Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1' במיוחד כשהוא מודה שהוא נוהג בספורטבאק!!! כתוב ספורט, אז זה בטח מיצובישי ספורט כבדה ומשופרת עם מליון כ"ס וחמישים אלף קג"מ! הבנאדם הזה סכנה על הכביש.

היא גם משתתפת במרדפים .

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה ראית וויכוח אם הוא אשם או לא ?!? הוא הורשע על זה אין ויכוח כלל.

אז למה אתה מנהל ויכוח פה עם כל הפורום? אתה מסכים עם כולם פה.

ואתה עבריין מסוכן שלא הדלקת אורות כי בחורף אופנוען שלא יראה אותך יכול להתנגש בך ולמות , אם יורשה לי להגיד בשפת העם - לא להדליק אורות בחורף זה טירוף .

אני לא עבריין, כי לא נשפטתי ובטח שלא הורשעתי. תלמד איך מגדירים עבריין. בנוסף, אני לא הדלקתי אורות באותו יום (כי שכחתי לחלוטין, מודה), מפני שהשמש זרחה במלוא עוזה, כפי שקורה הרבה בחורף הישראלי. לא שזה תירוץ, ולא חיפשתי נסיבות מקילות. הדוגמה הנ"ל באה להראות שאפשר להיות מעל עשרים שנה על הכביש בלי עבירות בכלל, אם רוצים.

אגב הנהג הספציפי הוא נכה בעצמו המסיע את בנו הנכה לטיפולים כך שקו 405 אינו רלוונטי לגביו .

אתה יודע מה זה figure of speach? זה האזכור שלי לגבי 405. רוצה להיות ספציפי? אוקיי, הוא היה צריך להיות ישוב כנוסע במונית. יותר טוב?

עזוב, אתה טרול מארץ הטרולים. אני מתנצל בפני עצמי שביזבזתי את זמני. מי שרוצה, מוזמן להמשיך בדיון העקר הזה. אני פרשתי.

פורסם
עזוב, אתה טרול מארץ הטרולים. אני מתנצל בפני עצמי שביזבזתי את זמני. מי שרוצה, מוזמן להמשיך בדיון העקר הזה. אני פרשתי.

אתה עבריין . ברגע ששילמת את הדוח כאילו נשפטת והודית.

העבירה שהורשעת היא מסוג אחראיות קפידה כלומר אין לה יסוד נפשי ולכן , "שכחתי,לא שמתי לב , לא ידעתי" זה לא נסיבות מקילות לכלום.

הדוגמא שלך היא דוגמא מצויינת לאיך אתה יכול להיות 20 שנה על הכביש וכשיקרה משהו התובע באופן דמגוגי יזכיר לך שאתה עבריין חסר אחראיות ,סכנה לציבור שנוסע בחורף בלי אורות , עשיתי העתק הדבק מתוך דברי התובע ומהשטות הזו נפגעת הכי הרבה , ועכשיו תאר לך שעושים לך את זה במשפט בו אתה נלחם על שמך הטוב , עתידך ואולי אפילו החיים שלך .

פורסם
אתה עבריין . ברגע ששילמת את הדוח כאילו נשפטת והודית.

העבירה שהורשעת היא מסוג אחראיות קפידה כלומר אין לה יסוד נפשי ולכן , "שכחתי,לא שמתי לב , לא ידעתי" זה לא נסיבות מקילות לכלום.

הדוגמא שלך היא דוגמא מצויינת לאיך אתה יכול להיות 20 שנה על הכביש וכשיקרה משהו התובע באופן דמגוגי יזכיר לך שאתה עבריין חסר אחראיות ,סכנה לציבור שנוסע בחורף בלי אורות , עשיתי העתק הדבק מתוך דברי התובע ומהשטות הזו נפגעת הכי הרבה , ועכשיו תאר לך שעושים לך את זה במשפט בו אתה נלחם על שמך הטוב , עתידך ואולי אפילו החיים שלך .

אם הוא היה שוכח אורות וגורם והורג רוכב אופנוע כתוצאה מכך, ומקבל רק 8 חודשי עבודות שירות, אז התגובה שלי לא הייתה משתנה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

כן יגאל.. למה שלא נשווה אי הדלקת אורות לגרימת מוות ברשלנות...

אני רק רוצה לחזור לזה, שכאשר ביקשתי שתצטט דו"ח - שעליו ביססת טענות, לא הצלחת לעשות זאת, ולכן אני מסיק שאתה מבסס את הטענות של החלומות בהקיץ שלך.

האופנוע בתמונות שבHNN, אינו משופר, וכל אופנוע מעל 500 סמ"ק נקרא כבד, גם אם יש לו 70 כ"ס וגם אם יש לו 200, זה לא עניין מוטורי - זה העוני של השפה העברית.

אני רוכב על אופנוע 250 סמ"ק, המהירות המרבית שלו היא 160 בערך (תלוי מה אכלתי באותו יום), אז מה ההבדל? להיפך, אופנוע כמו הסוזוקי הוא בעל מעטפת ביצועים גבוהה מאד, מה שהיה מקל על הרוכב להימנע מהתאונה אילו היה יכול.

עוד עלתה פה טענה שהואן חנה בשול השמאלי וחסם עם צידו הימני כ1.20 מ' מהנתיב השמאלי והרוכב נכנס בו. חבל רק, שמדובר בכביש ישר יחסית ופתוח, בעל שול רחב משני הצדדים, ובכלל - הפגיעה היא בצידו השמאלי של הרכב, והיא גם לא חזקה כלכך - מה שאומר שהאופנוע לא נכנס ברכב, אלא שפשף אותו בחוזקה, שכן אחרת הוא היה נשתל במקום. מכאן אני מסיק שהרכב סטה אל מול הרוכב, נעמד (אולי כי נבהל מעמודי הפלסטיק החוסמים את המעבר, ואולי לא) כך שחלקו האחורי של הרכב אכן חוסם חלק מהנתיב השמאלי והאופנוען לא הצליח להתחמק. אין סיכוי שהוא עמד שם והאופנוען הגיע, כי האופנוען היה רואה את זה, באופנוע, ובטח באחד ספורטיבי - אין "נרדמתי" או "לא שמתי לב" - הרכיבה בכלי כזה היא FULL ON!

בקיצור יגאל, תמשיך להתנדב באור ירוק או אור כחול, מה שבא לך - רק תסביר להם שהגיע הזמן להחליף דיסקט, זה לא עובד הבולשיט הזה.

אני סיימתי.

נ.ב.

צירפתי המחשה של מה שאני חושב שקרה, אני מבסס את הדברים על נסיוני על אופנוע, על רכב ומעט הגיון בריא, בתוספת התמונות מHNN.

idiots.png

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כן יגאל.. למה שלא נשווה אי הדלקת אורות לגרימת מוות ברשלנות...

אני רק רוצה לחזור לזה, שכאשר ביקשתי שתצטט דו"ח - שעליו ביססת טענות, לא הצלחת לעשות זאת, ולכן אני מסיק שאתה מבסס את הטענות של החלומות בהקיץ שלך.

האופנוע בתמונות שבHNN, אינו משופר, וכל אופנוע מעל 500 סמ"ק נקרא כבד, גם אם יש לו 70 כ"ס וגם אם יש לו 200, זה לא עניין מוטורי - זה העוני של השפה העברית.

אני רוכב על אופנוע 250 סמ"ק, המהירות המרבית שלו היא 160 בערך (תלוי מה אכלתי באותו יום), אז מה ההבדל? להיפך, אופנוע כמו הסוזוקי הוא בעל מעטפת ביצועים גבוהה מאד, מה שהיה מקל על הרוכב להימנע מהתאונה אילו היה יכול.

עוד עלתה פה טענה שהואן חנה בשול השמאלי וחסם עם צידו הימני כ1.20 מ' מהנתיב השמאלי והרוכב נכנס בו. חבל רק, שמדובר בכביש ישר יחסית ופתוח, בעל שול רחב משני הצדדים, ובכלל - הפגיעה היא בצידו השמאלי של הרכב, והיא גם לא חזקה כלכך - מה שאומר שהאופנוע לא נכנס ברכב, אלא שפשף אותו בחוזקה, שכן אחרת הוא היה נשתל במקום. מכאן אני מסיק שהרכב סטה אל מול הרוכב, נעמד (אולי כי נבהל מעמודי הפלסטיק החוסמים את המעבר, ואולי לא) כך שחלקו האחורי של הרכב אכן חוסם חלק מהנתיב השמאלי והאופנוען לא הצליח להתחמק. אין סיכוי שהוא עמד שם והאופנוען הגיע, כי האופנוען היה רואה את זה, באופנוע, ובטח באחד ספורטיבי - אין "נרדמתי" או "לא שמתי לב" - הרכיבה בכלי כזה היא FULL ON!

בקיצור יגאל, תמשיך להתנדב באור ירוק או אור כחול, מה שבא לך - רק תסביר להם שהגיע הזמן להחליף דיסקט, זה לא עובד הבולשיט הזה.

אני סיימתי.

נ.ב.

צירפתי המחשה של מה שאני חושב שקרה, אני מבסס את הדברים על נסיוני על אופנוע, על רכב ומעט הגיון בריא, בתוספת התמונות מHNN.

תקרא את הציטוטים של STUDENT ותראה מאיפה לקחתי את נושא ה 1.2 לתוך הנתיב.

כל השאר הם ניחושים השערות שלך שאפילו התובע לא טען כי פשוט לא היה לו על מה לבסס אותם וביושר אמר שהתאנה התרחשה כשהרכב עמד ובלט 1.2 מטר - תראה את הציטוט בעצמך.

כמי שרוכב על אופנוע המון שנים (אם כי בעיקר בשטח) אני מסכים איתך שרכיבה באופן כלליי ואופנוע ספורטיבי בפרט דורשת דריכות מלאה ,אתה בוודאי תתפלא שבגופו של נהג האופנוע נמצאה תרופה לטיפול בדלקת עיניים.

פורסם

אם עוד לא הבנת, המשפט על הזין שלי.

מה יעשו לנהג שגרם למותו של הרוכב גם על הזין שלי (מערכת המשפט רקובה מן היסוד).

מה שכן חשוב לי זה ההכפשה המכוערת שאתה עושה לרוכב!

אני לא מכיר רוכב אמיתי אחד שיצא לנסיעה בין עירונית עם מגבלת ראייה. יותר מזה, תראה לי רוכב שיסע יותר מ120 קמ"ש כאשר הוא לא רואה טוב.

זה שהייתה בדמו תרופה כזאת (אגב, פספסתי איפה זה כתוב - אשמח אם תצטט), לא מראה על זה שהוא לא ראה טוב, אז כמו שאת אומר לי לא להמציא, אל תמציא אתה - אני לפחות כתבתי שאני מבסס את דברי על ההגיון הבריא שלי.

לא התווכחתי על ה1.20, אבל הוא בטח לא חנה בצמוד לשול, אחרת איך תסביר שהפגיעה היא בצד שמאל, הוא חנה במאונך לכביש ובוודאות הזיז את רכבו לאחר הפגיעה, לכן ה1.20 האלו יכולים להיות הנפצה, כי את הדו"ח שטענת שאתה מבסס עליו את דברייך, לא ראיתי לא אני ולא אתה!

לסיכום חבר, אתה טוען שאם האופנוע היה נוסע 100 קמ"ש או 90, התאונה לא הייתה קוראת, ואני טוען שהמהירות לא רלוונטית כי מה שחרג מהנורמה הם מעשיו של נהג המסחרית.

יתרה מזאת - אם היית רוכב, ולא "בעל רשיון" היית יודע שכלל השרדות מס' 1 בכביש המהיר לאופנוען הוא להיות מעט מהיר יותר מהתנועה (בין 10 ל20 קמ"ש), זה נובע משדה ראייה בעייתי לאחור ומאפשר להתרכז יותר במה שהולך לפנייך.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם עוד לא הבנת, המשפט על הזין שלי.

מה יעשו לנהג שגרם למותו של הרוכב גם על הזין שלי (מערכת המשפט רקובה מן היסוד).

מה שכן חשוב לי זה ההכפשה המכוערת שאתה עושה לרוכב!

אני לא מכיר רוכב אמיתי אחד שיצא לנסיעה בין עירונית עם מגבלת ראייה. יותר מזה, תראה לי רוכב שיסע יותר מ120 קמ"ש כאשר הוא לא רואה טוב.

זה שהייתה בדמו תרופה כזאת (אגב, פספסתי איפה זה כתוב - אשמח אם תצטט), לא מראה על זה שהוא לא ראה טוב, אז כמו שאת אומר לי לא להמציא, אל תמציא אתה - אני לפחות כתבתי שאני מבסס את דברי על ההגיון הבריא שלי.

לא התווכחתי על ה1.20, אבל הוא בטח לא חנה בצמוד לשול, אחרת איך תסביר שהפגיעה היא בצד שמאל, הוא חנה במאונך לכביש ובוודאות הזיז את רכבו לאחר הפגיעה, לכן ה1.20 האלו יכולים להיות הנפצה, כי את הדו"ח שטענת שאתה מבסס עליו את דברייך, לא ראיתי לא אני ולא אתה!

לסיכום חבר, אתה טוען שאם האופנוע היה נוסע 100 קמ"ש או 90, התאונה לא הייתה קוראת, ואני טוען שהמהירות לא רלוונטית כי מה שחרג מהנורמה הם מעשיו של נהג המסחרית.

יתרה מזאת - אם היית רוכב, ולא "בעל רשיון" היית יודע שכלל השרדות מס' 1 בכביש המהיר לאופנוען הוא להיות מעט מהיר יותר מהתנועה (בין 10 ל20 קמ"ש), זה נובע משדה ראייה בעייתי לאחור ומאפשר להתרכז יותר במה שהולך לפנייך.

כפי שאתה אומר שזה שהיתה בגופו תרופה ליפול בדלקת עיניים בהכרח הצביע על העובדה שהוא סבל מדלקת עניים מקובלת עליי , אבל לא סבירה.

למיקום הפגיעה ברכב יכולים להיות גם כן תרחישים רבים החל מסטיה של הרכב שהפתיע את הרוכב ועד הערכה לא נכונה של מהירויות ומרחקים של רוכב האופנוע וכמובן הכי סביר שכל האפשרויות יחד .

נניח שאני לא רוכב ולא בעל רשיון . אנא הסבר באיזה מיקום בנתיב צריך להיות ממוקם בעל רשיון שהוא גם רוכב ?

פורסם

כאשר אני רוכב בנתיב השמאלי ביותר אני נמצא בצד ימין של הנתיב, מהסיבה הפשוטה שאני מצפה מאנשים להבחין בי במראת הצד שלהם, במיוחד בתנועה בה אני נמצא בין 2 רכבים ואם אני בשמאלי זה נראה לנוהג בימין כמו מרווח בטוח בין 2 רכבים.

האופנוע שלי משופר.

ואני רוכב מאוד מאוד מאוד מהר.

אז מגיע לי למות?

חבר שלי ממש רוצה לכתוב לך תגובה אחרי שהקראתי לו את כל השרשור, אני מקווה שאתה מבין אנגלית יגאל :

Hello there,

I'm a 31 year old therapist who has some disturbing opinions about the moron defending a person who did not realize that driving is a privilege , not a right.

I am both a defensive and offensive driver and even though I do not ride a motorcycle, I share the road with them. There are road rules in place for the safety of all drivers, riders and pedestrians in proximity. stopping in the middle of a highway just seems like common knowledge, to the stupidest driver out there, that it would end up in a disaster.

Besides the stupid comment about an eye infection (where the infection does not actually distort your vision), He should have had a warrant for his arrest with 40 prior outstanding violations.

See, if you, the blogger (the moron who is actually defending the asshole who should have had his licence revoked a long long time ago) were to live here in the United States......you would be found and brutally assaulted by many including myself for posting such absurdly retarded shit. thank you for taking the time to read this and I'm sorry for Israel as a whole that they have someone like you among them.

I just returned from a visit to Israel not too long ago due to sad personal circumstances and its people like you that make me stay here and not want to come back and reside in Israel.

poop on you and all people who support that murderer

haters will hate

פורסם
כאשר אני רוכב בנתיב השמאלי ביותר אני נמצא בצד ימין של הנתיב, מהסיבה הפשוטה שאני מצפה מאנשים להבחין בי במראת הצד שלהם, במיוחד בתנועה בה אני נמצא בין 2 רכבים ואם אני בשמאלי זה נראה לנוהג בימין כמו מרווח בטוח בין 2 רכבים.

האופנוע שלי משופר.

ואני רוכב מאוד מאוד מאוד מהר.

אז מגיע לי למות?

שאלת שאלה שאין תשובה חד משמעית עליה, אם תפגוש את החבר הדימיוני שלך מיסטר "offensive driver" יכול להיות שזה מה שיקרה.

חבר שלי ממש רוצה לכתוב לך תגובה אחרי שהקראתי לו את כל השרשור, אני מקווה שאתה מבין אנגלית יגאל :

תמליץ לחבר הדימיוני שלך ללמוד להתאפק קצת ולפנות ל therapist מוסמך לטיפול דחיית סיפוקים .

Hello there,

I'm a 31 year old therapist who has some disturbing opinions about the moron defending a person who

את קורות החיים שלך שלח ל gaydate אולי שם תמצא מישהו שינענע אותך

did not realize that driving is a privilege , not a right.

I am both a defensive and offensive driver and even though I do not ride a motorcycle, I share the road with them. There are road rules in place for the safety of all drivers, riders and pedestrians in proximity. stopping in the middle of a highway just seems like common knowledge, to the stupidest driver out there, that it would end up in a disaster.

Besides the stupid comment about an eye infection (where the infection does not actually distort your vision), He should have had a warrant for his arrest with 40 prior outstanding violations.

גם על התלהמות וטפשות צריך להוציא צו מעצר , כנראה שהמערת לא עובדת גם בארהב עובדה שאתה עדיין חופשי

See, if you, the blogger (the moron who is actually defending the asshole who should have had his licence revoked a long long time ago) were to live here in the United States......you would be found and brutally assaulted by many including myself for posting such absurdly retarded shit.

ספר על הנסיון שלך בעניין , כנראה שערסים זו תופעה כלל עולמים גם אצל חברים דימיוניים, ואם פנית ל therapist מוסמך גם טיפול לשליטה בכעסים אולי יעזור

thank you for taking the time to read this and I'm sorry for Israel as a whole that they have someone like you among them.

I just returned from a visit to Israel not too long ago due to sad personal circumstances and its

כן ירבו ביקור

people like you that make me stay here and not want to come back and reside in Israel.

poop on you and all people who support that murderer

עדיף שהחבר הערס moron שלך ישאר להתפלש ב shit שהוא נמצא בו .

פורסם

חבר דמיוני.... אהבתי, סמרטוט נמאסת.

הוא רצה לכתוב אז אמרתי לו שיציג את עצמו, כדי שתדע שהוא נולד קצת לפני 83.

וכן הוא עובד עם ילדים בעלי פיגור שכלי, הייתי קורא לך אדם בעל פיגור שכלי אך זה מאוד פוגע בציבור שלם של אנשים בעלי מוגבלויות.

בקיצור זה באמת וויכוח עקר, הרוכב נהרג. הנהג חי ובטוח, חייו לא השתנו כלל, ואתה? אתה סתם בן אדם עצוב.

haters will hate

פורסם
חבר דמיוני.... אהבתי, סמרטוט נמאסת.

תחליט הוא חבר שלך או מטפל שלך ?

הוא רצה לכתוב אז אמרתי לו שיציג את עצמו, כדי שתדע שהוא נולד קצת לפני 83.

התכוונת לכתוב שהוא נולד ב 82 ?

וכן הוא עובד עם ילדים בעלי פיגור שכלי, הייתי קורא לך אדם בעל פיגור שכלי אך זה מאוד פוגע בציבור שלם של אנשים בעלי מוגבלויות.

רקע ההיכרות שלכם לא מעניין אף אחד.

בקיצור זה באמת וויכוח עקר, הרוכב נהרג. הנהג חי ובטוח, חייו לא השתנו כלל, ואתה? אתה סתם בן אדם עצוב.

הנה המצאת לעצמך נוסחה מנצחת. כנראה שהטיפול של "החבר" שלך לא ממש מצליח , נסה להחליף ל"חבר" אחר

לאור עושר השפה שהחבר שלך מפגין ועולם הדימויים שלו הרשה לי לפקפק שהוא עובד עם אנשים .

פורסם

יגאל, בתור אחד שדובר אנגלית (אתה רוצה לקרוא את קורות החיים שלי בהם רשום שהדרכתי כוחות בטחון בחו"ל?)

השפה שהוא השתמש בה היא בסדר גמור, פשוט אתה התרגלת לעוני של השפה העברית ול"בריטית" שלימדו אותך בביה"ס.

ובתור רוכב לא כלכך מנוסה, בכביש מהיר אני משתדל להיות בצד שמאל של הנתיב השמאלי או במרכז-ימין הנתיב הימני - וזאת כי אני יודע שרוב הישראלים לא יודעים מה זה מראה, וגם לא יודעים להבין מה הם רואים בה ולכן זה לא משנה בכלל אם הם יראו אותי או לא - כי הם יזוזו בכל מקרה - אז אני מתרחק כדי שיהיה לי זמן לברוח קדימה או אחורה. בקטנוע הקודם שלי הרסתי את הצופר מעודף שימוש, ותאמין לי שאני לא צופר סתם.

בנצי - כל הכבוד לחבר שלך שמבין את האופנוענים למרות שהוא לא אחד מהם, נדיר!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל מי שרושם "סוזוקי 900 משופר" בקשר לנושא התאונה, טועה ומטעה. לפי מיטב הבנתי והידע שלי, אופנוע הכביש הספורטיבי של סוזוקי היחידי בנפח 900 סמ"ק היה ה RF 900 שיוצר בין 1994-1999. הוא מעולם לא הובא לארץ ביבוא סדיר אלא רק אחיו הקטן, ה RF600 הובא לארץ.

דבר שני, לפי התמונות שרואים באתר אני יכול לומר שמדובר בגיקסר (GSX-R )שנת 2005 או 2006. לא רק זאת, אלא שהאופנוע הספציפי שעליו רכב המנוח היה עם האגזוז המקורי שאיתו האופנוע יצא מהמפעל. אם ככה, איך "החכם" קבע בכזו וודאות בבית המשפט שמדובר בסוזוקי 900 משופר, זה מאוד מעניין.

זה האופנוע עם האגזוז "המפלצתי" המקורי שלו.

2005_GSX-R1000_blk-side_500.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יגאל, בתור אחד שדובר אנגלית (אתה רוצה לקרוא את קורות החיים שלי בהם רשום שהדרכתי כוחות בטחון בחו"ל?)

השפה שהוא השתמש בה היא בסדר גמור, פשוט אתה התרגלת לעוני של השפה העברית ול"בריטית" שלימדו אותך בביה"ס.

ובתור רוכב לא כלכך מנוסה, בכביש מהיר אני משתדל להיות בצד שמאל של הנתיב השמאלי או במרכז-ימין הנתיב הימני - וזאת כי אני יודע שרוב הישראלים לא יודעים מה זה מראה, וגם לא יודעים להבין מה הם רואים בה ולכן זה לא משנה בכלל אם הם יראו אותי או לא - כי הם יזוזו בכל מקרה - אז אני מתרחק כדי שיהיה לי זמן לברוח קדימה או אחורה. בקטנוע הקודם שלי הרסתי את הצופר מעודף שימוש, ותאמין לי שאני לא צופר סתם.

בנצי - כל הכבוד לחבר שלך שמבין את האופנוענים למרות שהוא לא אחד מהם, נדיר!

אני אפנה אותך לכאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466111&page=5

קרא את שכתבתי לעניין נהיגה על אופנוע.

יכול להיות שהאנגלית הבריטית שלי לא משתווה לרמתו של הכותב ולכן אני מתקשה להבין את עולם הדימויים האנלי :

asshole

retarded shit

poop on you

moron

you would be found and brutally assaulted by many including myself

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...