Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי מתאם OBD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את שלי והיום ניסיתי להתחבר, האפליקציה dashcmd ועוד אחת של אנדרואיד לא מצליחות לאתר את המכשיר למרות שהוא דולק והמנורות עובדות.

נפלתי על אחד תקול? או שיש צורך לתאם בניהם?

פורסם

אפליקציה של אנדרואיד אתה מתכוון לTORQUE ?

הטלפון שלך אמור לזהות את התקן הבלוטוט, אתה צריך להתחבבר אליו עם סיסמה (1234). לאחר מכן אתה נכנס לאפליקציה שם הוא אמור לזהות את המתאם.

גם אצלי זה עושה קצת בעיות בחיבור אבל בסוף מסתדר.

בכול מקרה, מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה אומרים שני הFAIL שהופיעו לי?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

ניסיתי להתחבר עם המתאם לניסאן אלמרה פרפקט 2001, משום מה בטורקיו לא מצליח להתחבר למחשב הרכב.

מישהו נתקל בזה ויודע מה הסיבה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אצלי האייפון לא מצליח לזהות את המתאם, יש מנורה אדומה דולקת וזהו, כלומר הוא עובד אבל לא מזוהה.

נראה לי נפלתי על אחד דפוק

פורסם
קיבלתי את שלי והיום ניסיתי להתחבר, האפליקציה dashcmd ועוד אחת של אנדרואיד לא מצליחות לאתר את המכשיר למרות שהוא דולק והמנורות עובדות.

נפלתי על אחד תקול? או שיש צורך לתאם בניהם?

יש בהחלט מצב. המתאם הראשון שרכשתי היה תקול. דיווחתי למוכר והוא בתמורה זיכה אותי מבלי שביקש ממני לשלוח לו אותו בחזרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בדקת שהבלוטוס מזוהה?

כן מזהה והאפליקציה מזהה את המתאם, רק לא מצליח לזהות את הרכב.

פורסם

כן, כשחיברתי אותו לספארק אז זה זיהה מיד את הרכב אבל כשחיברתי לניסן אלמרה פרפקט זה לא זיהה את הרכב.

• תוכן חדש...