Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, ניקו פ. כתב:

אם מדינת ישראל הייתה מבצעת טיהור אתני לא היה נשאר פלשתיני אחד חי. 

חיסול של אוכלוסיה זה לא ההגדרה לטיהור אתני. טיהור אתני הוא גם העברה של אוכלוסיה כנגד רצונה לאזור אחר. 

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

יכול להיות שזה מגיע להם, אפשר לדון בזה, אבל קשה להכחיש את זה.

בידיוק.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 40 דקות, om2 כתב:

הבעיה היא שאישתי ובנותיי לא מרגישות בנוח להסתובב בבגד ים לידך (או שגם זה לא לגיטימי)

לא הבנתי. יש איזה חוק שמכריח אותן להתלבש כמו חשופיות? 

אם אני לא מרגיש בנוח עם משהו, מאד יכול להיות שאעדיף לא לעשות אותו. בהחלט אעדיף לא לעשות אותו מאשר להכריח אחרים לרקוד לפי החליל העקום שלי.

לפני 40 דקות, om2 כתב:

ועצם זה שאין חוף ים נפרד

זה מכריח אותן או להמנע מללכת לים או ללכת בלבוש לא חושפני לים.

או, הנה פתרון בגוף המשפט. זה לא שאין להן אופציות לפתרון בעייה שרק להן יש, עובדה שהבעייה שאתה מתאר לא משפיעה בכלום על הרבה מאות אלפי (אם לא יותר) נשים בארץ ובעולם. 

לפני 40 דקות, om2 כתב:

אז לוקחים שטח של 50-100 מטר ומגדרים אותו כשטח נפרד מגדרי. (ותנחש מה. יש לאישתי לא מעט חברות חילוניות לגמרי שמעדיפות ללכת לחוף נפרד)

ולחילונים משאירים 2 ק"מ חוף מכל צד והם עוד בוכים שזה לא לגיטימי.

רגע. תיכף אענה. 

לפני 40 דקות, om2 כתב:

ככה דומה לאוניברסיטה 

יש 99.9% קורסים לא נפרדים.

מנסים להכניס 0.1% קורסים נפרדים

ואתם בוכים כאילו קשרו אתכם בשלשלאות והכריחו אתכם לשמור שבת.

אז בואו נראה מה אתה אומר פה. 

מותר לחרדים לקחת כל דבר ששייך לחילונים, ולחילונים אסור להגיב על זה.

מותר לחרדים לקחת כל מה שהם רוצים, כל עוד הם עושים את זה צעד-צעד, בקטנה, "שיטת הסלמי", ולחילונים אסור להגיב על זה. 

לא הגיוני כל כך. 

אז פה אוד קצת חוף, שם עוד קצת חוף, כאן עוד קצת חוף, והופה! פתאום אין כמעט חוף חילוני, איזה קטע! 

אז פה קורס אחד בהפרדה, שם קורס אחד בהפרדה, כאן קורס אחד בהפרדה, והופ! אין יותר קורסים שלא בהפרדה. איזה קטע! 

זה בדיוק דפוס הפעולה של החרדים לאורך שנים. 

והחילונים מטומטמים (ואני לחלוטין אחד מהם) בזה שהם לא מגיבים ביד קשה למעשים האלו, כי זה "רק משהו אחד, בקטנה". 

• אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אם אתה הורס לאדם את הבית, מונע כניסת אוכל ודלק ובכלל הופך את החיים שלו לגיהנום, כדי שהברירה היחידה שלו תהיה לעבור למקום אחר, זה לא עידוד הגירה, אלא טיהור אתני

אתה אומר לאדם להתפנות לפני שהבית שלו יהרס ומעודד אותו לעשות את זה בכך שאתה לא מכניס מזון ודלק לאזור שלו, כי זה אזור מלחמה מסוכן שיש בו טרוריסטים.

אולי היו צריכים לומר להם עדיף לכם להתפנות, לא רוצים? כנראה שתמותו כי תכף אנחנו נכנסים להפוך פה הכל אבל זה לשיקולכם? דברים כאלה קשה להציג באור חיובי איך שלא תסתכל על זה.

לפני 7 דקות, garicho כתב:

חיסול של אוכלוסיה זה לא ההגדרה לטיהור אתני. טיהור אתני הוא גם העברה של אוכלוסיה כנגד רצונה לאזור אחר

כנגד רצונה גם להישאר שם ולמות, אז מה אתה אמור לעשות? לעשות את המלחמה בזום?

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

כנגד רצונה גם להישאר שם ולמות, אז מה אתה אמור לעשות? לעשות את המלחמה בזום?

אני אומר שזאת ההגדרה. האם נכון לעשות את זה במקרה הזה, לא יודע. אישית אני חושב שמה שבאמת עבד, באופן עקבי, בפתרון מלחמות וסכסוכים של שנים רבות זה הפרדת אוכלוסיות. אבל זה יצא מהאופנה ב-50 השנים האחרונות.

מצד שני, האוכלוסיות בין היהודים לערבים בעזה היו כבר מופרדות, וזה לא מנע מהם לפעול כפי שהם פעלו.

אולי ישראל צריכה לפעול כמו במאה ה-19 - לחכור שטחים ל-100/200 שנה בעקבות נצחונות טריטוריאליים…

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל זה לא עונה על ההגדרה כי טיהור אתני מטרתו להפוך אזור להומוגני מבחינה אתנית.

האזור הזה מתרוקן מתושבים ואף אחד לא נכנס לשם במקומם.

זה כמו שיש מבנה מסוכן, העיריה מוציאה ממנו את כל הדיירים, אם צריך גם בכח, והורסת אותו. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

זה ששרים מדברים על תכנון זה לא אומר שביצעו. כשיבצעו נדבר.

שרים הם חברים בממשלה, שמבחינת רשויות מוגדרת הרשות המבצעת.

זה שיכולת הביצוע המעשית של ממשלת ישראל הנוכחית דיי גרועה, לא מקל מהעניין.

בוגי אמר שמגיעים אליו מפקדים ומדווחים לו על התנהלות בעייתית מאוד, גם מבחינה משפטית על פי הדין הבינ"ל. אז אולי גם הם בוגדים? אולי הצבא צריך לקבל פקודה להעמיד אותם מול הקיר כמו שהיו עושים במדינות שמסביבנו?

יובל, אתה לא מטומטם, זה דיי ברור. אז למה אתה נופל לבור הזה של לקחת רמטכ"ל וקצין קרבי כמו בוגי ולהפוך אותו לבוגד?

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

אבל זה לא עונה על ההגדרה כי טיהור אתני מטרתו להפוך אזור להומוגני מבחינה אתנית.

האזור הזה מתרוקן מתושבים ואף אחד לא נכנס לשם במקומם.

אבל בצפון הרצועה זה בדיוק הדיווח... שהפינוי נועד כדי ליישב, שההרס מוחלט כדי למחוק את ההתישבות הפלסטינאית שם.

ואגב אם אתה שואל אותי לדעתי זה דבר שצריך לבצע בצפון הרצועה. כיבוש ופינוי (ללא ההתיישבות). החזקת השטח - עד להסכם שלום.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה דיווח בדיוק? אפשר גם לדווח שהפינוי נועד כדי להקים לונה פארק לפלסטינים...

הדיבורים על התיישבות זה אולי מאווי נפש של כמה ליצנים, שזה שהם שרים בממשלה לא באמת יגרום לזה להתממש כי גם סמוטריץ וכלכלת בעזרת השם וגם גולדנקוף לא רוצים להתמודד עם ההשלכות.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

איזה דיווח בדיוק? אפשר גם לדווח שהפינוי נועד כדי להקים לונה פארק לפלסטינים...

הדיבורים על התיישבות זה אולי מאווי נפש של כמה ליצנים, שזה שהם שרים בממשלה לא באמת יגרום לזה להתממש כי גם סמוטריץ וכלכלת בעזרת השם וגם גולדנקוף לא רוצים להתמודד עם ההשלכות.

זה שהם שרים בממשלה וראש הממשלה שותק אומר שיש להם את הכוונה, הרצון והיכולת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

ככל הידוע לי במסלולים המיועדים לחרדים אין מרצות ממין נקבה. ההפך קיים גם קיים.

לפני כמה עמודים היה פה עד ממקור ראשון והיו לו גם מרצות וגם מרצים. ראש החוג הייתה אישה. ככה שזה יפה שזה מה שאתה חושב אבל חבל לומר את זה כעובדה כשזה לא נכון.

• אהבתי 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 31 דקות, פריג'י כתב:

שרים הם חברים בממשלה, שמבחינת רשויות מוגדרת הרשות המבצעת.

זה שיכולת הביצוע המעשית של ממשלת ישראל הנוכחית דיי גרועה, לא מקל מהעניין.

בוגי אמר שמגיעים אליו מפקדים ומדווחים לו על התנהלות בעייתית מאוד, גם מבחינה משפטית על פי הדין הבינ"ל. אז אולי גם הם בוגדים? אולי הצבא צריך לקבל פקודה להעמיד אותם מול הקיר כמו שהיו עושים במדינות שמסביבנו?

יובל, אתה לא מטומטם, זה דיי ברור. אז למה אתה נופל לבור הזה של לקחת רמטכ"ל וקצין קרבי כמו בוגי ולהפוך אותו לבוגד?

אבל בצפון הרצועה זה בדיוק הדיווח... שהפינוי נועד כדי ליישב, שההרס מוחלט כדי למחוק את ההתישבות הפלסטינאית שם.

ואגב אם אתה שואל אותי לדעתי זה דבר שצריך לבצע בצפון הרצועה. כיבוש ופינוי (ללא ההתיישבות). החזקת השטח - עד להסכם שלום.

החיילים היחידים שדיווחו לבוגי אולי היו הסרבנים בטוויטר. במקרה הטוב.

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

איך זה פוגע ספציפית בהעסקה של מרצות.

אצלי הייתה מרצה אחת וכל השאר גברים. איך אתה פותח כך חוג לנשים בלבד (היו 3 סטודנטיות נשים, כל השאר גברים)? לפי הציבור הדתי לאומי, לא נורא אם לא יהיו נשים שהן מהנדסות לתחום X כי הדבר תקף במרבית החוגים להנדסה, זה משתנה לאט לאט אבל אם זה ייקבע לפי הציבור הדתי לאומי, הן יכולות לחזור למטבח. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

זה שהם שרים בממשלה וראש הממשלה שותק אומר שיש להם את הכוונה, הרצון והיכולת.

אם הוא יתחיל להגיב על כל אמירה של השרים הטיפשים שלו זה יראה כאילו הוא לא מסוגל לשלוט בהם, וזה בערך הדבר האחרון שהוא רוצה. הוא שותק רק בגלל זה. נראה לך שהוא מעוניין בסנקציות שיטילו עליו בגלל זה? אין יותר לובסטרים בלונדון. אנטישמיות!

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

זו תשובה דמגוגית לעילא.

אני מבין שאתה בעד הקפאת המצב כמו שהיה בקום המדינה ואי העברת חוקים חדשים?

הוא בעד הקפאת המצב שהיה לפני 2000 או 3000 שנה, למרות שאז לא היו רבנים, כולם היו בצבא....

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, ch28566 כתב:

אצלי הייתה מרצה אחת וכל השאר גברים. איך אתה פותח כך חוג לנשים בלבד (היו 3 סטודנטיות נשים, כל השאר גברים)? לפי הציבור הדתי לאומי, לא נורא אם לא יהיו נשים שהן מהנדסות לתחום X כי הדבר תקף במרבית החוגים להנדסה, זה משתנה לאט לאט אבל אם זה ייקבע לפי הציבור הדתי לאומי, הן יכולות לחזור למטבח. 

מהכרותי עם הציבור הזה, ברוב משקי הבית שני ההורים עובדים. במציאות הישראלית אם האישה תחזור למטבח לא יהיה לה במה לקנות מצרכים לבשל.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...