Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן ומים מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום צורך למלא מים. כמו שכתבו כבר 20 פעם בשרשור הזה, לא צריכים להיות חסרים מים, בטח לא ברכב חדש.

אם להוסיף אז להוסיף רק מים מקוריים (ובטח שלא אוטו דיפו) או מי ברז שעברו סינון.

עם זאת צריך לזכור שמערכת הקירור היא לא מערכת אטומה לחלוטין ברוב הרכבים וכן קיים איבוד מזערי של נוזל קירור לאורך זמן.

הצינור שמגיע למיכל העודפים מהרדיאטור הוא הצינור שאחראי על הויסות בין הרדיאטור למיכל העודפים, ואילו הצינור שאינו מחובר לכלום מיועד שלא יווצר תת לחץ או לחץ במיכל, נשם.

מים במיכל העודפים וברדיאטור בודקים שהמנוע קר בלבד. אתה לא רוצה לפתוח רדיאטור כשהמנוע חם.

מים יש למלא גם ברדיאטור וגם במיכל העודפים, אבל שוב, לא תקף במקרה שלך ובכל רכב תקין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום לכולם, לי יש מאזדה cx-5 וגם אני רוצה לשאול שאלה על המים.

דבר ראשון איזה מים למלא, לא מצאתי בספר רכב איזה צריך מספיק נוזל מאוטודיפו או שללכת למוסך ולקנות שם גלון ?

דבר שני שמתי לב שלפקק של המיכל עיבוי מגיעים שני צינורות, אחד שבא מהרדיאטור אני חושב (מגיע מהצד) והשני לא מוביל לכולם, הוא הולך קדימה (לכיוון נסיעת הרכב) ומתקפל למטה למעיין שקע במיכל ולא מחובר לכלום. איך זה הגיוני ? המים (אדים??) לא יכולים לצאת משם (מצורפות תמונות)

דבר שלישי מתי הכי טוב לבדוק מים ? כשמנוע קר בבוקר או כשמנוע חם ?

דבר אחרון איפה ממלאים מים חדשים (אם צריך) במיכל עיבוי או בפקק שלידו ? (ניתן לראות בתמונות)

מקווה שמתאים פה לא רציתי לפתוח שרשור חדש סתם

תודה אורי

תמלא אך ורק נוזל קירור מקורי.

פורסם

עדכון: הרכב יצא מהמוסך אחרי טיפול הוחלף מיכל עיבוי שהיה סדוק, שמתי אחד תחליפי מהמוסך מורשה של מאזדה עלות 250 שקל כולל עבודה, נראה אחד על אחד כמו האורגינל, לדבריו של בעל המוסך " רק שוקל פחות "

• תוכן חדש...