Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת חושב ששני דורות אחורה מי שהיום יהודי לא היה יהודי?

כי באירופה של המאה ה-19-20 היה כזה אטרקציה להיות יהודי?!

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ושהוא לא היה מהחסידויות הקיצוניות של רמת בית שמש ב'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, כאמור הצבעתי לך בדיוק על הטעות, ולמה היא הופכת את המשפט ללא הגיוני.

זאת לא פעם ראשונה שאתה אומר על שחור לבן. יש מבין?😂

לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה ביבי נתן לטיבי תמורת הצבעה ביחד איתו?

או שמא זה בכלל הפוך?

עד פעם חנה'לה התבלבלה? אלה הן הצעות חוק של טיבי שליקוד תמך בהן 🤣 או שהתכוונת לסיגרים ושמפניה? 🤣

פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה באמת חושב ששני דורות אחורה מי שהיום יהודי לא היה יהודי?

כי באירופה של המאה ה-19-20 היה כזה אטרקציה להיות יהודי?!

בדקת כמה חצי יהודים יש לנו?

לפי חוק השבות מספיק סבא אחד יהודי כדי שתעלה לארץ כיהודי (רבע יהודי גנטית ויכול להיות שכבר דור שני לא יהודי הלכתית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני לא מדבר על השטח, אני מדבר על הקונספט של מדינה פלשתינית (או מדינה מינוס, או רשות וכו'), לא משנה באיזה שטח.

אנחנו, האמריקאים, כל מיני אירופאים ואפילו מדינות ערב החלטנו בשביל הערבים של יו"ש ועזה, מי ישלוט עליהם.

ברור (לא בסרקזם). באותה המידה שכל מיני אירופאים ואמריקאים החליטו שיהיו שתי מדינות וכו'. 

אני יודע שאתה לא מדבר על שטח, אני רק אומר שאם אתה כבר הולך כל כך שמאלה שאתה מדבר על קולוניאליזם, אז אני לא יודע אם לקרוא לכיבוש "קולוניאליזם" כי אני מפחד ממילים גדולות, אבל בהחלט אפשר לפתוח את הראש ולהבין למה יש עוד סיבות למה הסיכוי לשלום מבוסס היפרדות מהפלסטינאים הוא נמוך.

לפני 41 דקות, m3x7r3m3 כתב:

סבבה, אבל האם הם דורשים מהצד השני (במקרה הזה השמאל הישראלי) להיות מוסרי ברמה שהם לא, על מנת למוטט את השמאל הישראלי?

כי זה מה שהפלשתינים עושים.

הם עושים משהו מאוד דומה (וגם אתה :) ). תרגילי הסימטריה מגיעים מאותו המקום בדיוק. כל מי שאי פעם אמר לי שאני לא בסדר כי אני לא רוצה להרוס את מגדל המאה ולהקים מחדש את סומייל או להרוס את אוניבריסטת תל אביב ולהקים מחדש את שייח מוניס עשה משהו מאוד דומה. בשני המקרים הצד השני מנסה להוכיח שמי שמולו לא בסדר כי כביכול הוא לא עקבי עם המוסר שלו.

לפני 44 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שווה ערך לאלו שמשתמשים בדמוקרטיה על מנת להשמידה.

אני לחלוטין חושב שהמפלגה שהצבעת לה שם. שימוש בדמוקרטיה לקידום מה שבסופו של דבר יהפוך למדינת הלכה יהודית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

זאת לא פעם ראשונה שאתה אומר על שחור לבן. יש מבין?😂

זו גם לא פעם ראשונה שאני מוצא את עצמי מלמד עברית גולש אחר...

לפני 4 דקות, mikyl כתב:

עד פעם חנה'לה התבלבלה? אלה הן הצעות חוק של טיבי שליקוד תמך בהן 🤣 או שהתכוונת לסיגרים ושמפניה? 🤣

בדיוק.

נעשה רגע חשבון.

טיבי הצביע עם הקואליציה, על הצעות חוק והצעות לסדר היום של הקואליציה, תמורת כך הקואליציה שילמה לטיבי 200 מיליון שקל לכבישי טיבי.

הליכוד הצביע עם טיבי, על הצעות חוק של טיבי, תמורת כך טיבי שילם לליכוד X.

עכשיו השאלה היא מה הוא אותו X.

זה כמובן לא יכול לעבוד הפוך, הליכוד לא יצביע עם טיבי, על הצעות חוק של טיבי, וגם ישלם לטיבי עבור כך.

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

בדקת כמה חצי יהודים יש לנו?

לפי חוק השבות מספיק סבא אחד יהודי כדי שתעלה לארץ כיהודי (רבע יהודי גנטית ויכול להיות שכבר דור שני לא יהודי הלכתית).

אני לא מדבר על "מיהו יהודי", אלא על מי שמתחזה ליהודי והוא בכלל לא יהודי.

Just now, יבגניפ כתב:

ברור (לא בסרקזם). באותה המידה שכל מיני אירופאים ואמריקאים החליטו שיהיו שתי מדינות וכו'. 

מסכים

Just now, יבגניפ כתב:

אני יודע שאתה לא מדבר על שטח, אני רק אומר שאם אתה כבר הולך כל כך שמאלה שאתה מדבר על קולוניאליזם, אז אני לא יודע אם לקרוא לכיבוש "קולוניאליזם" כי אני מפחד ממילים גדולות, אבל בהחלט אפשר לפתוח את הראש ולהבין למה יש עוד סיבות למה הסיכוי לשלום מבוסס היפרדות מהפלסטינאים הוא נמוך.

מסכים

Just now, יבגניפ כתב:

הם עושים משהו מאוד דומה (וגם אתה :) ). תרגילי הסימטריה מגיעים מאותו המקום בדיוק. כל מי שאי פעם אמר לי שאני לא בסדר כי אני לא רוצה להרוס את מגדל המאה ולהקים מחדש את סומייל או להרוס את אוניבריסטת תל אביב ולהקים מחדש את שייח מוניס עשה משהו מאוד דומה. בשני המקרים הצד השני מנסה להוכיח שמי שמולו לא בסדר כי כביכול הוא לא עקבי עם המוסר שלו.

אני לא מדבר על הצבעה על חוסר עקביות, אלא דרישה מישראל לעמוד באמת מוסר מסוימת, בו בזמן שהם אפילו לא מתיימרים להאמין במוסר הזה.

זה לא עניין של "בסדר" או "לא בסדר" אלא לכפות הגבלות על ישראל באופן חד צדדי.

Just now, יבגניפ כתב:

אני לחלוטין חושב שהמפלגה שהצבעת לה שם. שימוש בדמוקרטיה לקידום מה שבסופו של דבר יהפוך למדינת הלכה יהודית.

לא מסכים איתך.

ולא רק זה, אם כבר לטפל במשהו בעולם המפלגות - זה להתחיל במי שהמצע שלו מנוגד באופן חד משמעי לחוק יסוד הכנסת.

אחרי שיפסלו את בל"ד, תע"ל, רע"מ וחד"ש יהיה על מה לדבר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני לא מדבר על הצבעה על חוסר עקביות, אלא דרישה מישראל לעמוד באמת מוסר מסוימת, בו בזמן שהם אפילו לא מתיימרים להאמין במוסר הזה.

זה לא עניין של "בסדר" או "לא בסדר" אלא לכפות הגבלות על ישראל באופן חד צדדי.

אני מבין ומסכים שפרקטית יש לזה השפעה שונה. אבל הבסיס הוא לחלוטין אותו בסיס. 

לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא מסכים איתך.

נחייה ונראה. אם לפני זה שר האוצר שלכם לא ימוטט את כלכלת ישראל ונגלה שיש לנו הרבה יותר במשותף עם לבנון ממה שחשבנו.

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אני מבין ומסכים שפרקטית יש לזה השפעה שונה. אבל הבסיס הוא לחלוטין אותו בסיס. 

אבל זה כלי שונה, למטרה שונה.

אתה טוען שמתחת לזה בנבכי הנפש זה בא מאותו מקום? זה כבר מחוץ לתחום שלי, לא יודע 🤷‍♂️

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

נחייה ונראה. אם לפני זה שר האוצר שלכם לא ימוטט את כלכלת ישראל ונגלה שיש לנו הרבה יותר במשותף עם לבנון ממה שחשבנו.

אני מאוד מקווה שהטענה שזה הכל חלק שנועד להוריד את סמוטריץ' מהבטחון לאוצר ולוותר על הדתות - תתברר כנכונה.

לפי הטענה הזו, דרעי לא רצה להיות שר אוצר, אין לו מה לחפש במשרד האוצר וכו', אבל ביבי לא רוצה את סמוטריץ' בביטחון, ודרעי רוצה את הדתות וגם סמוטריץ' רוצה את הדתות.

ולכן ביבי ודרעי רקחו את התוכנית, דרעי דורש את האוצר, בסוף מתפשר על פנים + דתות, סמוטריץ' מוותר על הביטחון והדתות ומקבל את האוצר וחינוך, ביבי שומר את החוץ, הביטחון והמשפטים בליכוד.

• מעניין 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
Just now, m3x7r3m3 כתב:

אתה טוען שמתחת לזה בנבכי הנפש זה בא מאותו מקום?

זה לא כלי שונה בכלל. זה פשוט ברמות שונות, אם תרצה. אבל בשני המקרים זה די "אני לא מאמין בגישה המוסרית שלך, אבל אתה לא בסדר על פיה".

פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא כלי שונה בכלל. זה פשוט ברמות שונות, אם תרצה. אבל בשני המקרים זה די "אני לא מאמין בגישה המוסרית שלך, אבל אתה לא בסדר על פיה".

לדעתי המקרה השני זה "אני לא מאמין בגישה המוסרית שלך, אבל אני אשתמש בנקודות התורפה שהיא יוצרת כדי להשמיד אותך"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אני לא מדבר על "מיהו יהודי", אלא על מי שמתחזה ליהודי והוא בכלל לא יהודי

כל הלא יהודים שעלו במסגרת חוק השבות למשל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה יהיה עם האובססיה לטיבי. תשחררו ממנו כבר. 

אם עוד לא הבנתם את הקטע של טיבי - שום דבר לא יעזור לכם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

סמוטריץ' מוותר על הביטחון והדתות ומקבל את האוצר וחינוך

וואי ואם הוא הולך להחיל את רפורמת השוברים בחינוך, זה יהיה בהחלט מעניין.

לגבי הדתה, כנראה שזה יהיה בכל מקרה, לא משנה מי יהיה בחינוך

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...