Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

"צעירה נהרגה".

טוב שלא רשמו המחבל נרצח.

כותרת ראשית אצל "האנשים החושבים".

נכון. ולכן אפילו אני ביטלתי את המנוי שלי לפני שנים, ובקושי מרפרף במה שפתוח שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

קשר הדוק ביותר.

תבדוק מתי התחילו האמירות ״אסור שמחבל יצא חי״ ומתי הביטוי ״וידוא הריגה״ נהיה מקובל.

תהליכים לוקחים כמה שנים

לא רואה מה הקשר ולא ברורים לי התהליכים.

זה כמו שתגיד שבגלל שניסו להתנקש בטראמפ צריך להגביר את האבטחה סביב ביבי...

מה שחמור במיוחד במקרה של קסטלמן זה שהמשטרה ניסתה להסתיר את זה. אם כבר תהליכים, זאת דוגמה טובה להתדרדרות מיום ליום בזכות שר המשטרה הטרוריסט לשעבר שלנו.

לדעתי אתה מייחס לסיסמאות של פוליטיקאים שכל שבוע אומרים דבר חדש יותר מדי חשיבות. וידוא הריגה זה משהו שעושים בתנאים מסויימים בלחימה. הוצאה להורג זה לא, וזה מה שהיה פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

לא רואה מה הקשר ולא ברורים לי התהליכים.

לא חושב שיש לי מה להוסיף לדיון הזה. אם לא שיכנעתי אותך במה שכתבתי, נישאר חלוקים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

או לפיד וחבריו, אלה בטוח יעשו את העבודה.

לפיד מפגר אבל לא הוא הביא עלינו את האסון הגדול בתולדות המדינה. אלה העובדות.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כותרת ראשית אצל "האנשים החושבים"

העיתון הזה מזמן הפך להיות מה שהימין של מכונת הרעל חושב על השמאל. כאילו הם צריכים איזה אייטם לכתבה על הסמול, עיתון הארץ זה האנציקלופדיה שלהם. לא רק בפוליטיקה, שם הכל מחורבן ומתפלצן בכל התחומים. 90 אחוז מהעיתון הזה זה rage farming.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

או לפיד וחבריו, אלה בטוח יעשו את העבודה.

זוכר שכתבתי שטיעון נגד לפיד הוא טיעון שתקף בעבר, בהווה, בעתיד וביקומים מקבילים?

מסתבר שזה זלג מהביביסטים החוצה ונהיה מטבע לשון. "אבל לפיד".

ההבדל בין מה שאתה מכנה בזלזול "לפיד וחבריו" לבין הטרוריסט לחוסר ביטחון לאומני שיש לנו היום, זה שבנגביר ישר מוצא אשמים, עוד לפני שהוא מחפש. ברור שהיועמ"שית לא בסדר, שצריך לגרש משפחות, שהפצ"רית שונאת חיילים, שצריך למוטט מסגד.

בדיוק כמו שהאנטישמים מאשימים את היהודים בכל הצרות שלהם.

לפיד וחבריו, עם כל הביקורת, כנראה היו מנסים להבין את התחקיר המבצעי, להבין איזה משאבים היו חסרים לשב"כ כדי לעלות על המפגע, מגדילים נוכחות של שוטרים גלויים וסמויים ביישובים הערביים (היה פרויקט שבנגביר ביטל, היה לו חשוב לתת כביכול כסף למשטרה, לקדם שוטרים עבריינים ולגבות אותם בחקירת מח"ש, למנות מפכ"ל בהליך שהוא בדיחה, ולתת דרגות קצונה לצל, הבריון האלים, תוך שההפקרות חוגגת ויש מגזר שלא נחקר לא משנה במה הוא פושע, גם כשהוא מוביל פלישה מתוקשרת לבסיסים צבאיים).

אני לא חסיד של לפיד. האמן לי. אבל במבחן של מי רוצה מדינה מתוקנת ומתפקדת, הוא לפחות ב- TOP 30 של הכנסת הנוכחית, בעוד שבנגביר סוכן הכאוס במקום תלת ספרתי.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
פורסם

אין לי יותר מדי, מה להגיד חוץ מזה בשעה הזו לפני שנה הנחתי את הראש שלי לאחר היום הכי מטורף בחיים שלי, כזה שאני מקווה לא לשכוח.

איבדתי את התמימות שעוד הייתה לי שיש תוכנית נורמלית לשלום מבלי לבצע טיהור של ארגוני טרור בתוך שטחים שלא שלנו.

אבל המציאות דפקה על החלון ונותרתי עם חלום אחד פחות, תקומה/גיבור ועוד מילים נפלאות כרגע לא מרגישות לי נכון ומדויק.

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

זוכר שכתבתי שטיעון נגד לפיד הוא טיעון שתקף בעבר, בהווה, בעתיד וביקומים מקבילים?

מסתבר שזה זלג מהביביסטים החוצה ונהיה מטבע לשון. "אבל לפיד".

ההבדל בין מה שאתה מכנה בזלזול "לפיד וחבריו" לבין הטרוריסט לחוסר ביטחון לאומני שיש לנו היום, זה שבנגביר ישר מוצא אשמים, עוד לפני שהוא מחפש. ברור שהיועמ"שית לא בסדר, שצריך לגרש משפחות, שהפצ"רית שונאת חיילים, שצריך למוטט מסגד.

בדיוק כמו שהאנטישמים מאשימים את היהודים בכל הצרות שלהם.

לפיד וחבריו, עם כל הביקורת, כנראה היו מנסים להבין את התחקיר המבצעי, להבין איזה משאבים היו חסרים לשב"כ כדי לעלות על המפגע, מגדילים נוכחות של שוטרים גלויים וסמויים ביישובים הערביים (היה פרויקט שבנגביר ביטל, היה לו חשוב לתת כביכול כסף למשטרה, לקדם שוטרים עבריינים ולגבות אותם בחקירת מח"ש, למנות מפכ"ל בהליך שהוא בדיחה, ולתת דרגות קצונה לצל, הבריון האלים, תוך שההפקרות חוגגת ויש מגזר שלא נחקר לא משנה במה הוא פושע, גם כשהוא מוביל פלישה מתוקשרת לבסיסים צבאיים).

אני לא חסיד של לפיד. האמן לי. אבל במבחן של מי רוצה מדינה מתוקנת ומתפקדת, הוא לפחות ב- TOP 30 של הכנסת הנוכחית, בעוד שבנגביר סוכן הכאוס במקום תלת ספרתי.

גם כשלפיד ובנט היו בשלטון, התוכנית של כיבוש הגליל הייתה ידועה לכולם.

גם הם לא עשו כלום.

כל מי שהיה שר/חבר כנסת/ראש ממשלה ב20 שנה האחרונות צריך ללכת לבית. 

פורסם

אל תשכח שבנט היה ראש ממשלה שנה ובתקופת הקורונה, שהייתה אתגר עצום בפני עצמו, ולפיד היה ראש ממשלת מעבר 4 חודשים, לא בדיוק מעמד עם לגיטימציה לפתוח במלחמה.

אבל, שוב, יובל - כמו שכתבתי לפני כמה שבועות: אי אפשר להוציא ממך את הביביסט: ״אבל לפיד״.

• אהבתי 6
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הבדל עצום בין לא לעשות כלום 15 שנה לבין לא לעשות כלום שנה. חוץ מזה, אי אפשר לומר שלא עשו כלום לגבי חיזבלה אחרת היינו במצב שונה לחלוטין היום. נראה שבניגוד לחמאס מערכת הביטחון התכוננה לעימות עם חיזבלה כבר אחרי העימות ב 2006.

דווקא בנט בניגוד לביבי לא ראה בחמאס נכס והמיר להם את מזוודות המזומנים בדלק כי אם אי אפשר לחתוך מידית לפחות להקשות עליהם. מי יודע מה היה קורה אם הממשלה הזו היתה נשארת וממשיכה בקו הזה שאין בעזה פרטנר לעשות עסקים. אולי היינו במקום אחר לגמרי היום אבל זה כבר חלומות בהקיץ.

• אהבתי 3

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

יש הבדל עצום בין לא לעשות כלום 15 שנה לבין לא לעשות כלום שנה. חוץ מזה, אי אפשר לומר שלא עשו כלום לגבי חיזבלה אחרת היינו במצב שונה לחלוטין היום. נראה שבניגוד לחמאס מערכת הביטחון התכוננה לעימות עם חיזבלה כבר אחרי העימות ב 2006.

דווקא בנט בניגוד לביבי לא ראה בחמאס נכס והמיר להם את מזוודות המזומנים בדלק כי אם אי אפשר לחתוך מידית לפחות להקשות עליהם. מי יודע מה היה קורה אם הממשלה הזו היתה נשארת וממשיכה בקו הזה שאין בעזה פרטנר לעשות עסקים. אולי היינו במקום אחר לגמרי היום אבל זה כבר חלומות בהקיץ.

חיזבאללה חזק הרבה יותר מחמאס מבחינה כלכלית ומבצעית והצלחת לתת לו מכה אנושה וכמובן להתכונן לזה.

זה לא קשור לכסף שהיה לחמאס - לא בזכות זה הוא הצליח להכניס לפה אלפי לוחמים ולשחוט 1400 איש.

מי שהיה אמון על הביטחון לא עשה את העבודה כמו שהוא עשה בצפון.

החמאס כבש בסיסים וישובים בלי טילים מתוחכמים, הספיק לו קטנועים ונשק מיושן.

פורסם

רגע, מה? אז עכשיו הסיפור הוא שזה בכלל לא משנה שביבי העביר להם כסף, כי הם פלשו עם קטנועים ישנים?

שאלוהים יעזור לי.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...