל שתראה את הכסף מאותו בחור?

כי העו"ד לא בא בחינם, גם לא אגרות בית המשפט - ואלו כספים שאתה תצטרך להוציא מכיסך בטווח הקרוב, אל מול פיצוי כלשהו שיפסק עבורך בטווח הרחוק (אם תראה אותו בכלל, ובמיוחד אם תידרש להפעיל את הוצל"פ)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בוא נצא מנקודת הנחה שנגרם לך נזק מוכח של אלפי שקלים או עשרות אלפי שקלים. בוא נגיד גם שזכית המשפט.

איך אתה מתכוון לגבות את הכסף?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה שאותו אדם אשם זה כבר נקבע והוא הודה בגנבה ככה שאני ניגש עם הכתב אישום ואין צורך להוכיח.

הסכום לתביעה כרגע על הסכום שנגנב כי לא יכולתי להשתמש בו ללימודים עד עכשיו.

איך הוא ישלם? זה בית משפט יחליט, מבחינתי שיעשו לו תשלומים ל10 שנים מה זה משנה?

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

אל תהיה תמים ואל תשחק אותה ראש קטן.

בית המשפט יכול לפסוק לטובתך גם מליון שקל.

המרחק בין זה לבין כסף בחשבון הבנק שלך רחוק מאד.

העצה הכי טובה שאתה יכול לקבל כרגע היא להיות ריאלי.

99% מעורכי הדין שתשאל ישמחו לקחת את הקייס הזה, כי הוא קל, ואת הכסף הם רואים מראש.

פורסם

למה שאני יקח הלוואה על כסף שהוא שלי?

נתתי שלוש שנים בתור לוחם למדינה + שנתיים מילואים, הכסף נגנב ויכל גם לא לחזור בעוד 3 שנים.

דרך אגב אותו אדם לא החזיר את הכסף והוא גנב מעוד 5 חיילים נוספים!

סה״כ 144,000 סכום נחמד להישאר איתו אחרי 18 חודשי מאסר! בלבד!

אחלה שופטים יש לנו העיקר שהוא מודה ונסגר עיסקת טיעון..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

הכסף חזר וזו העובדה. כאן נכנסת השאלה מה תה עשית כדי למזער נזקים.

אם היית לוקח הלוואה למימון הלימודים היית יכול לתבוע את הריבית עבורה אבל לא עשית את זה. אתה יכול להוכיח שהתכוונת ללמוד בצירוף דפי בנק שמראים שבלי הפיקדון תה לא יכול לעשות את זה?

נגיד שבית המשפט יפסוק לו לשלם לך 50,000 שקל. אתה באמת חושב שהוא ירוץ לשלם?

אתה תצטרך ללכת להוצל"פ ושם הוא יארגן איחוד תיקים מדומה ותה תקבל 20 שקל לחודש למשך 200 שנה כשבינתיים שילמת לעו"ד כ 5000 שקל (אם מצאת עו"ד זול).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו שהחברה כאן מסבירים לך, ובלשון יפה - וותר!

סיכום של איך שאני רואה את העובדות:

1) את הכסף, כפי שאמרת, קיבלת בחזרה ממשרד הבטחון ולכן - עילת התביעה בגינו "שייכת" עכשיו למשרד הבטחון.

2) למיטב הבנתי, ותקן אותי אם אני טועה, ללימודים - הלכת.

3) לכן, לכל היותר, יש לך תביעה של אלפי שקלים בודדים (גם אם היית טוען שהפסדת הזדמנות השקעה בסטארט-אפ שהיה מניב לך מיליונים, נטלי ההוכחה הם כבדים וקשים). עוד 50 ש"ח על עוגמת הנפש - עליי...

4) אף עו"ד לא יתעסק עם התביעה (אלא אם כן תשים כסף מראש. רמז - זה יהיה יותר מסכום התביעה שלך).

5) גם אם תזכה, לך תגבה מנוכל מקצועי.

בקיצור, ואם אתה ממש חושק בפסק דין לטובתך, תגיש תביעה קטנה, הליך פשוט וזול (יעלה לך מאות בודדות של שקלים, במקרה הכי חמור). סביר להניח כי הבחור לא יתגונן בכלל, וגם אם כן - ככל הנראה יפסיד. אחרי זה, תוכל לתלות את פסק הדין מעל השירותים...

PUG-306 XSI MK2

פורסם
בקיצור, ואם אתה ממש חושק בפסק דין לטובתך, תגיש תביעה קטנה, הליך פשוט וזול (יעלה לך מאות בודדות של שקלים, במקרה הכי חמור). סביר להניח כי הבחור לא יתגונן בכלל, וגם אם כן - ככל הנראה יפסיד.

עד כאן אני מסכים.

עלות התביעה כ- 80 ש"ח, אחרי זה הוא יגיש את פס"ד להוצל"פ וגם אם לא יראה מזה סנט הוא יהנה מהידיעה שהוא היכה בחזרה את התולעת.

לך על תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, אינני עו"ד אבל להערכתי יש סיכוי שתזכה בסכום כלשהו (ריבית והצמדה למשל + עוד נזקים עקיפים שאולי תצליח להוכיח), הכי הרבה הוא לא ישלם, הנזק יהיה מזערי - בסה"כ אגרת בית המשפט.

בהצלחה!!!

פורסם

טיפ לחיים - תסתכל קדימה ולא אחורה.

אתה חושב שאתה יכול לחנך את אנשים מהטיפוס הזה?

אתה חושב שע"י הזנה של יצר הנקמה שלך אתה תהיה בסופו של דבר בנאדם טוב יותר?

תשמח שקיבלת את הכסף בחזרה, ותתקדם הלאה.

תשקיע את האנרגיות שלך בדברים חשובים יותר, תנסה לחשוב כמה דברים אתה דוחה ביום יום ותשקיע את הזמן והמאמצים שלך בהם, במקום בלשחק בקקי (pardon my french)

החיים קצרים מכדי לבזבז אותם על שטויות כאלה.

• תוכן חדש...