Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

בדיוק. גם אני מאמין בזה.

אחר כך בקבוצת וואצאפ הם צוחקים עלינו.

זה משהו שאני טוען מאז ומעולם.

למעט קיצוניים (נניח אבי מעוז ועופר כסיף), הם כולם חברים.

לכל אחד ואחד מהם יש רווח פוליטי טהור מזה שישראלים רבים ברחובות, גם לפיד אחרי שעולה לצרוח בפודיום על יריב לוין הולך לשתות איתו קפה אחר כך בכיף.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הכל הצגה מטומטמת ואנשים אוכלים את זה ומבקשים עוד.

זה כמו WWF רק שיש לנבלות האלה כח להשפיע על החיים שלנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הלוואי ואתם צודקים הלוואי. לא נראה לי.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

גם לפיד אחרי שעולה לצרוח בפודיום על יריב לוין הולך לשתות איתו קפה אחר כך בכיף.

לוין נראה לי כמו טיפוס של בירת חיטה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא נראה כמו אלה שמלמדים את הבריסטה איך לעבוד ובסוף מתלוננים שהקפה מגעיל.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

הלוואי ואתם צודקים הלוואי. לא נראה לי.

רוצה הוכחה מהימים האחרונים?

אחרי כל הצעקות והקריאות של "דיקטטור", ביבי הלך לאחל החלמה מהירה לבועז טופורובסקי, וכולם מסביב חייכו. ימין ושמאל.

ברור ששנייה אחרי כולם מיהרו לצייץ שזה לא מוריד מהמחאה, ולא חיוך אמיתי, והם בכלל ירקו לו בקפה.

הכל הצגות למצביעים.

"בהמשך, התייחס ח"כ ולדימיר בליאק לזעם וטען כי "בשעות הלילה הגיע למליאה במפתיע חברי חה"כ בועז טופרובסקי, שנעדר חודש בשל פציעה. מאוד שמחנו לראות אותו. תוך כדי ניגש לאזור הישיבה שלנו נתניהו ובירך את בועז על חזרתו. לא חייכנו לנתניהו, שמחנו שבועז חזר אלינו. לצד הזה, התמונה שצולמה, לאור הנסיבות, נראית לא טוב ואני מתנצל עליה"."

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 23 שעות, יבגניפ כתב:

ברור שהצד של הלאמת פנסיה הוא מאוד קיצוני.

הרי ברור שלא יקומו ויקחו את הפנסיות בבת אחת.

אבל לאט לאט ינגסו בהן.

מתוך הצעת התקציב שמוגשת עכשיו, כותבים שלצורך התאמות פיסקליות (כלומר למנוע חריגה מהתקציב) מציעים לבטל הטבת מס שניתנת לחוסכים לפנסיה, בעלי שכר גבוה יחסית, החל משנת 2025.

אני לא יודע מאיפה זה מגיע. אם זו החלטה מקצועית של פקידי האוצר (מעריך שזה המצב)  או הנחיה פוליטית, אבל ברור שככל שיהיו חוסרים בתקציב, מה שיקרה בוודאות ככל שחלקם של קבצני הדת גדל, מקורות המימון יהיו העובדים והפנסיות שלהם.

image.thumb.png.95f5763f58ced0849d5b7b5629359c0a.png

והנה ביבי כבר מבטיח חינוך חינם מגיל 0. מי יהנה מזה? מי ישלם על זה?

image.thumb.png.49626650f871743eedd5acd4a5fbd3ca.png

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אופה אופה

מה זה אמור להביע?

שהוא אוהב בירת חיטה ואם אתה מצרף לו נקניקייה עם קארי הוא בכלל מרגיש בבית 😃

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

אחרי כל הצעקות והקריאות של "דיקטטור", ביבי הלך לאחל החלמה מהירה לבועז טופורובסקי, וכולם מסביב חייכו. ימין ושמאל.

חלק גדול מהעובדים איתי הם דתיים ימנים, שתומכים במה שלדעתי הוא אסון לאומי.

אנחנו עדיין אוכלים ביחד צהריים, מתבדחים ביחד ומאחלים החלמה מהירה למי שחולה.

מה שכן, לאחרונה אם השיחה בארוחת הצהריים גולשת לדיון פוליטי קולני מדי, אני קם והולך לפני שאומר משהו שאתחרט עליו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

גם בעיית ההשכלה הבסיסית היא עניין של הנהגה.

אבל רק של הנהגה, אין לך מושג כמה הצעירים החרדים מעוניינים ללמוד ולהשתלב בשוק. אממה: 

לפני שעתיים, sperial כתב:

4. נושא דרישות ייחודיות ובמיוחד הפרדה מגדרית - שוב פוגע בגיוון ובאפשרויות קידום. מה לעשות, נשים הן מחצית האוכלוסיה (בגילי העבודה אפילו יותר), ובהתאם גם מחצית הכשרונות. אני לא מצליח להבין את החשש מהן.

בסופו של יום, צעיר רואה את ההודעה הזאת ואומר לעצמו "למה לי להשקיע וללמוד אם בסוף אף אחד לא יקבל אותי לעבודה בגלל דעות קדומות?" 

ניסית פעם לראיין חרדי לעבודה והוא דרש ממך דברים כאלו? אני יכול להתחייב לך ש95% מאלו שיוצאים לשוק לא תהיה להם בעיה עם זה. 

הפסילה המיידית של חרדי שבא לראיון, כי "מי יודע איזה שטויות הוא ירצה בעבודה" בלי באמת לבדוק אם העובד מעוניין בזה או שזה סתם סטיגמה, היא היא בעיני החסם לחרדים להשתלב בתעסוקה.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)

וזה העניין - צריך להזיז את ההנהגה. לא פשוט בחברה שמרנית עם מנהגים מחופרים ומקובעים היטב.

הרי השתלבות בעולם הלא חרדי כנראה מצריכה מהפך בתפיסה של המנהיגים הוותיקים. אני לא יודע מה מה המחיר שישלמו צעיר או צעירה על "מרד" כזה.

כמובן שאני מתיחס לקבוצות היותר סגורות, לא לקבוצות שמבצעות מצדי שילוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, farkash7 כתב:

שהוא אוהב בירת חיטה ואם אתה מצרף לו נקניקייה עם קארי הוא בכלל מרגיש בבית 😃

התיקון האוטומטי החליף לך כרוב כבוש בקארי בטעות.

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

אנחנו עדיין אוכלים ביחד צהריים, מתבדחים ביחד ומאחלים החלמה מהירה למי שחולה.

מה שכן, לאחרונה אם השיחה בארוחת הצהריים גולשת לדיון פוליטי קולני מדי, אני קם והולך לפני שאומר משהו שאתחרט עליו.

אתה מבין שאנשים שמתווכחים בעבודה מי ינצח באיזה תוכנית ריאליטי מפגרת הם בעמדה שונה לגמרי מהשחקנים שמשתתפים בתכנית, כן?

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

וזה העניין - צריך להזיז את ההנהגה. לא פשוט בחברה שמרנית עם מנהגים מחופרים ומקובעים היטב.

את ההנהגה א"א להזיז, בטח לא מחר. 

אבל במקרה וצעיר שירצה לצאת לעבוד אע"פ שהוא בלבוש חרדי, יקבלו אותו כשווה בין שווים (בתנאי שגם הוא יזכור שהוא לא בבית כנסת, אלא במקום העבודה...) השינוי הזה יקרה לאט אבל בטוח. בסופו של דבר השטח יכתיב את השינוי הזה, זה לא משהו שבאמת ניתן לעצירה.

אף אחד לא מאוהב בעוני (למעט עסקנים...).

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

אני לא יודע מה מה המחיר שישלמו צעיר או צעירה על "מרד" כזה.

מחיר של התחפשות ביום ראשון בבוקר אחרי לילה של הוללות, בשירותים של בניין משרדים רנדומלי לבגדים שמרניים. יצא לי להתקל פעם אחת בדתי/חרדי לבוש שחור עם פאוץ עם נצנצים זוהר יוצא מהשירותים בקומה מינוס אחד בשירותים נידחים..

הם יודעים טוב מאוד איך להתחפש

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...