Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, stx כתב:

כנראה שאתה צודק.

מה אתה חושב שכן יקרה?

מה שיקרה זה הדתה והתחרדות של המדינה, כמו שכבר קורה בחלק גדול של ערי פריפריה.

הדתיים מתרבים, החילונים עוזבים, ועם תיקון לחוק השבות יהיו גם פחות עליות שיביאו לפה קהל חילוני ומשכיל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

אני מפחד מהמיסים שהמדינה החילונית שמאלנית תצטרך לשלם למדינה החרדית ימנית.

גרושים. זה כל היופי, כמה כבר עולה אספקת לובסטרים ושמפניות למשפחת השלטון? כל העם ישאר עני ומסכן, זאת המטרה שלהם. לא צריך כסף בשביל זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני הגעתי ממש מוקדם והתמקמתי ליד הבמה ואיפה שהיו הגדרות. זו היתה הנקודה הכי קרובה לכנסת.

זה לא מקום טוב להפגנות. אין שם רחבה גדולה אלא מדובר בנתיב צר (יחסית למספר האנשים) כך שרוב האנשים היו רחוקים מאוד מהבמה והנואמים.

לאט לאט אנשים התחילו לנסות להתקרב לאיזור הבמה ונוצר שם לחץ רציני. כמה אנשים התחילו לצעוק ״להוריד את הגדרות״.

אח״כ ראיתי תלונות של חכים מהימין על המפגינים ה״אנרכיסטים״ שרצו להוריד את הגדרות ולהסתער על הכנסת. לא היה ולא נברא.

אני אישית אחרי שני דוברים (יעלון ולפיד) הרגשתי שנהיה לי צפוף מדי ופילסתי את דרכי החוצה.

לקח לי יותר מחצי שעה לצאת לאיזור ללא לחץ של אנשים.

למעשה הרוב הגדול של הקהל היה כ״כ רחוק מהבמה שלא היה מודע אפילו לכך שיש במה ויש דוברים (נחסכו מהם הצעקות של אורלי ברלב).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

אני הגעתי ממש מוקדם והתמקמתי ליד הבמה ואיפה שהיו הגדרות. זו היתה הנקודה הכי קרובה לכנסת.

זה לא מקום טוב להפגנות. אין שם רחבה גדולה אלא מדובר בנתיב צר (יחסית למספר האנשים) כך שרוב האנשים היו רחוקים מאוד מהבמה והנואמים.

לאט לאט אנשים התחילו לנסות להתקרב לאיזור הבמה ונוצר שם לחץ רציני. כמה אנשים התחילו לצעוק ״להוריד את הגדרות״.

אח״כ ראיתי תלונות של חכים מהימין על המפגינים ה״אנרכיסטים״ שרצו להוריד את הגדרות ולהסתער על הכנסת. לא היה ולא נברא.

אני אישית אחרי שני דוברים (יעלון ולפיד) הרגשתי שנהיה לי צפוף מדי ופילסתי את דרכי החוצה.

לקח לי יותר מחצי שעה לצאת לאיזור ללא לחץ של אנשים.

למעשה הרוב הגדול של הקהל היה כ״כ רחוק מהבמה שלא היה מודע אפילו לכך שיש במה ויש דוברים (נחסכו מהם הצעקות של אורלי ברלב).

למה לא עשו את זה בגן סאקר?

או גן הורדים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, DareDevil כתב:

או גן הורדים?

היו יכולים להפגין גם בגבעת שחומית, התוצאה היתה זהה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, DareDevil כתב:

או גן הורדים?

גן סאקר היה נותן תחושה של ערב גיבוש כמו ההפגנות בתל אביב, גן הורדים זה בעצם אותו איזור שהיה ההפגנה זה לא באמת משנה, מאמין שגם שם היה מפוצץ.

אם מחפשים לתת תחושה של מצור על הכנסת (שחייב להגיד, הפגנה יפה מאוד של המון אנשים טובים), המיקום היה פצצה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יהיה מצחיק רצח אם הממשלה הזאת תשרוד פחות מהקודמת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הדבר האחרון שזה יהיה זה "מצחיק" (בלי קשר לזהות הממשלה).

למרות שחשבתי שלפיד וחברי מפלגתו הם ליצנים (וכנ"ל גברת מזגן ברכבת וכל מפלגתה), אני אישית הצטערתי שהממשלה הקודמת נפלה. בזבוז של כספים, חוסר יציבות, חוסר "משילות" ועוד.

זה בניגוד לחלק מהמגיבים כאן מהצד השני של המפה, שנראה שירטיבו את המסך של הטלפון/מחשב אם הממשלה הנוכחית תיפול.

פורסם

הממשלה הזו תשרוד פחות מקודמתה.

אם יש משהו אחד שבו ניתן לסמוך על הקיצוניים זה שהם יקצינו.

קואליציה בלבד מפילה את הקואליציה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

הדבר האחרון שזה יהיה זה "מצחיק" (בלי קשר לזהות הממשלה).

למרות שחשבתי שלפיד וחברי מפלגתו הם ליצנים (וכנ"ל גברת מזגן ברכבת וכל מפלגתה), אני אישית הצטערתי שהממשלה הקודמת נפלה. בזבוז של כספים, חוסר יציבות, חוסר "משילות" ועוד.

זה בניגוד לחלק מהמגיבים כאן מהצד השני של המפה, שנראה שירטיבו את המסך של הטלפון/מחשב אם הממשלה הנוכחית תיפול.

אני לא אצטער אם הממשלה הזאת תיפול מסיבה אחת - היא קיצונית מדי, היא מציעה רעיונות רעים ולא דמוקרטיים והיא מקדמת מגזרים פרזיטיים על חשבון משלמי מסים. לכן לא תראה אותי עצוב. יש לה כמה רעיונות טובים (שינוי הועדה לבחירת שופטים, הרחבת מעגל הזכאים לרישיון לנשיאת נשק) שאני מקווה שיעברו, אבל שאר הדברים נעים בין הזוי למזעזע. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 15 דקות, RK כתב:

הרחבת מעגל הזכאים לרישיון לנשיאת נשק

גם זה דבר גרוע

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

גם זה דבר גרוע

נצטרך להישאר חלוקים כאן. במדינה מוכת טרור אין שום סיבה שלא להרחיב את המעגל לרובאי 03 ומעלה, בכפוף לבדיקת רקע נאותה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...