Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בול ההגדרה.

לחסום אדם ןלפגוע לו בחופש התנועה זה מעשה אלים.

הדרך היחידה להזיז אותו זה מעשה אלים נוסף.

אין לך איך לסובב את זה למרות שזה נוגד לך את האג'נדה.

בוא תסביר לי פינדר:

השעה 15:45, אני צריך להגיע לגן של הילד עד 16:00, גבר בן 50 עם חולצה "דיקטטור" חוסם את הכביש.

מה אני צריך לעשות באותו רגע?

או שתביא תשובה אמיתית, או שאל תבצע לי מעשה מגונה במוח.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אתה פשוט מרוקן מתוכן את משמעות המילה טרור.

שיחדש בחסות י.נתניהו וחבר מרעיו.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

זה בול ההגדרה.

בוא תסביר לי פינדר:

השעה 15:45, אני צריך להגיע לגן של הילד עד 16:00, גבר בן 50 עם חולצה "דיקטטור" חוסם את הכביש.

להתקשר לגננת ולהסביר שייתכן ותאחר. לשמחתנו יש בימינו סלולרי לכולם.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

זה בול ההגדרה.

בוא תסביר לי פינדר:

זה לא טרור אחרת כל עבריין צעצוע שמשאיר את העגלה של הסופר באמצע החניון או חונה כפול הוא טרוריסט.

טרוריסט זה מישהו שמאיים לרצוח אותך אם הממשלה שלך לא תמלא את הדרישות שלו.

השפה שלנו עוברת זנות אחושרמוטה.

פתאום כל אחד שעשה משהו לא טוב נאצי, פשיסט, טרוריסט, בוגד, מלאך חבלה...

אל תתנו לזה יד. חבל. אנחנו חיים באותו עולם, אנחנו צריכים לתקשר אחד עם השני. אם למילים כבר אין משמעות, זה רק פוגע בנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, garicho כתב:

שיחדש בחסות י.נתניהו וחבר מרעיו.

להתקשר לגננת ולהסביר שייתכן ותאחר. לשמחתנו יש בימינו סלולרי לכולם.

כמה זמן?

עשר דקןת?

חצי שעה?

4 שעות?

בגלל שאתה רוצה להפגין הילד שלי צריך להיתקע בגן לבד? והגננת? לא מגיע לה לחזור הביתה?

ואם זה תור לMRI שנקבע חודשיים מראש? גם הם יחכו לקבוע תור חדש?

ואם זה אמבולנס עם מישהו שקיבל התקף לב? להגיד לו לדחות את זה למחר?

ועצם העובדה שניסית להפוך אותי לביביסט מראה כמה 1. גם אתה חלק מהבעיה ו2. אתה לא מכיר אותי.

אין לביבי השפעה עלי. לא רואה 14, לא גלי ישראל, לא זמרי ולא ינון מגל. כואב לך שאנשים יכולים לחשוב לבד.

ושוב, כי כנראה לא הבנת:

אם הייתי מישהו על הגדר ולא שונא את ביבי, אחרי התגובות שלך ושל פינדר, או של שאר ה"שמאלנים" כאן, היה מאוד קל להשפיע עלי ולהגיד "יאללה כל ה0מולנים האלה שישרפו". 

אם תהפוך את כל מי שלא מסכים איתך לביביסט, בסוף אולי באמת יהיה.

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

זה לא טרור אחרת כל עבריין צעצוע שמשאיר את העגלה של הסופר באמצע החניון או חונה כפול הוא טרוריסט.

טרוריסט זה מישהו שמאיים לרצוח אותך אם הממשלה שלך לא תמלא את הדרישות שלו.

השפה שלנו עוברת זנות אחושרמוטה.

פתאום כל אחד שעשה משהו לא טוב נאצי, פשיסט, טרוריסט, בוגד, מלאך חבלה...

אל תתנו לזה יד. חבל. אנחנו חיים באותו עולם, אנחנו צריכים לתקשר אחד עם השני. אם למילים כבר אין משמעות, זה רק פוגע בנו.

לא.

מי שמחנה בחנייה כפולה לא עושה את זה כדי לאיים עלי, הוא עושה את זה כי הוא חרא.

מי שיוצא להפגין (שזה לגיטימי!) ואז מפר הוראות ומחנה רכב באמצע הכביש, תוך כדי שמנהיגי המחאה צועקים "מרי אזרחי!!!!", ואחד אפילו מגדיל ומשווה את ראש הממשלה להיטלר, זה משהו אחר לגמרי.

ותקרא את ההגדרה - זה בול זה. אחד לאחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי שיוצא להפגין ועושה עבירת תנועה כי הוא חושב שמותר לו בגלל שההפגנה כל כך חשובה לו, הוא בדיוק כמו מי שחוסם נתיב בגלל שאשתו קפצה שניה לקנות סיגריות בקיוסק ואין לו כח לחפש חניה.

שניהם מעצבנים וחסרי התחשבות אבל זה לא טרור...

לצעוק מרי אזרחי זה בעיקר לשחרר קיטור, כל עוד אתה לא יורה בשוטרים ומפוצץ בנייני ממשלה תוך כדי. גם לקרוא לראש הממשלה היטלר זה חוסר תרבות אבל טרור? למה, הוא יתחיל פתרון לבכות ויעשה מה שהם רוצים בגלל זה? 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

פורסם (נערך)

אני חושב שמי שצועק לגנץ שהוא בגד בו, כמצביע אופוזיציה - מה שנכון עובדתית כיוון שגנץ מעולם לא ניסה להפסיק את כהונתו של נתניהו - ומקבל מהגבוה הלא מועיל הזה תשובה של "אתם שורפי אסמים" צודק, וצודק יאיר גולן במקרה הזה.

והלוואי שעודף המנדטים שהגנץ החסר תועלת הזה מצליח לגרוף יילך למפלגות של אנשים שרוצים באמת להחליף את מלאך החבלה, הסוכן לכאורה של קטאר שנמצא בראשות הממשלה.

גנץ הזה, מושיע נתניהו האולטימטיבי, שבורח מכל ניסיון לתפיסת עמדה מנהיגותית הוא פשוט דביל חסר תועלת. ואת זה הבנתי כבר כשהיה רמטכ"ל ואישר לרבנות לשנות את תפילת "יזכור עם ישראל" לתפילת "יזכור אלוהים". אחר כך כשקמה המהומה הוא פתאום התהפך.

סתם אופורטוניסט.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

כמה זמן?

עשר דקןת?

חצי שעה?

4 שעות?

בגלל שאתה רוצה להפגין הילד שלי צריך להיתקע בגן לבד? והגננת? לא מגיע לה לחזור הביתה?

ואם זה תור לMRI שנקבע חודשיים מראש? גם הם יחכו לקבוע תור חדש?

ואם זה אמבולנס עם מישהו שקיבל התקף לב? להגיד לו לדחות את זה למחר?

ועצם העובדה שניסית להפוך אותי לביביסט מראה כמה 1. גם אתה חלק מהבעיה ו2. אתה לא מכיר אותי.

אין לביבי השפעה עלי. לא רואה 14, לא גלי ישראל, לא זמרי ולא ינון מגל. כואב לך שאנשים יכולים לחשוב לבד.

ושוב, כי כנראה לא הבנת:

אם הייתי מישהו על הגדר ולא שונא את ביבי, אחרי התגובות שלך ושל פינדר, או של שאר ה"שמאלנים" כאן, היה מאוד קל להשפיע עלי ולהגיד "יאללה כל ה0מולנים האלה שישרפו". 

אם תהפוך את כל מי שלא מסכים איתך לביביסט, בסוף אולי באמת יהיה.

תראה, מפגינים פה עם חסימת כבישים כבר שנים. אנשים מסתדרים. אז בעיניי חסימה של כביש כחלק מהפגנה זה לא טרור. לקרוא לזה טרור בעיני זה ניסיון מאוד מכוון לדרדר את השיח. 

מי שפועל נמרצות לסווג את כל קשת המפגינים (משמאל קשה עד ימין ממלכתי) כטרוריסטים אלו חברי ותומכי השלטון הנוכחי בישראל. אז אם אתה קורא למפגינים טרוריסטים, ביודעין או לא ביודעין, אתה מהדהד את אותם המסרים. זה שהגעת אליהם לבד בלי השפעה מבחוץ לא משנה את התמונה הסופית.  

אני חייב לציין שאני חושב שאתה לוקח את זה אישי מידי. לא מנסה להפוך אותך לביביסט (או אנטי ביביסט). בכלל, אני לא באמת כבר קשור לישראל יותר מידי. סתם זורק 2 סנט בפורום ישראלי שאני חבר בו כבר הרבה מאוד שנים. 

תשאל אותי מה מפריע לי? זה ההתבהמות הכללית של השיח. הגישה הזאת של מי שצועק חזק משפיע יותר מאשר מי שמדבר בשקט ובהגיון. זה גם לא רק בישראל, בכל מקום בעולם הפופוליזם (משני הצדדים) חשוב יותר ממסר קוהרנטי. 

בסופו של דבר, יש לי שתי אמונות בסיסיות:

1. המפתח לחיים מאושרים זה ציפיות נמוכות.

2. כל עם ראוי למנהיגים שמנהיגים אותו. אז אם האנשים בישראל מוכנים להמשיך ולחיות עם כל מה שקורה שם - זבשל״מ. אני את הבחירה שלי עשיתי. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מי שהחנה את הרכב שלו היום באמצע הכביש בירושלים והלך מבחינתי הוא טרוריסט חברתי, בדיוק כמו שחמאס הוא טרוריסט לאומני וההסתדרויות למיניהם הם טרור כלכלי.

לא שמעתי אותך לפני שבועיים שתקעו חצי מדינה כשקבוצת אברכים חסמה את הכביש 4 וגם היום משום מה שכחת מזה.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תגיד את זה לאלו שרוצים לסגור רחובות בשבת ויש כאלה שכבר עושים את זה..

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

לא שמעתי אותך לפני שבועיים שתקעו חצי מדינה כשקבוצת אברכים חסמה את הכביש 4 וגם היום משום מה שכחת מזה

כי האברכים האלה "תורמים למטרה" שלנו - אף אחד לא יגיד "וואי איך הם חוסמים בואו נצביע ביבי".

אבל אם זה מעניין אותך - היה בעבר דיונים על זריקות אבנים נניח בהפגנות, ואמרתי בצורה ברורה, מי שמרים אבן וזורק צריך לקבל כדור, גם אם זה מוחמד מחברון או מוישה מבני ברק.

הסקריקים שתקפו הערב את ראש עיריית בית שמש ובנו היו צריכים מבחינתי לקבור מחר איזה 4-5 מחבלים.

לאנשים יש כוח לבילבולי שכל, לי כבר אין.

לפני 3 שעות, DareDevil כתב:
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

תגיד את זה לאלו שרוצים לסגור רחובות בשבת ויש כאלה שכבר עושים את זה..

תשווה את זה להפגנה מאושרת.

אני יודע שזה חסום - אסע מסביב, ואצא לפני.

כמו שהיום אנשים ידעו בבוקר להיכנס לירושלים מכביש 16/443.

על החסימות בתוך העיר אף אחד לא ידע.

לפני 4 שעות, garicho כתב:

מי שפועל נמרצות לסווג את כל קשת המפגינים (משמאל קשה עד ימין ממלכתי) כטרוריסטים אלו חברי ותומכי השלטון הנוכחי בישראל

תקרא שוב ההודעות שלי ותמצא פעם אחת שסיווגתי את *כל* המפגינים כטרוריסטים.

כמו בגל הראשון של המחאה - הבעיה שלי הייתה עם פריווילגים שהתאים להם מהרגע להרגע לחסום את הכניסות לנתבג, לא עם אלה שהחסימה הייתה בהתרעה של יומיים אז אנשים באו ברכבת 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת בדיוק הבעיה, אם כולם טרוריסטים אז אף אחד לא טרוריסט.

אני נגד חסימת כבישים, אני לא חושב שזה צורת מחאה ראויה וזה מבחינתי כמו ונדליזם וביזה של רכוש. אבל טרור? ראינו מה זה טרור ב7.10.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

מי שהחנה את הרכב שלו היום באמצע הכביש בירושלים והלך מבחינתי הוא טרוריסט חברתי, בדיוק כמו שחמאס הוא טרוריסט לאומני וההסתדרויות למיניהם הם טרור כלכלי.

מויקיפדיה:

"טרור הוא טקטיקה של מאבק אלים המופנה כלפי אזרחים, לשם השגת מטרות פוליטיות.[1] בין השאר, טקטיקת הטרור מושתתת על הפעלת לחץ על ממשלים ועמים על ידי זריעת פחד, תוך חתירה לשינוי מדיניות ואף להפלת משטרים"

לול. טרוריסט חברתי. שמע, לדעתי פספסת משהו במסלול החיים שלך. עם תפיסת עולם כזו, היית יכול להיות אחלה מרצה בכיר בחוג למגדר בקולומביה או כל מקום דומה

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

עם פריווילגים

עוד קצת.

אתה יודע מה המשמעות של המילה ״פריווילגיה״? 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

אני נגד חסימת כבישים, אני לא חושב שזה צורת מחאה ראויה וזה מבחינתי כמו ונדליזם וביזה של רכוש. אבל טרור? ראינו מה זה טרור ב7.10.

מסתבר שלהרוג תינוקת בת 14 שעות, ולחסום את אילון ב23 בלילה במוצש זה אותו הדבר. סימטריה. סימטריה בכל מקום

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אותי הכי מצחיק/עצוב שחרדים מפגינים, הם הרבה יותר ברוטאלים, שום הפגנה כזאת היא לא באישור, הם באים וחוסמים כבישים.

האם זכות ההפגנה הדמוקרטית צריכה להישמר גם לקבוצות חשוכות ואנטי דמוקרטיות?? שאלה מעניינת. הרי אם היו הרוב פה, לא היו בחירות... מועצת האייתולות החרדים היתה מחליטה מי המנהיג.

מה השלב הבא? לתת לערבים ישראלים תומכי חמאס להפגין?

ברור לי שאני מגזים, אבל תחשבו על הרעיון. דמוקרטיה מתגוננת, גם נגד אוייביה הפנימים ומפרקיה הפנימיים. חארדים זה בהחלט כרגע גורם אנטי דמוקטרי שכבר לא יושב על הגדר.

באופן כללי, נעשה פה איזה תהליך ארוך שנים של הסכמה שבשתיקה של החרדים לקיום המדינה ןהממשלה, בעיקר כי הם הפכו לכוח פוליטי שלוקח כסף. פעם הם לא היו מוכנים להיות שרים, בדיוק בגלל זה. ממש עד לפני כמה שנים. ליצמן שהיה סגן שר ולא היה שר בריאות. אני מדבר על החראדים האשכנזיים. החארדים ה"מזרחיים" זה המצאה של דרעי, חיקוי של החצרות הליטאיות.

בכלל, הפלג הירושלמי אומר משהו מאוד פשוט - המדינה היהודית מביאה רק רע. לא צריך מדינה יהודית.

השאלה איזה שירותים וכספים הם מקבלים מהמדינה.

כי אם הם היו ערבים, ואיי וואי, בן גביר וביבי היו צועקים שהם לא צריכים לקבל כלום.

אני רוצה להזכיר שוב - בתש"ח החרדים התגייסו. לא מדבר על חרדים שירדו מהאוניה של פליטי השואה ודחפו להם רובה.

היו מודעות גיוס של האשכנזים, וההנהגה תמכה. פרסמתי וגם אחרים מודעות כאלה כאן. מאז השינוי שחל אצלם, הוא בעיקר עקב שטיפת מוח של ההנהגה ורצון לשליטת ברזל בציבור שלהם.

פורסם
לפני 42 דקות, עדי-אל כתב:

מה אתם נבהלים?

ההגדרה לתומך טרור רוקנה מתוכן כבר לפני שנים

לא יודע, יש היום הרבה אנשים חמושים שדוגלים בזה שטרוריסט חייב להיות ״מנוטרל״.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...