Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

נראה לי די סביר שהצמרת הבטחונית גם תתן דוגמא אישית.

ואז נראה את החברים של נתניהו בעמדות הקריטיות האלה.

ראשי המערכת צריכים ללכת - כאשר יובטח שמחליפיהם ימונו משיקולים ענייניים. אחרי הפארסה של שני מפכ״לי המשטרה האחרונים (שבתאי ולוי) אני מעדיף אתֶאלה שהתאוששו מכשלונם על פני מינויים פוליטיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

אמרו לו התרעה למלחמה. הוא אפילו לא מכחיש אבל טוען שלא אמרו לו התרעה למלחמה בעזה 🫠

איך אמרו ב"הישראלים"?

אני מאלף אריות אפריקנים.

אה בעצם 

אריות אפריקנים לבקנים.

• מצחיק 2
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

ואז נראה את החברים של נתניהו בעמדות הקריטיות האלה.

ומה ישתנה לדעתך? 

בסופו של דבר הוא הראש, הוא מנהל והוא גם האחראי.

אז דובר צהל מופיע מדי פעם בתקשורת ואומר שצהל מאמין שחשוב להחזיר את החטופים. אז? או רונן בר בא לביבי ואמר לו שיש התרעה למלחמה. אז?

מתנגדי משטר עוצרים כבר היום בהפגנות. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

מתנגדי משטר עוצרים כבר היום בהפגנות

די עם השקר הזה.

מי שנעצר בהפגנות זה אנשים שחושבים שאם הם יבעירו צמיגים או יחסמו כבישים בלי אישור הכל יהיה סבבה כי הם מהצד הנכון.

כמו שצריך לעצור מחבלים חרדים שחוסמים כל שבוע את כביש 4 צריך לעצור גם את אנשי "אחים לנשק" שמנסים לייצר בלאגן.

ואם אתה חושב שהפגנות נגד ההפיכה זה חבורה של אנשים ששרים ארץ ישראל אתה חי בסרט.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

דיי עם ההתבכיינות ורגשי הנחיתות, אף אחד לא עוצר "מתנגדי משטר". קח כדור ותחזור למציאות.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

די עם השקר הזה.

מי שנעצר בהפגנות זה אנשים שחושבים שאם הם יבעירו צמיגים או יחסמו כבישים בלי אישור הכל יהיה סבבה כי הם מהצד הנכון.

כמו שצריך לעצור מחבלים חרדים שחוסמים כל שבוע את כביש 4 צריך לעצור גם את אנשי "אחים לנשק" שמנסים לייצר בלאגן.

ברור, למשל פה

...

תוכל להזכיר לי כמה אנשים נעצרו לאחרונה כי שרפו בתים של ערבים או ירו בערבים בשטחים? כי נזכרתי עכשיו ששמעתי אתמול בחדשות על תחקיר צהלי, סביב אחד הפוגרומים לאחרונה, ועל זה שהכוחות בשטח לא הפגינו מספיק נחישות, או משהו, כדי לעצור את הטרוריסטים היהודים האמיתיים (ואתה יודע מה אני חושב על חרדים, אבל חסימה של כבישים לא הופכת אף אחד ל"מחבל").

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

הדבר היחיד שאפשר לראות באופק של המדינה הזו זו מלחמת אזרחים, רק הטקס של הנבלה רגב ממחיש עד כמה כלום לא השתנה. "קיבלנו" הזדמנות להבין שחייבים שינוי מהיסוד ובראשו להעיף את סגול השיער, אבל אנחנו עם קשה עורף שמעולם לא למד מההיסטוריה שלו ואנחנו שוב נותנים לקיצוניים והמשיחיים להוביל אותנו לאסון. 

סה"כ נראה לי שמטרות הטקס מושגות עד כה:

3762046-46.jpg

• אהבתי 1
  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הוא צודק בקשר למחירים. ה״אנרכיסטים״ הרבה יותר סובלניים מהביביסטים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, MadCat_LE כתב:

מנושא לנושא. כולם משכו בדש מעילו עד שנקרע.

אבל שרה כנראה תלתה את המעיל והביאה לו חדש אז הוא לא ידע.

אם הוא אומר בכזה ביטחון שיש פרוטוקולים שמוכיחים אחרת, שיפרסם אותם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 20 דקות, DareDevil כתב:

לוקח זמן להכין אותם.

• אהבתי 1

פורסם

הכרתי את יובל מהבית ספר, הבנאדם באמת היה נשמה. הילד יצא על האבא. יובל תמיד היה שמח.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

מנהלת הלשכה שלו לשעבר קבלה קידום היא הקצרנית החדשה בדיוני מלחמה.

הפרוטוקולים בהכנה, לא לדאוג.

קצרנית

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

די עם השקר הזה.

.....

מתגנבת תחושה שאתה מתנגד להפגנות ולא משתתף בהן.

אם אתה לא נוכח שם איך אתה יודע מי כן ? 

על מה אתה מתבסס ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני כשעה, רוןS כתב:

מתגנבת תחושה שאתה מתנגד להפגנות ולא משתתף בהן.

אם אתה לא נוכח שם איך אתה יודע מי כן ? 

על מה אתה מתבסס ?

אני מתנגד לכל פעולה לא חוקית שפוגעת בזכויות הדמוקרטיות של אזרחי המדינה, וכמובן שחופש התנועה היא אחת מהן.

לא אכפת לי מי חוסם - שמאלנים, ימנים, חרדים, חקלאים או נכים.

*היחידים שמקבלים ממני איזהשהי הקלה כרגע וגם זה רק בגלל שהם לא משתקים את המדינה לגמרי זה אלה שלא חיבקו את הילדים שלהם כבר שנה.

קודם כל זה לא בעיה לדעת איך הפגנה לא חוקית מתנהלת - מגיעה ניידת, מנסה לפנות ביפה, כמה בבונים צועקים מאחורה "אההה אההה הלו בלי ידיים" והופ יש פיצוצים. זה א' ב' של הג' ד'. זה ברור כמו שיש ילד שאומר לילד אחר בבית ספר "אל תשאל מה אמר עלייך" ואז רץ לספר לכולם שיש מכות...

דבר שני, יש מספיק סרטונים שרצים בטלגרם שאתה רואה בהפגנות האלה גורמים שבאים לריב ולייצר מהומות, חלקם הגדול מארגוני שמאל קיצוני/צעירים שחושבים שהם מאגניבים כי הם מקללים שוטרים ברחוב אחרי שעשו פייסל, והם אלה שמעוכבים לרוב. לא אדם בן 60 שצועק דמוקרטיה בזמן שעומד על המדרכה.

ואם אתה חושב שזה לא נכון תשקר לעצמך חבר לא לי.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...