Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

נראה לי שהתחלנו לטחון מים, ורק מתפלפלים פה על קוצו של י' כשכולנו מסכימים על העיקרון רק לא מצליחים להסביר את הכוונה זה לזה... :LOL:

תודה לברווז שחסך לי את כל התכתבויות, יום עמוס ומלא היום (: 

מקווה שבפעם הבאה שנתדיין יהיה לי זמן לענות ולחפור לכם.

לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

אני אתן לך דוגמא מעוב שהיה לי.

בחור בן 34 שדפק בדלת ונכנס לחפש עבודה.

היה פתוח וסיפר שהוא השתחרר עכשיו מהכלא ושישב במצטבר 15 שנים, נגמל מסמים בכלא והחליט שהוא עוזב את הצפון ורוצה להתחיל חיים חדשים.
זה בחור שדוד שלו רצח את אימא שלו לידו כשהיה ילד, אבא שלו היה שולח אותו לגנוב ולא עשה כלום בחייו חוץ מפשע.

לשיטתך שימות אבל לשיטתי לקחתי אותו לעבודה. עבד אצלי תקופה לא קצרה ופשוט פרח. הבחור למד עד כיתה ד' והתנהגותית היה ילד אבל בחור מבריק שהצלחתי ללמד לא מעט. גם אני רואה אותו לפעמים והוא התחתן והקים משפחה.

עכשיו לשיטתך אנשים כאלה המדינה לא צריכה לתת לו כלום וזה שאף אחד לא מוכן להעסיק אותו (ודי בצדק כשאתה שומע את הרקע) זו בעיה שלו. לאן תביא אותו?

הכרתי מישהו בשכונת התקווה בימים העליזים שלי לפני עשור.

ראה את אמא שלו נשרפת בחיים ואז עלה ארצה מאחת ממדינות הבריה"מ (אני מקצר את הסיפור אבל זה הבסיס של הסיפור). 

בוא נגיד שהסיפור שלו די דומה התחיל מהתמכרות להרואין, עבר דרך איסוף ברזל [בתקופה שזה היה הסיפור בישראל] התייצבות כלשהיא אחרי ביקור בכלא(?) או בכפר איזון כלשהוא ובתקופה שאני הכרתי אותו, עדיין היה מכור לסמים, אומנם קנאביס ואולי עוד סמים אחרים. לא סגור על זה, לא באותה כמות שהיה לפני זה.

קיצור לפני שנה שנתיים שלוש, ראיתי אותו נראה לי לשנייה והוא לא השתנה כל כך. לא נראה לי שהוא עלה על דרך הישר. מקווה בשבילו שכן הצליח לעלות על דרך טובה, למרות ששכונת התקווה זה סוג של חור שחור של החברה הישראלית. שלא תחשבו לרגע שרוב האנשים שם באמת במצב גרוע וזה רק סודנים ומכורים לסמים כי יש שם אנשים טובים בסה"כ. הרגשתי טוב לצידו למרות כל העבר שלו והתנהגות שלו. ניסיתי לעזור לו במה שאפשר בנקודת הזמן הזו. לא חושב שהצלחתי ממש.

מת לקנות שם מתישהו דירה להשקעה. יש בה אווירה מעולה והעירייה בהחלט מנסה לשנות את פני השכונה לטובה, פשוט זה תהליך איטי.

מקווה שזה לא יהיה ג'נטריפיקציה כמו בפלורנטין/יפו והסביבה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

(@hasolidit)_X(03_04.202501_06).png.93caf66c675cc85ab1fc8231e0e3eaf8.png

ראיתי את הציוץ הזה היום ולא יכולתי שלא לחשוב, כמה בעצם הם קיבלו מקאטר?

זה שולי מאוד אבל לא ראיתי שום כתבה או פרסום על כמות הכסף.

חוץ מזה, למה רשות המיסים לא מעורבת בעניין? כפי שהציעה הסולידית.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 שעות, EliC25 כתב:

מעבר לכבוד הגדול שאני רוחש לך על ההתמדה העקשנות והרצון להתנגד לנסיבות החיים שלא הקלו עליך, תפס אותי דבר משמעותי שמתסכל אותי במדינה הזו - ביטוח לאומי. אני נתקל לא פעם במטופלים עם נכות זמנית, ומצד אחד בוער בהם להשתקם, להתחיל לעבוד או לעשות משהו עם החיים שלהם, ומהצד השני התפקוד הזה מאיים על הקצבה שלהם, שמאפשרת להם לחיות, להתקיים, לשרוד.

לא צריך להיות דוקטור לפסיכולוגיה התנהגותית כדי להבין שתמריצים ותגמולים עבור שיקום, למשל בונוס על הכנסה מעבודה לתקופה מסוימת, תוביל הרבה יותר אנשים להשתלב חזרה במעגל התעסוקה והחיים. Win win, גם פחות אנשים שנתמכים מקופת המדינה וגם בן אדם משוקם שיש לו סיבה לקום בבוקר...

לפני כ 20 שנה עבד אצלי בחור עם 100% נכות (מנפגעי הקישון) שהיה אסור לו לקבל יותר מ 1800 שקלים.

ניהלנו מלחמה של יותר משנה עד שהצלחנו להחריג מהסכום הזה לפחות את הנסיעות.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטורקיה, הדיקטטור זרק לכלא את המתמודד שעלול לסכן את המעמד שלו ושלל לו את האפשרות להשתתף בבחירות.

ואצלנו, מפלגת השלטון  מנסה להעביר חוק שימנע מבנט "6 מנדטים" להתמודד בבחירות.

לפחות לא זרקו אותו לכלא עדיין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק היום קראתי בחדשות מישהו שדיבר על כך שנתניהו ניסה להשתמש בשב"כ כדי לסכל את ההתמודדות של בנט סביב 2016 ושל גנץ סביב 2021? אחרי ש"האיראנים פרצו לו לטלפון" בטענה שהוא סחיט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
בתאריך 3.4.2025 בשעה 10:49, ברווז כתב:

רק היום קראתי בחדשות מישהו שדיבר על כך שנתניהו ניסה להשתמש בשב"כ כדי לסכל את ההתמודדות של בנט סביב 2016 ושל גנץ סביב 2021? אחרי ש"האיראנים פרצו לו לטלפון" בטענה שהוא סחיט.

"רונן בר: נתניהו רצה שאתן חוות דעת שלא יוכל להעיד במשפטו."
https://www.ynet.co.il/news/article/b1jyyd66jx

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 2

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/skbcv7apkx

מגניב, אין מה להוסיף.

הנה פראייר, שלא רק שנתן מעצמו וממשיך לתת מעצמו, עוד הולך בדרך החוקית במקום פשוט לשבת ולצעוק "אמות ולא אתגייס"

זה סיפור קצת מוזר, ועוד מנובמבר 2024 .

לא מייצג גישת המפקדים למילואימניקים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, hwgeek כתב:

"רונן בר: נתניהו רצה שאתן חוות דעת שלא יוכל להעיד במשפטו."
https://www.ynet.co.il/news/article/b1jyyd66jx

לפי זה ביבי צריך להיות מואשם מיידית גם בשיבוש הליכי משפט ולהיחקר.

אני מקווה שיש לרונן בר ראיות.

לגבי הדרישה לכאורה להפעיל את שב"כ נגד אזרחים שמממשים זכות דמוקרטית - על זה ייבחן הניסוח בחוק לגבי היותו של שב"כ אמון על הדמוקרטיה. כמובן גם כאן נטל ההוכחה על בר.

טירוף.

ודדי שמחי עם הציניות שלו והדיקלום הישיר של דף המסרים באולפן שישי (שדה תימן, נאחז בקרנות המזבח)... בהצלחה בפוליטיקה. הוא לחלוטין בדרך הנכונה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

טירוף.

חמס הוא נכס.

"קטאר היא לא מדינת אויב, היא מדינה מורכבת".   

זה ה"מותר לקבל מתנות מחברים" החדש.

קטר זה אוטו מורכב ...

מילכוד 22,  קן הקוקיה.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

כן

שכחתי את ה-מותר לקבל מתנות מחברים.

כשבעצם... אסור.

לפני 11 שעות, פריג'י כתב:

אני מקווה שיש לרונן בר ראיות.

הוא יכול להעיד, הוא לא חייב ראיות.

מן הסתם הוא לא קיבל את הדרישה בכתב. ביבי טוב מאוד בלא להשאיר תיעוד.

לפני 11 שעות, פריג'י כתב:

בהצלחה בפוליטיקה. הוא לחלוטין בדרך הנכונה

בתור אחד מאבות הכישלון של השביעי לאוק׳, אין לו מה לחפש שם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ממשיך עם הנושא הכלכלי. קהלת מספרים שמשפחה לא חרדית ממוצעת מעבירה למדינה 6000 שח בחודש יותר ממה שמקבלת. החרדים מקבלים 4000 יותר ממה שנותנים.

זה לפני שהתחלנו לדבר על צבא ומילואים וכו.

מצטער, שום סיפור קורע לב על אמא שמגדלת חמישה ילדים לבד לא יכול מול זה.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אחרי זה מספרים סיפורים שאורח החיים החרדי מאפשר להם לסגור את החודש ועוד לקנות דירה לילדים.
סיפורי פוגי.
בפועל - גנבים בשירות החוק

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

השאלה היא מהו ״אורח החיים החרדי״?

אם זה אומר שאיבה מקסימלית של הטבות סוציאליות, כספי ציבור ותקציבים מגזריים, אז הם צודקים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

היו לי כמה מחשבות בשבת בנוגע לחרדים.

מכיוון שרוצים שנהיה כמו ארה"ב,

יש למנוע כמובן זכות הצבעה לאסירים בישראל.

מספר האסירים בישראל יחסית אינו גדול כמו בארהב.

בנוסף, יש למנוע הצבעה בבחירות של כל מי שיש נגדו צו מעצר בפועל או לא קיים את צו שירות ביטחון (כלומר לא הגיע לצו ראשון, גם אם לא הוצע נגדו צו מעצר).

מי שבאמצע הליך משפטי, זה בסדר, זה בתהליך.

אגב, לא רואה מניע ששופטים ימנעו ממישהו שעבר עבירה ביטחונית/פלילית, לבחור לרשויות ולהיבחר לx שנים הבאות כחלק מגזר הדין, כאשר x גדול מתקופת הכלא שלו. ראה צרפת.

אני מוצא את זה קצת אבסורדי שמישהו שיש נגדו צו מעצר בתוקף, יתכן שהולך לקלפי, נרשם במחשב ומצביע וחוזר לביתו.

לגבי החרדים, יש המון דרכים לשלבם בשוק העבודה + להקטין קצת ילודה, או לגרום לכך שהעלות של כל ילד אחרי ילד מספר 4/5/6 תהיה אפס למשק.

שימו לב מי העביר את חוק הביטוח שיניים  חינם לילדים. זה גם אותם אנשים שביטלו את המס על השתיה המתוקה.

הקטנת קצבאות ילדים,

בנוסף, יש לבצע שיקוף של העלויות האמיתיות של השכונות החדשות לחרדים/ מחיר למשתכן וכל הדבריפ כאלה - אם יש שם פי 3× מבני ציבור, כיתות של 20 ילדים, בתי כנסת לרוב, מקווה וכו וכו, הרי שזה שכונת יוקרה!!! את חישוב המטרז וכמות המבנים הנוספים יש לתכלל בחישוב עלות הדירה. הסכם גג לשכונה חילונית הרבה יותר זול מהסכם גג לשכונה חרדית !!!

צריך לחשב עלות ממוצעת לנפש - מבוגר ולילד לפי מספר קבוצות גיל. לפי זה לגבות עוד מסי בריאות ומסי ביטוח לאומי. שורה תחצונה - ילדים זה שמחה והם עולים הרבה כסף. השאלה איזה אוכלוסיות חיות על חשבון משלם המיסיפ ואיזה נאלצות לכלכל את ילדיהן בעצמן.

בסופו של דבר - קבלנים נאלצים למכור לציבור החרדי בזול + להקים מבני ציבור + המדינה בעצמה שמה עוד המון כסף על מבני ציבור - האם כל זה כל נמצא בתוך ההשוואות של פורום קהלת?

מעניין שסומטריץ ורוטמן וחבר מרעיהם משחררים כספים בלי סוף לחרדים.

איכשהוא, בן גביר לא קשור לזה, איש חכם וערמומי.

בכסף שיחסך, אפשר להרים את כל מי שבאמת רוצה שירימו אותו, לתת השכלה וכו, מילואימניקים, תחבצ , לא חסר.

• תוכן חדש...