Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה להיכנס לפייסבוק רק בשביל העמוד של החמישייה הקאמרית שמקפיץ מדי פעם מערכונים ששכחת לגביהם.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 42 דקות, פינדר כתב:

ככה נראית הסתה.

אחר כך הוא ישאל למה לא מדברים איתו ויקרא למפגינים אנרכיסטים. הפרד ומשול. מוריד את המדינה לתהום על מזבח שיפוץ הבית בקיסריה, כתבי אישום ותאוות שלטון.

לא הפגנתי נגד מתווה הגז.

במה שקשור לחיסוני קורונה נתתי לו הרבה קרדיט ושבחים.

אבל הוא רוצה לתת לי אגרוף...

A17531C5-75DA-4846-AF06-C258A450663D.jpeg

צריך שמישהו יאמר למושחת המסית הלאומי שהקובדיוטים דווקא לגמרי בצד שלו.
הם בקטע של "לעשות דווקא" בגלל שלא נתנו להם להיכנס לקניון.

יתרה מכך, סביר להניח ש 14,000 הקולות שהם שרפו יחד עם סירובה של מיכאלי היהירה להתאחד עם מרצ

זה מה שנתן לו את השלטון, אז לפחות שיאמר להם תודה.

פורסם

אני אחזור על מה שכבר כתבתי פה, ברגע של אחרי, אנחנו נראה עדר של אנשים שתמכו במהלך והחליטו לעבור למדינה אחרת כי ראו שזה לא כיף גדול לחיות בדיקטטורה, עם סיבות פתטיות או כאלה שמתחכמות הרי אי אפשר "לרדת" מהמדינה מבלי שתהיה סיבה מאוד "טובה"..

והמחשבה הזו קיימת אצל רוב תומכי הרפורמה המשפטית, גם אם היא לא הכי מובהקת לחלוטין. כמו שרובם מוציאים פטור גיוס (כבר עשור שחצי מהכמות המתגייסים בפועל מתגייסת), הרי זה יהיה להם קל לעשות את הקפיצה המחשבתית הזו שטוב להם לעבור לחו"ל כמו שקל לעודד מהיציע את הצבא ופעולותיו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

ברגע של אחרי,

ככל שאני חושב על זה, אני חושב שהרגע של אחרי כבר לא יהיה טוב בשום תרחיש.

אני חושב שעברנו נקודת אל חזור. נזק בלתי הפיך.

גם אם המחאה תצליח והרפורמה הזו תיעצר, נוצר פה תקדים. לגיטימציה לשבירת הכללים. בפעם הבאה שממשלה כלשהי תנסה לבצע מהלך שלא יהיה מקובל על חלק מהציבור, אז יגידו גם לנו מותר לסרב לשרת או לעבוד או לשלם מיסים.

אולי אם יצליחו להגיע לאיזה מתווה של רפורמה שתהיה מקובלת על כולם, יש סיכוי להחלמה. אבל אני חושב שהסיכוי קלוש.

אני חושב שנתניהו, לוין ורוטמן ירשמו בהיסטוריה כמי שהחלו מהלך שפירק את המדינה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אז יגידו גם לנו מותר לסרב לשרת או לעבוד או לשלם מיסים.

עוד לא עושים את זה. אולי שביתה פעם בשבוע, אבל בוא עובדי הנמל, המורים והטייסים עשו את זה הרבה יותר.

אבל מסכים שאם זה יקרה (ואני מקווה מאד שלא) זה יהיה תקדים בלתי הפיך שיוביל לכאוס.

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

אני חושב שעברנו נקודת אל חזור.

עברנו? דרסנו את הנקודה הזו כבר..

הפגנות לא יעזרו בכלל, הכל הולך לפח. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

אנחנו נראה עדר של אנשים שתמכו במהלך והחליטו לעבור למדינה אחרת כי ראו שזה לא כיף גדול לחיות בדיקטטורה

במחילה, אבל ההלימה בין מי שמסוגל לעשות רילוקיישן ומי שתומך ברפורמה אינה גבוהה מלכתחילה, שנה את מסוגל למעוניין ותקבל קבוצה קטנה אף יותר 

אני מנהל קבוצת רילוקיישן בפייסבוק, הבקשות הצטרפות עלו מעשרות בשבוע למאות, היום אישרתי 350 אנשים. ביום. 

ברור שרובם המוחלט לא יעשו כלום, אבל הלך הרוח מובהק, וחסר תקדים. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, D1winner כתב:

אותו עבריין אחר כך מבצע עבירה חמורה, וזה רק מה שמגיע לחדשות. 

אז מה אתה אומר, להגדיר לכל עבירה עונש וככה לשופט לא יהיה שיקול דעת?

לדעתי יש לך חשיבה עקומה.
מה שמגיע לחדשות זה רק המקרים שבהם השופט טעה בשיקול הדעת. בכל המקרים שהשופט לא טעה, פסק עונש מידתי/על תנאי ואותו עבריין השתקם כל אלה לא מגיעים לחדשות.
לשופטים יש מערך שיקולים רחב. אני לא שופט אבל אני מניח שזה כולל גם את חומרת העברות, גם הרתעה, גם את החוק וגם את היכולת של אותו אדם להשתקם.
המחוקק רשאי לקבוע רף ענישה חדש אם הוא חושב שהשופטים שלנו רחמנים בני רחמנים.

לפני 19 שעות, D1winner כתב:

כמו שרשמתם, אף אחד לא באמת קרא לעומק את הרפורמה, אני מניח מ2 הצדדים של רוב העם.

שוב אתה לא צריך לקרוא את "הרפורמה". ישבו היועצים המשפטיים ופירקו אותה לגורמים לשפה שאני מוצא אותה פשוטה.
כל סעיף בה נותח כבר. מסמך לא מאוד ארוך, ומספיק כדי להבין מה מסתתר ב"רפורמה" ומה המשעויות שלה.
אתה יכול למצוא אותו כאן
6 העמודים הראשונים די מסכמים את ההמשך.
בהמשך יש התייחסות פרטנית לכל שינוי שמוצע. מה היה עד עכשיו ולמה זה היה ככה. מה שינו עד עכשיו, ומה המשמעות של השינוי.
זה כתוב באמת בשפה פשוטה, אני חושב שכל אחד יכול להבין מה כתוב שם, ולקרוא את ששת העמודים הראשונים לא דורש עבודה או מאמץ.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

מה שמגיע לחדשות זה רק המקרים שבהם השופט טעה בשיקול הדעת

או מקרים שבהם קל לנסח כותרת פופוליסטית בסגנון "רצח וקיבל רק x שנים" וכשקוראים את פסד לעומק מגלים נימוקים רציניים, למה העונש קל יחסית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אומר שלא יהיה בנאדם אחד בוועדה שחייב בכלל להבין בחומר, להכיר את השופטים,  לדעת מה בכלל כוללת עבודתם ולדעת למדוד את התפוקה שלהם.

כן, זה זה. ואנשים שמתלוננים על היועצים לממשלה בדיוק מפספסים את זה. 

זה ניסיון לעשות את העבודה שלהם עוד יותר קלה. אם אף אחד לא בודק ולא מבקר, אז צריך להתאמץ פחות.

שזה מצחיק כי גם ככה הם לא מתאמצים מי יודע מה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתמול פורסם בהארץ ראיון מעניין עם אסף שגיב - אינטלקטואל ימני שמרן שמייחל לנפילתה של הממשלה הנוכחית.

מציע לקרוא למי שיכול. הוא מסביר בצורה רהוטה ויפה איך ולמה מה שהשתלט על אידיאולוגיית הימין בארץ זה שילוב מייבוא מאמריקה של פופוליזם, דת וכמובן גם ליברטריאניזם - שילוב שאין למרכיבים שבו שום קשר. והתוצאה היא בהתאם: במקום שמרנות שמחפשת מתינות וצמצום חיכוכים יש לנו ימין פופוליסטי או פסאודו רדיקלי, "פירומני", בעולם המושגים שלו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

הייבוא מאמריקה מובל על ידי פורום קוהלת. היועצים שעבדו עם רוטמן ולוין על ניסוח ההפיכה הם יוצאי הפורום הזה.

בימים האחרונים יש פארסה שהיתה משעשעת אם לא היתה כל כך עצובה. קוהלת הוא פורום שעוסק המון בכלכלה, מוציא מחקרים (די מפוקפקים) וניירות עמדה, שתומכים בכלכלת ימין ליברטריאנית או קרובה לזה. אבל בכל הנוגע להפיכה הם לא הוציאו שום עמדה רשמית, אם זה טוב לכלכלה או רע או משהו. הכלכלן הראשי שלהם ד''ר מיכאל שראל ממלא פיו מים ולא מתבטא בנושא בכלל.

מנכל הפורום מאיר רובין, ניהל ויכוח עם קרן נויבך לגבי ראיון שערכה וציטוטים הנוגעים לעמדת בכירי הפורום. קרן ערכה ומחקה אי דיוקים, אבל עיקרי הדברים נותרו:

1. מיכאל שראל מתנגד להפיכה אבל שותק בגלל לחצים של הפורום

2. בכירי הפורום אמרו שפה זה לא אמריקה והם מוכנים לוותר על כמה אחוזי תוצר בשביל למממש את החזון שלהם לגבי א"י. כלומר מוכנים לספוג פגיעה בכלכלה בשביל ההתנחלויות והדת

כל נסיון לחלץ מרובין עמדה רשמית נתקל בהתעלמות (ומדובר במישהו שמרבה להתבטא ברשתות)

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן, ונראה לי שזה היה קופל שדיבר שלא לפרוטוקול השבוע על זה שפיסקת ההתגברות זה רעיון גרוע.

אני לא מאמין לאנשי הציונות הדתית מהסוג של רוטמן או ליבסקינד וכו' שדמוקרטיה מעניינת אותם. הם הרי די מחפשים לרוקן אותה מכל מאפיין אפשרי שיש חוץ מבחירת הרוב. אבל זה האובייסט. הניסיון של המחנה שלהם להתחפש לאנשי השוק החופשי פתטי לא פחות בעייני. לא בטוח איך הם מדמיינים התנחלויות ללא מדינה ששולחת צבא להגן עליהן ומעבירה כבישים ומסבסדת אוטובוסים כדי שיהיה אפשר להגיע מהן למקומות אחרים בישראל. אבל נראה לי שבנקודה הזו אפילו אני יותר ליברל כלכלי "על אמת" מהחבר'ה האלה. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 שעות, oryo כתב:

במחילה, אבל ההלימה בין מי שמסוגל לעשות רילוקיישן ומי שתומך ברפורמה אינה גבוהה מלכתחילה, שנה את מסוגל למעוניין ותקבל קבוצה קטנה אף יותר 

אני מנהל קבוצת רילוקיישן בפייסבוק, הבקשות הצטרפות עלו מעשרות בשבוע למאות, היום אישרתי 350 אנשים. ביום. 

ברור שרובם המוחלט לא יעשו כלום, אבל הלך הרוח מובהק, וחסר תקדים. 

סליחה אבל אתה לא תראה את הבקשות הצטרפות עכשיו בנקודת הזמן הזו, הרי הם תומכים במשהו שהוא מבחינתם פסגת השלמות שהיתה צריכה להיות כבר ממזמן..

אתה תתחיל לראות כאלה בקשות אחרי שנה שנתיים שאנחנו כבר בתוך הדיקטטורה..

היום זה לא רלוונטי עבורם והם רואים בזה דבר פסול.

שלח לינק לקבוצה בבקשה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...