Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עסק בדברים חשובים יותר - ללקק את הת*ת של ביבוש.

עוד שר שלא מבין איך החטופים קשורים אליו.

בושה של שר. שר כושל שבמקום לעזור בהורדת המחירים לאזרחים דואג לחבריו הטייקונים.

לגבי החקירה הממלכתית - הוא רוצה ועדה שתוציא את ה"מלך" נקי. כל ועדה שתטיל מעט אחריות על ה"מלך" לא קבילה מבחינתם. 

הם רוצים ועדת חקירה שתטיל את מלוא האחריות על הצבא ועל השב"כ ותוציא את הממשלה וה"עומד" בראשה נקיים.

כל שר כזה שמדבר רק מגדיל את הייאוש במדינה הזאת.

Screenshot_20250228_213702_N12.jpg

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אם למראיינים היה שכל, היו צריכים לומר אפשר להתפשר על זה, ניתן לשופט סולברג למנות את הועדה, מוכנים? בטוח שאז התשובה שלהם תהיה מבולבלת עוד יותר כי התשובה לא נמצאת בדף המסרים. אני סומך על כל שופט עליון נוכחי שימנה ועדת חקירה ממלכתית ראויה, הם פשוט לא רוצים ועדה כזו בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 22 דקות, Supertigre כתב:

אם למראיינים היה שכל, היו צריכים לומר אפשר להתפשר על זה, ניתן לשופט סולברג למנות את הועדה, מוכנים? בטוח שאז התשובה שלהם תהיה מבולבלת עוד יותר כי התשובה לא נמצאת בדף המסרים. אני סומך על כל שופט עליון נוכחי שימנה ועדת חקירה ממלכתית ראויה, הם פשוט לא רוצים ועדה כזו בכלל. 

זה אופירה ולוינסון, איזה שכל אתה חושב שיש להם?

יש סיבה שכל הפוליטיקאים הכושלים שלנו אוהבים להתארח שם.

פורסם
לפני 40 דקות, Supertigre כתב:

דרך אגב, אנחנו במלחמה עדיין או שהיא נגמרה? 

אנחנו במלחמה. אחרת נצטרך לחקור אותה.

• מבאס 3
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, Supertigre כתב:

אתה משתתף במשחק שלהם, משחק בקקי. אתה לא מבין שהם פשוט רוצים לדחות את הועדה עד כמה שניתן? לבטל אותה הם לא יצליחו מחפשים לדחות. בכל פעם זה תירוץ אחר.
הרי לפני שנה וחצי הקו של שרי הליכוד היה "צריך ועדת חקירה ממלכתית".
אחרי זה עברו "צריך משהו שמוסכם על רוב העם", כשהראו הסקרים שכמעט 80% מהעם דורש ועדת חקירה ממלכתית עברו לטענה חדשה מצוצה מהאצבע, "אני וחצי מעם ישראל לא מוכנים שעמית ימנה את הועדה".
אם יהיה סקר שמראה ש-70% מהאנשים מוכנים שעמית ימנה את הועדה אז עם יעברו לטענה חדשה מצוצה מהאצבע, העיקר לדחות...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
בתאריך 28.2.2025 בשעה 12:01, Supertigre כתב:

אתה יודע כמה שינויים עושים כל הזמן בשירות בתי הסוהר? שמעת על זה פעם בתקשורת? אבל לאפס הזה יותר חשוב להציג כאילו הוא עושה "רע לערבים" כדי לקושש עוד כמה מנדטים מאפסים כמוהו. כל החיים שלו האפס הזה היה כזה, מספיק להסתכל פעם אחת בסרטון ההתפרעות בשוק בחברון כדי להבין כמה שהוא אפס פחדן. 

אני אגיד לך את האמת

בקטן אם פורטים את הדברים יש דברים שאני חושב שהוא עושה נכון

בגדול אני לא סובל אותו כי כל דבר הוא אוהב לעשות רעש וצלצולים. הסרטון שאתה כותב מתאר בדיוק אותו

אני לא חושב שצריך ועדת חקירה

ועדת חקירה לא תגלה את זה

ציטוט

הציבור הישראלי לא מחליט אם וכיצד ליזום פעולה צבאית. אבל החברה הישראלית, הכואבת כל כך ממחיר האובדן של 76 חיילים ואזרחים בצוק איתן, רצתה שקט. מאוד רצתה. הדרג המדיני בראשות נתניהו בכל השנים האלה, זיהה את הסנטימנט ולא היה גב בינלאומי - כי הרי על ישראלים, במיוחד יהודים מותר לירות טילים

https://www.ynet.co.il/news/article/rypwa5o9yg

וזה לא רק עזה זה גם בשומרון. שיש פיגוע ירי ונהרג שם מישהו גם מזה אנחנו לא עושים סיפור

ועדת חקירה צריכה לבדוק למה התעלמנו מהעובדה שהערבים לא רוצים אותנו כאן. לא בדרום,  לא בצפון ולא במרכז. היא גם צריכה לשאול אם אנחנו מבינים מה הקשר שלנו למקום הזה.

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בשביל זה יש מנהיגים, לקבל החלטות גדולות, בן גוריון עשה את זה יותר מכולם אך גם אשכול, בגין, רבין... וזה לא משנה אם מה שהחליטו היה נכון או לא, זה לא העניין, אבל ביבי? מעולם לא קיבל החלטות הרות גורל בשום תחום ועל זה שילמנו מחיר יקר, יקר מדי. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

ישראל, כלומר נתניהו, החליטה להפר את ההסכם החתום באופן חד צדדי. מסתבר שזה אפשרי.

אז מה היה מונע את הפרת ההסכם אחרי שכל החוטפים משוחררים? רק חוסר הרצון של הממשלה הזו להגיע למצב שבו כל החוטפים משוחררים והציבור ידרוש מהם תשובות שלא לומר בחירות.

וכמובן שיש סכנה ברורה ומיידית שהמשך העסקה יגרום לסמוטריצים להצביע נגד התקציב ולהפיל את הממשלה. אין דבר חשוב מזה כרגע.

מה שכן, עכשיו כבר ההסבר של @oryo על חוסר אמינות כן יתממש, אם בסוף כן נלך על המשך העסקה. עכשיו חמאס ידרוש יותר בטחונות וערבויות ויהיה יותר קמצן בשחרור חוטפים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 שעות, Supertigre כתב:

דרך אגב, אנחנו במלחמה עדיין או שהיא נגמרה? 

היא כרגע יצאה לחופשת התרעננות, בעיקר עקב העובדה של"מר הפקרה" כמו שקראו לו באיזה ספר יש דברים חשובים באמת (לא, החטופים לא נחשבים למשהו חשוב מבחינתו) לטפל בהם בדחיפות כדי לשמר את שלטונו, כמו התקציב והקומבינות שהוא יידרש לבצע על מנת שזה אכן יקרה. אין לו זמן לנהל גם את זה, גם את המלחמה וגם את המשפט. ומאחר וכולם רק מחפשים אותו, לא מוכנים למחול לו ולוותר לו על המשפט, מסכן. אז משהו יצטרך להיפגע. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 28.2.2025 בשעה 08:40, פינדר כתב:

הוא מספר איך כל פעם שבן גביר התרברב בתקשורת שהוא מרעיב את האסירים הפלסטינים, הם ספגו צעדים דומים בשבי.

הזהירו את בן גביר בזמן אמת שזה מה שקורה. אבל הלייקים היו יותר חשובים.

איזה בן אדם נאלח. ואיזה חבורה של ציבור פופוליסטי יש פה.

לגמרי התרברבות מיותרת ומסכנת. אבל למה שכחת את התחקיר המנופח והמוגזם על אונס הנוחבה??

פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

לגמרי התרברבות מיותרת ומסכנת. אבל למה שכחת את התחקיר המנופח והמוגזם על אונס הנוחבה??

רק מזכיר שהם עומדים לדין על אלימות וגאימת חבלה כשאחת ההאשמות אי תקיעת חפץ חד בתחת.

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

כשאחת ההאשמות אי תקיעת חפץ חד ב...

נהג לילה, אין עליך :rofl:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

ישראל, כלומר נתניהו, החליטה להפר את ההסכם החתום באופן חד צדדי. מסתבר שזה אפשרי.

אז מה היה מונע את הפרת ההסכם אחרי שכל החוטפים משוחררים? רק חוסר הרצון של הממשלה הזו להגיע למצב שבו כל החוטפים משוחררים והציבור ידרוש מהם תשובות שלא לומר בחירות.

וכמובן שיש סכנה ברורה ומיידית שהמשך העסקה יגרום לסמוטריצים להצביע נגד התקציב ולהפיל את הממשלה. אין דבר חשוב מזה כרגע.

מה שכן, עכשיו כבר ההסבר של @oryo על חוסר אמינות כן יתממש, אם בסוף כן נלך על המשך העסקה. עכשיו חמאס ידרוש יותר בטחונות וערבויות ויהיה יותר קמצן בשחרור חוטפים.

איזו הפרה?

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

נהג לילה, אין עליך :rofl:

ככה זה כשמקלידים בטלפון עם אצבע חבושה (ולא, היא לא היתה בשום מקום חשוד. סתום שבב שחתך אותה יפה).

• מצחיק 1

• תוכן חדש...