Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

יותר קל להתמודד עם מצב דמיוני כזה שיש איזה פוליטיקאי רשע שמונע שוב ושוב את השחרור של החטופים מאשר להפנים שזה בכלל לא על הפרק ואי אפשר לעשות כלום.

באמת?!

המחשבה שמדינת היהודים מונהגת ע"י מי שלא אכפת לו שיהודים נחטפו ונרצחו, שמוכן למכור את העתיד של המדינה לגורמים שרק מחלישים אותה יותר קלה לעיכול מאשר המחשבה שיש בעזה ארגון טרור שרוצה להרוג אותך?

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא סותר אחד את השני. יש לנו הנהגה כושלת וזאת הסיבה שאנשים נחטפו מהמיטות שלהם ב7.10. 

אבל ההנהגה הכושלת הזו כבר לא יכולה להחזיר אותם, זה לא בידיים שלה. 

לא שאין רצון, היא לא מסוגלת.

זה מה שקשה לעכל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון גרוע 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, stx כתב:

באמת?!

המחשבה שמדינת היהודים מונהגת ע"י מי שלא אכפת לו שיהודים נחטפו ונרצחו, שמוכן למכור את העתיד של המדינה לגורמים שרק מחלישים אותה יותר קלה לעיכול מאשר המחשבה שיש בעזה ארגון טרור שרוצה להרוג אותך?

הראשון לא מפריע לשני להתקיים. בכלל, אתה משליך תכונות אנושיות על אדם שלאורך שנים רבות הוכיח שחמלה ומוסר לא באמת קיימים אצלו (אם הם לא משרתים מטרה פוליטית)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

יש איזה פוליטיקאי רשע שמונע שוב ושוב את השחרור של החטופים 

זה בכלל לא על הפרק ואי אפשר לעשות כלום.

כמו תמיד, האמת היא איפה שהוא באמצע.

גם וגם- 2 הטענות נכונות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

אבל ההנהגה הכושלת הזו כבר לא יכולה להחזיר אותם, זה לא בידיים שלה. 

לא שאין רצון, היא לא מסוגלת

אז שישאיר ת'מפתחות וילך הביתה.

אי אפשר אחרת. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, SlowRide כתב:

בדרך כלל המציאות פשוטה יותר ואין כל מיני קונספירציות למרות שהרבה יותר נח להאשים בהכל את מי שכבר אשם בלא מעט.

אני לא רציתי להאמין שמדובר בקונספירציה ובאמת שניסיתי לתת לביבי להנות מהספק, אבל אחרי פרשת פלדשטיין כבר אף תירוץ לא יעזור-

יועץ של נתניהו מדליף מסמכים כולל תרגום שיקרי שכל מטרתו היא לעכב או לבטל עסקה שהייתה על הפרק (באותו זמן לפחות, עוד היו מגעים ודיבורים).

גם לא כזה רלבנטי לי אם ביבי ידע או לא ידע- הרי ברור לכולם איך הכוורת שלו עובדת, ואם היועץ היה עושה את הדבר הכי קטן שמנוגד לאינטרסים של ביבי הוא כבר היה מזמן מוצא את עצמו מועף בבעיטה עם סימני עקבים של שרה על התחת.

משפטית? כנראה שביבי יצא נקי מהפרשה הזו (אם בכלל מישהו יטרח להאשים אותו במשהו), אבל מוסרית? איך אפשר אחרי דבר כזה לטעון שהאינטרס הכי גדול של ביבי זה שישחררו חטופים?

צטערת, לא השתכנעתי.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אי אפשר אחרת. 

ולמה לו לעשות את זה? המניאק מוכיח לנו כבר יותר משנה שאפשר אחרת.

תהיה מציאותי, המצב הנוכחי מתאים לביבי? מתאים לחמאס? אז ככה זה ימשיך.

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

כמו תמיד, האמת היא איפה שהוא באמצע.

גם וגם- 2 הטענות נכונות.

לא מסכים עם המשפט הזה. האמת היא איפה שהיא נמצאת, ממש לאו דווקא באמצע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, flytomars כתב:

יועץ של נתניהו מדליף מסמכים כולל תרגום שיקרי שכל מטרתו היא לעכב או לבטל עסקה שהייתה על הפרק

זה גם קונספירציות. למה הדליפו את המסמך? בשביל לחזק את התדמית של ביבי אחרי שהמגעים נכשלו. כל מה שביבי עושה זה בשביל ביבי. אם היה יכול להביא עסקה ולהחזיר חטופים הביתה זה היה עוזר לו פוליטית יותר מהדלפת מליון מסמכים.

פורסם

לא, הדליפו את המסמך כדי לשכנע אותך שחמאס הם הבעיה ושחמאס רוצים שתתנהג כפי שהקפלניסטים השמאלנים המסוכנים מתנהגים. כדי לקשור את ההפגנות לחמאס. בשביל זה הוא עשה את זה.

אין ספק שזה זוייף בשביל זה, אין ספק לי שהייתה לו עסקה שיכלה להציל חטופים והוא וירת עליה והחליט במקום זה למכור לוקשים.

זאת לא קונספירציה. כמו שזה שהוא קיבל סיגרים ושמפניה זאת לא קונספירציה. כמו שילד ז' הוא באמת ילד זין.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

לא שאין רצון, היא לא מסוגלת.

לא. אין רצון.

כמובן שיש רצון שבאורח פלא צה"ל יצליח לחלץ את כל החטופים במבצע צבאי בלי הרוגים ושכל הנשים יחזרו ויגידו שסך הכל לא היה כ"כ נורא בשבי ושהם מתכוונות להצביע ביבי כי הוא מנהיג חזק וכריזמטי, אבל זו פנטזיה, זה לא רצון של בנאדם בוגר.

אם מישהו אומר לך שהוא היה רוצה לרזות 15 ק"ג אבל לא מוכן באמת להפסיק לאכול צ'יטוס ושווארמה ולהתחיל לרוץ -  הוא לא באמת רוצה.

לרצות שמשהו יקרה בלי לעשות בשביל זה מה שצריך זו מחשבה ילדותית, לא משהו שמאפיין ראשי ממשלה. או כל פולטיקאי לצורך העניין.

לפני 25 דקות, garicho כתב:

הראשון לא מפריע לשני להתקיים. בכלל, אתה משליך תכונות אנושיות על אדם שלאורך שנים רבות הוכיח שחמלה ומוסר לא באמת קיימים אצלו (אם הם לא משרתים מטרה פוליטית)

ברור.

אני מסכים לחלוטין שהבנאדם נעדר כל יכולת חמלה ומוסר.

זו בדיוק הטענה שלי - שהעובדה שיש לנו את הדבר הזה כראש ממשלה, העובדה ששאר חברי הכנסת חסרי חוט שדרה מינימלי להגיד שמספיק זה מספיק והעובדה שעדיין יש מספר דו ספרתי של מנדטים שמוכנים להצביע לו - מדכאת אותי הרבה יותר מהעובדה שיש בעזה אנשים שרוצים להרוג אותי.

אנשים שרוצים להרוג אותנו זה given - כתבו את זה בהגדה של פסח לפני 3,000 שנה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

אם היה יכול להביא עסקה ולהחזיר חטופים הביתה זה היה עוזר לו פוליטית יותר מהדלפת מליון מסמכים.

אם הוא היה רוצה עסקה, היית שומע את עמית סגל ושאר השופרות, מדברים מבוקר עד ערב על עסקה.

זו הדרך הכי פשוטה לדעת מה הוא רוצה ומה הוא מתכנן.

במקום זה הם מסבירים לנו למה צריך לספח את עזה או חלקים ממנה ולמה עסקה היא דבר מופקר.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, David32 כתב:

אי אפשר אחרת. 

מסתבר שאפשר, הוא עושה לכולנו בית ספר הנבלה. 

לפני 25 דקות, garicho כתב:

לא מסכים עם המשפט הזה. האמת היא איפה שהיא נמצאת, ממש לאו דווקא באמצע.

אתה לא חייב להסכים איתי. 

אבל תראה מהן העובדות בשטח:

יש עובדות שמצביעות על כך שרה"מ מנסה לטרפד את העסקאות שעל הפרק. יש עדויות! שמצביעות על זה, שנאמרו כבר בתקשורת. 

חמאס לא באמת מעוניין לשחרר את החטופים, כמו שכבר כתבתי קודם, כי אז לא יהיה להם שום קלף כדי שלא נעשה לארגון הטרור אירוע הכחדה המוני בהופעת אורח של אייל גולן והפילהרמונית. 

המציאות? אין עסקה, כי 2 הסיבות שצויינו מעלה נכונות ומתקיימות במקביל. האמת היא איפה שהוא באמצע...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, David32 כתב:

הדליפו את המסמך כדי לשכנע אותך שחמאס הם הבעיה ושחמאס רוצים שתתנהג כפי שהקפלניסטים השמאלנים המסוכנים מתנהגים. כדי לקשור את ההפגנות לחמאס. בשביל זה הוא עשה את זה.

אין ספק שזה זוייף בשביל זה, אין ספק לי שהייתה לו עסקה שיכלה להציל חטופים והוא וירת עליה והחליט במקום זה למכור לוקשים

אבל איך זה מוכיח משהו מהטענה שזה זויף והודלף בגלל שהוא ויתר על עסקה שיכלה להתקיים, או שבכלל היתה עסקה כזו? 

לפני 18 דקות, פינדר כתב:

אם הוא היה רוצה עסקה, היית שומע את עמית סגל ושאר השופרות, מדברים מבוקר עד ערב על עסקה.

זו הדרך הכי פשוטה לדעת מה הוא רוצה ומה הוא מתכנן.

במקום זה הם מסבירים לנו למה צריך לספח את עזה או חלקים ממנה ולמה עסקה היא דבר מופקר.

ולא דיברו מהבוקר עד הערב על עסקה? לא פיתחו לכל המדינה תקוות שווא? בשלב מסויים ראו שזה לא קורה ושינו כיוון. למה השופרות מסבירים לנו שעסקה זה דבר מופקר? כי הבוס שלהם לא מסוגל להביא עסקה. חס וחלילה להראות שהבוס נכשל, אז הופכים את הכישלון לחלק מהתכנית הגדולה של הבוס.

• תוכן חדש...