Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני שותף לדעתם של חבריי כאן. אין לך סיכוי בתביעה של יותר מכמה אלפי שקלים בודדים.

אתה יכול לתבוע על ריבית חריגה שנאלצת לשלם, ודחיה של לימודים בגלל זה, עגמת נפש וכדומה.

לא רואה שופט שפוסק לך יותר מסכום כזה.

תגיש תביעה קטנה, ככל הנראה תקבל פסק דין לטובתך. אחרי זה תפתח תיק בהוצל״פ ואולי פעם תקבל

מזה כמה שקלים, למרות שסביר להניח שלא.

פורסם

dorki כתב:

עלות התביעה כ- 80 ש"ח, אחרי זה הוא יגיש את פס"ד להוצל"פ וגם אם לא יראה מזה סנט הוא יהנה מהידיעה שהוא היכה בחזרה את התולעת.
אני אשחק כאן בתור פרקליט השטן:

הבחור יגיש תביעה - ייקח את הזמן לכתוב, לקרוא באינטרנט מה בכלל כותבים בתביעה קטנה, יסע לבית המשפט, יתעצבן בכביש על אידיוט שחתך אותו, ישלם 1% משוויה כאגרת בית משפט, יקבל תאריך שמאוחר במספר חודשים למועד ההגשה, יחכה ויחשוב במשך הזמן הזה על מה יקרה בדיון.

יסע לבית משפט, יתייצב לדיון, ככל הנראה הצד השני לא יתייצב (יושב בכלא, ככה שזה כנראה לא מה שמעניין אותו), יקבל פסק דין בהעדר הגנה ויפנה להוצל"פ (שם ישלם עוד כסף על פתיחת תיק). במשך כמה חודשים טובים לאחר מכן ישב בבית ויבדוק מה קורה עם התיק, תוך התבאסות ששום דבר לא זז.

אם הוא יראה שקל מכל הסיפור, אני צנצנת. מה שכן, הנושא יעסיק אותו כמה חודשים טובים, בעוד ששניה לאחר שזרק את התביעה לפח, הבחור השני ישכח מקיומה וימשיך בחייו (בתקווה, תוך כדי התכופפות במקלחת והרמת סבונים...).

אין לו כאן מה להרוויח.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מעניין אותי לדעת איך גילית את העוקץ של אותו הבחור?

האם שלחו לך מכתב המתאר את המשיכה?

כשאני חושב על זה, עוד חודש אני משוחרר שנתיים, ולא קיבלתי לא השנה ולא אשתקד מכתב המפרט את יתרת הפקדון שלי.

פורסם

טוב תודה לכולם, איך גיליתי? הייתי באיטליה וקיבלתי מכתב מבנק דיסקונט שאין לי בכלל חשבון שם, שהופקד לי הסכום..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הגש תביעה מסודרת כנגד הגנב בבית משפט לתביעות קטנות .

ותן למערכת לעבוד (אל תפתח ציפיות)

במידה וזכיתה בכל סכום שהוא , ולא משנה מתי יגיע הכסף, לדעתי זו תוכנית לטווח ארוך .

בכל מצב אתה מרוויח , אתה מבצע פעולה כנגד אדם אשר פגע בך ובאחרים , ואולי גם מרוויח פיצוי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זייף לי אדם את הת.ז הצהיר שהוא נשוי וקיבל צ׳ק בנקאי יפה, כמובן פתח חשבון חדש על שמי, הפקיד את הכסף ומשך מסניף אחר.

אני קורא פה שאתה מורשה חתימה בחשבון הנ"ל. תמשוך וזהו :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חח כן ברור מורשה הבעיה שהמשיכה בוצע אחרי שלושה ימים והפתק של ההפקדה הגיע כמובן חודש אחרי..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...