Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

כדי לנסות לתקוף חיילים ולהוציא את הסרטון של ה-2 שניות שמוציא אותם רעים.

תוקפים אותם
איך היית מגיב אם הייתי בא ושם לך מצלמה בפנים ובמשך שעתיים מקלל אותך בלי הפסקה?
אל תבואו לתקוף חיילים שלא יכולים להגיב.

אבל לא הייתה תקיפה. או שמצלמה בפנים (שזה גם לא היה) זאת תקיפה?

אתה חוזר על "תקיפה" אבל לא הייתה תקיפה מצד המפגין...

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

באים יום יום, בתשלום של גורמים זרים

רובם אנשים עובדים, אז הם לא באים יום יום.

כשהם באים זה על חשבונם.

הם גם לא מקללים חיילים.

הנה אלו שמקללים:

https://twitter.com/GONENB1/status/1596753936580345856

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

פרובקטור 

לא סתם אזרח שהלך וסתם קיבל אגרוף 

וחייל לא עבריין

קראתי על העבריין הזה מחולון שהוא ניסה לסחוט מישהי כדי שתעביר לו את הדירה שלה. השופט נתן לו עונש עבודות שירות כי זה "לא מייצג את אורחות חייו"

גם אם הוא פרובוקטור זה לא נותן לשום חייל לגיטימציה לפרוק עליו את התסכל שלו. חייל יכול להפעיל כוח סביר על מנת למנוע ממנו לעבור, מותר לו להפעיל כוח סביר אם הוא מנסה לתקוף אותו וגם זה עד לעצירת הניסיון והוא יכול לקרוא לשוטר שיעצור אותו. בטח לא לבוא אליו מאחור, לחנוק אותו, להפיל אותו לרצפה ולדפוק לו אגרופים לפנים.

מעניין שאותם אלה שמגנים בחירוף נפש אל כוחות הביטחון שתוקפים פעילי שמאל בגיל של ההורים והסבים של החיילם תקפו את אותם כוחות ביטחון כשנהרג מחבל יהודי שנמלט מזירת טרור עם החברים שלו.

תזכרו מי היה הראשון לזהות תהליכים ואיך תקפתם אותו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 45 דקות, פינדר כתב:

רובם אנשים עובדים, אז הם לא באים יום יום.

כשהם באים זה על חשבונם.

הם גם לא מקללים חיילים.

הנה אלו שמקללים:

https://twitter.com/GONENB1/status/1596753936580345856

ברור.

והעשרות מיליוני שקלים שמגיעים לארץ מגרמניה הולכים לעזרה לנזקקים. טוב אחי.

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

גם אם הוא פרובוקטור זה לא נותן לשום חייל לגיטימציה לפרוק עליו את התסכל שלו. חייל יכול להפעיל כוח סביר על מנת למנוע ממנו לעבור, מותר לו להפעיל כוח סביר אם הוא מנסה לתקוף אותו וגם זה עד לעצירת הניסיון והוא יכול לקרוא לשוטר שיעצור אותו. בטח לא לבוא אליו מאחור, לחנוק אותו, להפיל אותו לרצפה ולדפוק לו אגרופים לפנים.

החייל התעסק עם 30 פרובוקטרים שהפריעו לו לעבוד, אחת מהן שמה עליו את היד.

זה האם אמא של כוח סביר, הוא לא הרג אותו במכות, כולה אגרוף. 

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

מעניין שאותם אלה שמגנים בחירוף נפש אל כוחות הביטחון שתוקפים פעילי שמאל בגיל של ההורים והסבים של החיילם תקפו את אותם כוחות ביטחון כשנהרג מחבל יהודי שנמלט מזירת טרור עם החברים שלו.

כמו שרשמתי - שונאים מתנחלים, אוהבים פעילי טרור שמאלנים וערבים.

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

כל הימין נאצים/רצחו את רבין/תוקפים זקנות/פאשיסטים/גזענים/רוצחי ילדים.

תשתמש במשפט הזה בהתאם לצורך שלך, פשוט תמחק כל פעם את מה שלא קשור לנושא הספציפי.

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

אני איש מרכז(?), ואני מאוד מודאג מעניין המשילות (שיעורי הפשיעה בחברה הערבית והכללית, עונשים מקלים וחוסר אכיפה כללית). אני חושב שזה צריך להדאיג את כולם.

ברור, אני פשוט חושב שזה עוד סימפטום שאני בספק שבן גביר האח יפתור מהסיבות שכבר פרטתי.

לפני שעה, Gosser1860 כתב:

מכל זה אני מסיק שצבא הוא לא היישות הכי טובה לניהול אזרחי, וחיילים לא באמת יודעים להתמודד עם הסיטואציה הזו. אמר כאן בחור אחד, הכיוון צריך להיות היפרדות. אמר וצדק.

זה חלק מהבעיה, כמובן. 

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

ראבק, האנשים האלה יום שלם יושבים לחיילים על השכל, תוקפים אותם, ועל בסיס חצי דקה אתה קובע שהחייל הזה הוא האדם האלים. 

זה אדיר שאתה כותב כל זה איזה שבוע אחרי שהרביצו בחברון לחיילת (שאגב מסתבר גרה בחברון בעצמה).

תבין, אתה לא בצד של אלו שהולכים לפתור את האלימות.

לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שרשמתי - שונאים מתנחלים, אוהבים פעילי טרור שמאלנים וערבים.

כל השמאלנים בוגדים/אוהבים פעילי טרור/שונאים מתנחלים/חיים על חשבון תרמות מגרמניה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 58 דקות, Night Driver כתב:

ברור שמי שאשם זה המפקדים (הבכירים) של אותו חייל שלא מוציאים צו הרחקה לכל הפרבוקטורים האלו שבמקום שהחיילים יגינו על יהודים ממחבלים הם צריכים להתעסק איתם

לפני כשעה, Night Driver כתב:

אתה אפילו לא בכיוון.

המשטרה אפילו לא חקרה מה היה שם

לפני כשעה, Night Driver כתב:

הבחור המזהה הזה שייך לצד הרע בסיפור ולא לצד הטוב

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

זה אדיר שאתה כותב כל זה איזה שבוע אחרי שהרביצו בחברון לחיילת (שאגב מסתבר גרה בחברון בעצמה).

https://www.makorrishon.co.il/news/545549/

פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

ברור, אני פשוט חושב שזה עוד סימפטום שאני בספק שבן גביר האח יפתור מהסיבות שכבר פרטתי.

אני לא בטוח כמוך. צריך לראות. האם הוא באמת יקבל את הסמכויות והכלים (חוקים, בתי משפט, תקציבים) על מנת לשנות את המצב בשטח. האם ייעזר באנשי המקצוע במשטרה ובהמלצותיהם על מנת לשפר את התפקוד על בסיס קריקטריונים כאלה ואחרים. אם יחליט להחליף מי מהם, את מי ימנה במקום, מה הרקע והניסיון שלהם וכו'. 

כן, אני לא איזה חובב גדול של בנגביר אבל הרבה אנשים מתרגמים את ה"החזרת משילות" להרבה דברים וחלקם בצדק. השאלה למה הוא יזקק את זה ומה יתבצע בפועל. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

כל השמאלנים בוגדים/אוהבים פעילי טרור/שונאים מתנחלים/חיים על חשבון תרמות מגרמניה.

בן גביר ושאר ה"קיצוניים" ישר יצאו נגד התקיפה וגיבו את צה"ל.

אף אחד מאנשי השמאל לא גינה את ה"פעילי שמאל" שבאו לעורר מהומה. זה ההבדל.

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

פעילי השמאל טענו שלא עשו כלום ולא עוררו מהומה והתגרו בהם ללא פרובוקציה מצידם... הם רק באו להפגש עם תושבי המקום הערביים (רק מצטט).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

פעילי השמאל טענו שלא עשו כלום ולא עוררו מהומה והתגרו בהם ללא פרובוקציה מצידם... הם רק באו להפגש עם תושבי המקום הערביים (רק מצטט).

גם החברים של אהוביה סנדק טוענים שהם לא עשו כלום, ולפי נהג לילה הם טרוריסטים. בני סלע בכלל טוען שהוא פעיל לזכויות נשים.

אז טענו.

כל הסרטונים האלה ערוכים ומגמתיים. שיוציאו פעם אחת סרטון של 4 שעות, ללא עריכות, מהרגע שעברו את המחסום על כביש המנהרות עד הרגע שיש עימות עם לוחמי צה"ל. נראה מי התוקף ומי לא.

ועדיין, אף אחד לא גיבה את החייל שעמד מולם. כולם רק צועקים "מיליציות בן גביר". אפס דאגה ללוחם עצמו, העיקר להוציא עוד כותרת על הגב שלו.
רק בשביל התחושה הציבורית, שיתחילו משפט ב"אני מגבה את החייל, אבל בן גביר הזה מנ מניאק". עם זה אני יכול לחיות.

פורסם
לפני 42 דקות, Gosser1860 כתב:

האם הוא באמת יקבל את הסמכויות והכלים (חוקים, בתי משפט, תקציבים)

לא יודע אם הוא יצליח או לא יצליח.

אני כן יודע שלרכז כ״כ הרבה סמכויות, אצל בן אדם אחד  זה מסוכן ומפחיד.

במיוחד שזה אדם שדמוקרטיה היא לא בדיוק בראש סדר העדיפויות שלו.

ובמיוחד במדינה שהמצב ההתחלתי של הדמוקרטיה שלה הוא לא משהו.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

שיוציאו פעם אחת סרטון של 4 שעות

זה אנשים שמוציאים טלפון ומצלמים, לא הפקה של הוליווד.

מעניין שהמתנחלים אף פעם לא מצליחים להראות סרטונים של פעילי שמאל עושים איזה פרובוקציה חריגה (מלבד עצם הנוכחות שלהם).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

בן גביר ושאר ה"קיצוניים" ישר יצאו נגד התקיפה וגיבו את צה"ל.

בן גביר תהה אם השמאלנים באו לעשות בעיות. בדיוק כמו שאתם עושים פה. 

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

רק בשביל התחושה הציבורית, שיתחילו משפט ב"אני מגבה את החייל, אבל בן גביר הזה מנ מניאק". עם זה אני יכול לחיות.

רק בשביל ההתחלה, זכור לי שהציטוט של החייל היה ״אני לא אוהב שמאלנים. אני אשבור לכם את הצורה״.

אתה לא מבין את הבעיה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יופי של דבר, לקחת משפט אחד של חייל שמציקים לו במשך כמה שעות ועל בסיס זה לבנות את התיאוריה שלך.

גם אם הוא "שונא שמאלנים", הבעיה שלי היא קודם כל אלה שמתקרבים לחיילים ומציקים להם. תטפל בזה (ובאלה ששמים וסט עיתונאי, מתקרבים ואז דוקרים) ואחר כך אשמח לטפל גם ביציאת ערס של חייל.

אני לא מחפש להיות אקסטרה מוסרי על חשבון חיילי צה"ל.

הדרישה להתעסק ביציאה של החייל זה כמו שתצעק על שוטר שיגיע להזיז רכב מחנייה פרטית בזמן שיש ירי בתחנה מרכזית.

• תוכן חדש...