Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאוד מקווה שאת טועה, פשוט רתחתי מזעם מהכתבה ב-YNET, זה לא יאומן. אולי אפילו חקירה פלילית, איך העובדים של העירייה צובעים ככה חניה שרכב חונה בו? אסור להתעלם מהמקרה הזה. ועוד האשימו את האישה בשקר, למרות שאצלהם כנראה יש רישום של העבודה שבוצעה.

זה לא פשוט לפטר עובדים, גם עובד שעושה טעות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יותר מזה , אם חובה , איפה שיקול הדעת של הפקח? ההכשרה זה רק לחלק דוחות ? את לא רואה שאין שלט , שהחנייה צבועה חפיף , הפס עובר על המכסה של הביוב , אבל לא העיקר לתת דוח.

אותי מעניינת שאלת החוקיות של הסימון ו\או חוסר התמרור, אבל אני בהחלט מסכים איתך.

פורסם

במקרה הספציפי הזה לאזרחית יש סרטון המוכיח את חפותה.

כמה אנרגיה היא הייתה צריכה להשקיע במידה ולא היה לה את הסרטון? המון. ללכת לעיריה להוציא תוכניות וכו'.

בקיצור כמו תמיד לך תוכיח שאין לך אחות ובעל השררה גם אם טעה לא סובל בעקבות טעותו. כל עוד אף בעל שררה לא ישלם על הטעות מקרה כזה יוכל לחזור על עצמו אפילו מחר בבוקר.

התעמרות באזרח הקטן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה מה שעיניין גם אותי. מה היה קורה אם לא היה לה סרטון? וכמה מקרים כאלה כבר קרו, ורק שאף אחs לא הצליח להוכיח שזה המצב? לכו תדעו אם לא אחוז גדול מהדו"חות שנרשמים הם בצורה שכזו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זאת ההתנהלות הסטנדרטית במדינה.

בירושלים, בזמן שפתחו המון נתיבי תחבורה ציבורית, היית הולך לישון עם כביש רגיל וקם בבוקר עם נת"ץ.

ומה עשו בחלם?

במקום להעמיד פקח/שוטר ווטאבר ולהסביר לנהגים, פשוט העמידו ניידת שחילקה דוחות בסיטונאות.

גם אני הייתי בין אלו שלא שמו לב באחד הפעמים אבל מרוב שהטור של מקבלי הדוחות היה ארוך, הגיע עוד שוטר שפשוט שחרר כל רכב שני.

למזלי הייתי הרכב השני...

פורסם

עברתי רק ברפרוף על התגובות, אבל לא מבין למה עושים מזה כזה עיניין.

יש מחלקת סימון ושילוט בעיריה ויש מחלקת אכיפה.

לא עידכנו אחת את השניה, לא ביג דיל...

סימנו את החניה, לאחר שעה עבר פקח והזמין גרר. הוא כנראה חשב, שהרכב חנה בחניה אחרי הסימון.

ביטלו את הדו"ח והתנצלו. לא נעים אבל קורה.

על זה לפטר עובדים?

פורסם

אותו מקום (?), כמה שנים לפני.

sGBf61RAOwY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה למדנו היום? שתמיד גונבים ממך, רק הגנב מתחלף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפני 2 דקות דיבר נציג של עיריית תל אביב בתוכנית של עמנואל ובן ב FM103.

אומר שזה נוהל רגיל ושיגרתי אצלם לסמן חניות, כשיש רכב חונה. עושים את זה כל יום.

בדרך כלל מעדכנים את הפיקוח העירוני, הפעם שכחו...

פורסם

היא קיבלה קנס 1300 שקל,1000 שקל על החנייה בחניית נכים ועוד 300 על הגרירה,

העירייה בסוף ביטלה לה את זה.

בבוקר ראיתי שידידה שלי פירסמה את זה אבל לא חשבתי שזה יגיע לכל ערוץ\אתר חדשות שקיים.

Vw Polo GTI

פורסם
אנחנו מתנצלים על עוגמת הנפש ונבדוק את עצמנו לגבי העתיד כדי שדברים מסוג זה לא יישנו.

בתחת שלי.

זו לא הפעם הראשונה ולא האחרונה.

לפני קצת יותר משנה ברחוב שלי הגיעו ב6 בבוקר, סימנו חצי רחוב באדום לבן ולא הרבה אחרי זה הגיע הגרר והפקח עם הדו"חות.

כנ"ל באבן גבירול לפני שנתיים, לפנות בוקר החליפו את השלט שאומר שאסור לחנות אחרי 8 או משהו כזה בשלט אחר שאומר שאסור לחנות מ7, וב7 הגיעו הפקחים והגרר....

אסף.

• תוכן חדש...