Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא GoPro? קטנה מאוד, עמידה מאוד, אפשר לקבע אותה בקלות למה שרוצים, צילום איכותי (אין זום אבל לא חושב שזה היה מפריע לי במיוחד).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה רע? מה טוב? :(

איכות אופטית עדיפה משמעותית בדרך כלל ובניגוד למצלמת וידאו, היא נכנסת לכיס בקלות.

שוב, השאלה היא מה מצלמים, אם מדובר בסרטונים קצרים, וזה מה שיהיה פה, שכן טווח הריכוז של כלב קצר מאוד, אין בעיה לעבוד עם מצלמת סטילס.

על הדרך היא מאפשר גם לצלם תמונות טובות, מה שמצלמת וידאו במחירים האלו בחיים לא תעשה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לי מצלמה דיגיטלית פשוטה עם אופציה לוידאו, אני פשוט לא מעוניין בכזו, בטח לא באחת שמנמנה עם שתי סוללות אצבע מתוצרת קאנון.

המצלמות שמצלמות על SD הן גם די קטנות ונכנסות לכיס.

עם כל המבחר שראיתי, כנראה שפשוט אעשה אן דן דינו ואלך על סמסונג כלשהי, אלא אם כן, אקבל הצעה שלא.

פורסם
האופציה הראשונה לא רלוונטית. כפי שכתבתי בשרשור, אופציית ה-SD שמורה לצילום העלוב של 0.3M של הסטילס.

האופציה השנייה, נשמעת מעניינת. במה היא עדיפה על האופציה שאני נתתי?

צילום בHD

זום אופטי משמעותית יותר גדול

סטילס ב 5 מגה פיקסל

עדשת שניידר

מייצב תמונה אופטי

פורסם
שלום לכולם,

אני מתכוון להכניס כלבה חדשה לחיי והפעם, בניגוד לפעם הקודמת, מעוניין לתעד את חיי איתה.

רק כדי לוודא, אתה מתכוון ל-NEW DOG או ל-NEW BITCH?.....

:lol:

אני מצטרף להמלצות על מצלמת סטילס איכותית שמצלמת גם וידאו, זה הרבה יותר פרקטי לדעתי מכיוון שסביר להניח שתצלם סרטונים קצרים ולא סרטים מאוד ארוכים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, אתה לא מעודכן.

התרגום של Bitch ככינוי למרשעת הוא כלבתא. נשבע לך, בדוק אותי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה רע? מה טוב? :(

הנה דוגמא למצלמת סמסונג במחיר פנטסטי - 500 ש"ח :

http://bigbox.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7742355

z_137851.jpg

מה אתם אומרים?

חיישן קטן (1/6 אינטש) מגיע לרזולוציה של בערך 0.8MP ובטח לא HD.

זום מוגבל

אין מייצב תמונה אמיתי אלא רק "דיגיטלי".

יש מצב שזה מספיק טוב בשבילך, זה רק אתה תדע להגיד.

מצ"ב כתבה עליה מטומ'ס הרדוור, שהוא בשבילי קנה מידה אמין:

http://www.tomsguide.com/us/Samsung-SMX-C10-Camcorder,review-1444.html

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

המצלמה היא לפני שנתיים-שלוש (במונחים טכנולוגיים - האדם הקדמון), אבל המחיר מפתה. הבעיה היא שהיא נמכרת רק במקום אחד במחיר הזה. מבחינת מחיר, מצויין, אבל מחיר זה לא הכל.

תודה על הלינק. קראתי את הביקורת והיא בהחלט לא מלבבת, למרות שמדובר על מצלמה סופר ישנה. האיכות תמונה של הילד, בהחלט גרמה לי לקחת צעד אחורה, גם עבור המחיר הזה.

אחרי מחקר קטן ברשת, הבנתי שאפשר למצוא מצלמות שמצלמות ב- HD READY בפחות מ-1000 ש"ח. סמסונג די שולטת, לפחות על הנייר, בטווח המחירים של עד ה-1000 ש"ח.

רק כדי לוודא, אתה מתכוון ל-NEW DOG או ל-NEW BITCH?.....

אני מתכוון ל - new best friend :).

פורסם

כל מצלמת סטילס נורמלית במחיר סביר מספקת HD READY, כמה מהן אפילו FULL HD אם אתה מתעקש.

אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לקנות מצלמת וידאו "ייעודית" בטווח המחירים הזה,

זה מוצר מת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא רואה את עצמי מצלם סטילס ובנוסף, אני לא מעוניין בסוללות AA (גם אם מדובר בנטענות+מטען). מצלמת סטילס עם סוללת ליתיום בעלת איכות גבוהה, תעבור את האלף ש"ח בכייף.

לצורך העניין, אני מרגיש שלקנות מצלמת סטילס רק בשביל הוידאו, זה כמו לקנות קבריולט ולא להוריד אף פעם את הגג.

פורסם

לעולם לא אמליץ על איזה שהוא מכשיר עם מצלמות AA.

מצלמת סטילס עם סוללת ליתיום נורמלית תעלה בדיוק אלף שקל.

(היום מצלמים סרטים עם SLR, לא המצאתי את זה)

הדימוי של הקבריולט הוא נחמד ומשעשע אבל במציאות מדובר בשני המקרים בקופסה עם עדשה, חיישן וכמה כפתורים,

ומצלמת וידאו היא בסה"כ גרסה מסורסת של מצלמת סטילס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי בבית מצלמה דיגיטלית פשוטה של NIKON עם 10MP. יש לה פונקצייה של וידאו עם קול. אולי שווה לי לבדוק אותה...

אף פעם לא הייתה לי מצלמת וידאו ויש לי חשק לא קטן לאחת. אולי זו הסיבה האמיתית לכך שאני מעדיף אחת כזו על דיגיטלית.

• תוכן חדש...