Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון להכניס כלבה חדשה לחיי והפעם, בניגוד לפעם הקודמת, מעוניין לתעד את חיי איתה.

מה אני מחפש במצלמת וידאו?

* שמירת הסרטונים בכרטיס SD בלבד.

* העלאה פשוטה למחשב או ל-Youtube.

* סוללה נטענת שתחזיק לפחות שעתיים.

אני אפילו לא חובבן בתחום ולא מעוניין להיות (יש לי כבר תחביב יקר מדי משלי...) וכל מה שאני מבקש זו איכות צילום וצפייה איכותיים וראויים. ז"א ש-FULL HD הוא לא חובה, אבל אף אחד מאיתנו לא רוצה לראות סרטונים "מגורענים". בנוסף, אופציית סטילס לא מעניינת אותי.

אני לא נלהב מאפקטים וזום פה - זום שם, בהחלט יכולים לספק אותי.

כולנו לא אוהבים שאנשים לא מציינים תקציב, אבל אני באמת לא יודע איפה לשים את הגבול.

האם אני באמת מוכרח מצלמה בסביבות ה-2000 ש"ח, ע"מ שתספק אותי מבחינת איכות?

תודה מראש!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הי ,

מזל טוב על החלטתך להכנסת כלב חדש לביתך !

אני לא חובב צילום ואין לי מושג ירוק בנושא , לפני שבוע שאלתי את עצמי בדיוק את אותה השאלה

והגעתי לאתר "ביג דיל" ושם ביצעתי הזמנה למצלמה הזו .

היא הגיעה היום באמצעות שליח עד הבית ולמען האמת עדיין לא תיפעלתי אותה ,

חיברתי אותה לפני מס' רגעים לטעינה .

זו מצלמת הוידאו הראשונה שלי ומיותר לציין שהמחיר הנמוך קנה אותי , נשתפשף עליה ואם הנושא יעניין אותי

נשתדרג בעתיד .

ביום שישי הקרוב נעשה לה הרצה בצילום אירוע משפחתי ונראה מה יצא.

חובבי צילום : אשמח אם תחוו חוות דעתכם על המצלמה בהסתמך על הנתונים היבשים הרשומים .

Gn'f'R

פורסם

ערן, שים לב שהוא רצה מצלמה ששומרת את הסרטונים על כרטיסי זיכרון, והמצלמה שלך (לפי מה שרשום), מקליטה ע"ג דיסק DVD מיני.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
אבל יש לי שם מקום לכרטיס זיכרון, זה לא תופס? ואם לא, אז איך אני מעביר מהמיני דיסק למחשב?

סליחה על ההדיוטיות ..

האמת שאני הדיוט כמוך בכל הנושא הזה, אבל לפי מה שכתוב, הכרטיס זיכרון הוא בשביל לצלם תמונות רגילות.

אולי יש אפשרות לצלם על זה גם את הסרטונים עצמם.

אם לא תנסה, לא תדע ;)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ערן,

אני לא מעוניין בדיסקים קטנים - רק SD. אם אני לא טועה, אופציית ה-SD שם, היא לתמונות סטילס בלבד.

mayrun

אין לי סמארטפון ואני לא מעוניין באחד (מתרחק מהדברים האלו כמו מאש). מעדיף לשלם ארבע ספרות על מצלמה ולא על סמטרפון חדש

תודה על הניסיון לעזור, יש עוד עיצות?

נ.ב

ראיתי מצלמה של סמסונג ב-500 ש"ח. השאלה היא מה ההבדל הרציני בין 500 ל-2000?

פורסם

איכות האופטיקה וגודל החיישן. גם מעבד הוידאו חשוב, אבל פחות.

חיישן של רבע אינץ' יספיק לך, אם אינך מתכנן להציג את התוצאה בסינמטק.

מבחינת אופטיקה, חפש זום כמה שיותר גדול. בדגמים ה"בכירים" של סוני יש עדשת צייס, שנחשבת טובה יותר מהפלסטיק הסיני הרגיל.

אם יש לך כפות ידיים גדולות, חפש מצלמה לא קטנה מידי, שתוכל להחזיק בנוחות ביד.

וודא שהכפתורים מסודרים טוב מבחינה ארגונומית.

בחלק גדול מהסרטונים הקופצניים והרועדים שעושים לך מחלת ים כשאתה צופה בהם, אשמה הארגונומיה.

אתה צריך להצליח לתפעל את המצלמה ביד אחת מבלי להזיז אותה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מעריך את כל מה שרשמת, אבל האם אני באמת צריך את זה? אני סה"כ רוצה לצלם בפשטות בשבילי ולא להציג בשביל אחרים.

רק אל תרשום לי שרק אני יודע אם אני באמת צריך את זה, זה פשוט יבלבל אותי עוד יותר :).

אם יש לך דגם ספציפי - shoot.

פורסם

יש לי גם קנון A720 בבית , די חביבה ועלתה לי 600 ש"ח לפני מס' שנים.

צילום וידאו איכותי למדי .

אם זה היה תלוי בי הייתי ממשיך איתה בלבד ולא רוכש את הנוכחית , עשתה יופי של עבודה אבל טחנה סוללות.

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592305

Gn'f'R

פורסם

מה רע במצלמת סטילס טובה שמצלמת גם וידאו?

למי שמתחיל לדבר על ארגונומיה, אפשר לקנות רתמות שמושיבות אותה יופי בכף היד, מה גם שהוא הולך לצלם סרטונים, לא סרטים עלילתיים באורך שלוש שעות. על הדרך תצאנה גם תמונות טובות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האופציה הראשונה לא רלוונטית. כפי שכתבתי בשרשור, אופציית ה-SD שמורה לצילום העלוב של 0.3M של הסטילס.

האופציה השנייה, נשמעת מעניינת. במה היא עדיפה על האופציה שאני נתתי?

• תוכן חדש...