Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

ערוץ 12 מציג:

מדינת כל אזרחיה. על ידי פרשנית שלכאורה נייטרלית.

ועכשיו תשאלו למה בן גביר וסמוטריץ מתחזקים.

https://fb.watch/gBRfa8LkUx/

לכאורה פרשנית.

לפני 18 שעות, vadim6385 כתב:

אבל עכשיו בטח ישימו שר הבטחון מיהדות התורה או משהו.

טוב שזה המשפט האחרון בתגובה כי כאן איבדתי אותך.

נשמע שאתה מהלל את גנץ וחושב שהוא מר ביטחון,

להזכירך כמה עובדות:

איראנים פרצו לטלפון האישי שלו ודלף מידע,

מרגל איראני הועסק בביתו כאיש ניקיון,

הוא הודה שסיכן את לוחמי גולני כדי לא לפגוע בערביי עזה,

הוא השתתף בטקס זיכרון למחבלים,

היה רמטכ"ל כושל,

קיימת עננה פלילית מעל ראשו בעקבות עסקה בין חברת המימד החמישי לבין משטרת ישראל כאשר הועברו 50 מליון ₪ ללא תמורה או מוצר כאשר הוא היה יו"ר החברה.

ועוד.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אפשר לדון על על זה אפשר לבכות על זה אבל העובדות ברורות גם מהרבה אנשים שאני מכיר החרדים והמסורתיים הלכו להצביע ואפילו את סבא רבא הביאו להצביע והחילונים הלכו לגהץ בקניונים , והנה התוצאה העגומה. להוסיף לזה את הטרור שהרים ראש וחוסר המעש בנדון אצל הממשלה לפחות בנראות והנה לכם גם אנשים נורמטיביים שקנו ססמאות הבטחון של בן גביר. תתנחמו שביבי כבר בן 72 או 82 לפי חלק מהקונפרציות , ושאין לו יורש שאת בין גביר הוא יחסל כמו שהוא עשה לכל קודמיו כולל ליברמן שבכלל לא טיפש. לפני האור תמיד יש חושך רק צריך סבלנות ובכל מקרה יותר ממה שהוא כבר הרס כבר קשה להרוס עוד . ודווקא טוב שהוא עלה הבטחון על הפנים הכלכלה גם לא להיט בגלובלי הכוונה כי פה בינתיים מגהצים כרגיל, כל העולם כמעט עשה פרצוץ חמוץ ממנו . שיאכל מהדייסה שבישל לעצמו . אם לא היה לו את את האובססיה הזאת של אני אני אני היה מזמן סוגר את התיק באיזה טיעון מסכן יוצא לפנסיה יוצא עושה מיליונים מהרצאות מעשן סיגרים ושותה שמפניה . אבל הוא החליט להכניס עצמו לברוך אז שיהנה

• מעניין 1
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

ערוץ 12 מציג:

חשבתי שאתה לא עושה קאמבק? לא שאני נגד, תבוא תשאר.

היא הצביעה על בעיה, מציעה פתרון. זה לא רק לחבר את הערבים לישראל, אלא לבנות את הישראליות מחדש כדי שכולם ירגישו קשורים בתוכה. 

מה הבעיה? מה הפתרון שלך לבעיה שהיא מציגה?

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שתי המילים "כל אזרחיה" מופיעות בגזיר הוידאו הקצר הזה, אז רוטר כהרגלם זועקים גוועלד ומציגים את זה כ "העמדה הרשמית של חדשות 12 היא שישראל תהיה מדינת כל אזרחיה לפי הגדרת ספרי האזרחות"

למרות שבין מה שהיא אמרה לבין זה בפועל יש איזה אוקיינוס או 2. 

מעניין אותי מה נאמר לפני ואחרי השורה וחצי הזו, שיהיה קונטקסט.

אגב, מה שהיא אמרה לגמרי במקום לדעתי. הגרעין של ההייטק בישראל הוא קבוצת אוכלוסיה די מצומצמת בסופו של דבר.

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

ערוץ 12 מציג:

כמה מחשבות מפוזרות פחות או יותר:

יש בעיות אמיתיות בנגב, בגליל, במקומות אחרים, ולא טופלו על ידי הליכוד והחרדים במשך 12 שנים או יותר. אני בספק אם משהו מזה יפתר בשנים הקרובות. אתמול בחדשות דיברו גם על הקושי לגייס שוטרים, למשל. וזה לא שלבן גביר יש אמצעים אמיתיים להוציא לפועל את האג'נדה שלו יותר ממה שהיו לליברמן או לבנט לפני עשר שנים ויותר. 

מעבר לבעיות האלו, אין דבר שמפחיד יותר חלקים מהימין הישראלי משיתוף של ערבים בשלטון בישראל ולא משנה איך זה נראה בשטח. שיתופה של רעמ בקואליציה היוצאת לא פגע בשום היבט בטחוני בישראל שמישהו יודע להצביע עליו. אבל הוא היה no go עבור רבים ודחף אותם להצביע לבן גביר. זה מראה במדויק את גבולות הגזרה של הדמוקרטיה כאן. ובכלל, המון ויכוחים פה סבבו וסובבים סביב שאלת השוויון בארץ. הפחד הקיצוני של אנשי ימין אפילו מהרעיון של שוויון וההתייחסות לבן גביר כפתרון, כמו בפוסט המצוטט, היא בעייני הוכחה די טובה למה שרובם גם בוחרים להכחיש. וזה לא שרעמ זה כוס הקפוצ'ינו שלי. 

אין שום דבר מזעזע במחשבה של דנה וייס. אני לא יודע אם יש קונים לרעיון של מפלגה כזו שתתייחס לישראלים ולא ליהודים - ערבים, מכיוון שהיא לא קיימת במציאות הישראלית. ליהודים יש מפלגות לאומיות דתיות. לערבים יש מפלגות לאומוית דתיות. וזהו. ואולי זו גם התשובה, לצערי. אבל בסופו של דבר אם אפילו רעיונית אתה מעדיף מדינת דת קיצונית על פני מדינה שבה כל הקבוצות הדתיות והאתניות שוות, וגרוע מזה - מוכן לשלם על זה מחיר אישי וכלכלי - זה מעיד עליך ולא על אף אחד אחר.

בסופו של דבר הבחירה הזו לא תוביל אפילו למדינה לא ממש נחמדה שבה ליהודים יהיה טוב ולערבים יהיה רע. אף אחד אפילו לא מעלה את זה כאופציה כרגע. וכולם, חוץ מהחרדים אולי, מדברים כרגע על מדינה שבה יהיה רע לכולם, אבל לערבים יהיה רע יותר.  ואני לא מצליח לחשוב על משהו דפוק יותר מזה. 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 34 דקות, Pika007 כתב:

הגרעין של ההייטק בישראל הוא קבוצת אוכלוסיה די מצומצמת בסופו של דבר.

והומוגנית. אבל כן, לדבר על סטארטפ ניישן "לכולם" בצורה שטחית זה קל.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Gosser1860 כתב:

והומוגנית. אבל כן, לדבר על סטארטפ ניישן "לכולם" בצורה שטחית זה קל.

לרגע לא טענתי שהמגישים והאג'נדה במהודרת החדשות הם לא התגלמות הפופוליזם, בזה הם בהחלט חוטאים בקצב....

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, Mr.Hybrid כתב:

להזכירך כמה עובדות:

היה רמטכ"ל כושל,

קיימת עננה פלילית מעל ראשו בעקבות עסקה בין חברת המימד החמישי לבין משטרת ישראל כאשר הועברו 50 מליון ₪ ללא תמורה או מוצר כאשר הוא היה יו"ר החברה.

ועוד.

מקור: הטוויטר של יאיר נתניהו ורונית הביביסטית.

לפני כשעה, Pika007 כתב:

שתי המילים "כל אזרחיה" מופיעות בגזיר הוידאו הקצר הזה, אז רוטר כהרגלם זועקים גוועלד ומציגים את זה כ "העמדה הרשמית של חדשות 12 היא שישראל תהיה מדינת כל אזרחיה לפי הגדרת ספרי האזרחות"

למרות שבין מה שהיא אמרה לבין זה בפועל יש איזה אוקיינוס או 2. 

מעניין אותי מה נאמר לפני ואחרי השורה וחצי הזו, שיהיה קונטקסט.

אגב, מה שהיא אמרה לגמרי במקום לדעתי. הגרעין של ההייטק בישראל הוא קבוצת אוכלוסיה די מצומצמת בסופו של דבר.

מבלי להתייחס למקרה, יש ציבור דיי גדול במדינה שמזריק לוריד חצאי משפטים, סיסמאות קלילות, סרטונים ערוכים וכמה שיותר קצר, קליל ומכליל.

30 40 שנה של תרומה למדינה < ריצה עם אקדח שלוף על שומר בקניון וצעקות מוות למחבלים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Mr.Hybrid כתב:

להזכירך כמה עובדות:

היה רמטכ"ל כושל,

ועוד.

שומדבר מזה זו לא עובדה.

זה עובדה כמו שהבנדוד של ביבי העביר לו מיליונים כדי שתאושר עסקת צוללות, ממנה החברה שלו תפיק מיליונים במכירה של חומרי גלם ליצרנית הצוללות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, Mr.Hybrid כתב:

לכאורה פרשנית.

טוב שזה המשפט האחרון בתגובה כי כאן איבדתי אותך.

נשמע שאתה מהלל את גנץ וחושב שהוא מר ביטחון,

להזכירך כמה עובדות:

היה רמטכ"ל כושל,

ועוד.

שכחת את ההיא שגנץ הטריד פעם ברפת, ומירי גרב הבטיחה להטיס לארץ כדי שתגיש תלונה. 

נ.ב

אם כל מה שכתבת על גנץ באמת מפריע לך, איך אתה יכול לחיות עם עבריינים מורשעים בכנסת? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

קודם כל, פרשן, בהגדרה, הוא לא נייטרלי. דיווחים חדשותיים צריכים להיות ניטרליים.

דבר שני, מה הבעיה עם הפרשנות שלה?

אתה מתעלם מהעבודה שיש לך ציבור גדול שהנרטיב הציוני הקלאסי לא מתאים לו. אם כי הוא שואף למדינה יותר קוסמופוליטית ואם כי הוא מוחרג מהנרטיב בגלל שאינו יהודי. מה בדיוק אתה מצפה מערבי שיש לו שורשים של מאות שנה במקום בו הוא גר ומשפחה מעבר לקו הירוק, שישיר ״נפש יהודי הומיה״ ויתגייס למסתערבים?!

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 39 דקות, MZN כתב:

מבלי להתייחס למקרה, יש ציבור דיי גדול במדינה שמזריק לוריד חצאי משפטים, סיסמאות קלילות, סרטונים ערוכים וכמה שיותר קצר, קליל ומכליל.

30 40 שנה של תרומה למדינה < ריצה עם אקדח שלוף על שומר בקניון וצעקות מוות למחבלים.

זה לא ציבור, זו נטיה כללית. חוטאים בזה אנשים עם כל סוג של אג'נדה מכל דעה וכל צד של המפה הפוליטית, לכן אני נוטה למקד מאוד את ההתייחסות שלי לזה.

למשל, רוטר זו קבוצה ספציפית שעושה את זה המון. מצד שני, גם "שלום עכשיו" משתמשים באותם תעלולים. בדיון הספציפי הזה, יובל מ. עשה את זה כבר אינספור פעמים (כאשר בד"כ המקור הוא רוטר...)

לגבי "30-40 שנה של תרומה למדינה VS משהו אחר", זו בדיוק הסיבה שאני לא משתמש בפרדיגמה הדבילית של "ימין/שמאל" כפי שאוהבים להציג אותה במדינה שלנו, ליכודניק של היום לא מזכיר במאומה ליכודניק של לפני 40 שנה, בן גביר הוא יצור אחר לחלוטין לעומת מייצגי הציבור הדתי-לאומי של לפני 30 שנה.

(זה נכון גם במפלגות שמעידות על עצמן כשמאל- מרצ של היום די מנותקת מהמציאות לעומת המקבילים שלהם מלפני 30 שנה)

אז אני חושב שצריך להתייחס לזה נכון. אנשים מהצד הימני של המפה אכן תרמו למדינה בעתות כאלו, עשו בלאגן בעתות אחרות. כנ"ל מהצד השמאלי. אז להכליל תחת כותרת אחת זה בעייתי.

מצד שני, קל מאוד להתייחס לשחקנים הנוכחיים, וביניהם- התרומה של בן גביר זעירה עד אפסית.

מעל 90% מהפעילות הפרלמנטרית שלו מתעסקת בכל מיני נושאים כמו כשרות חג הפסח בסיסי צה"ל, איסור הכנסת חמץ לבית חולים, הצעות חוק לשלילת קצבה כזו או אחרת מהאוכלוסיה הערבית בהתבסס על קריטריונים ממוחו הקודח, ועוד ועוד.

אם נקודת ההשוואה היא בן גביר- דודי אמסלם, בהמה לכל דבר ועניין, הוא חבר כנסת יצרני ומועיל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, MZN כתב:

המקור הישיר הוא בנימין נתניהו.

גם אם הוא לא זה שמצייץ בפועל, הוא זה שמעסיק את טופז לוק ואוריך ושאר הצוות, שעוסקים בהפצת פייק ניוז והסתה, 24/7.

על השחיתויות שלו ושל אשתו אולי הייתי מוכן להעלים עין, אבל על מכונת התעמולה הפלגנית והמסיתה שהוא מפעיל אני לא יכול לסלוח. זה לא שהיה פה "שבט אחים ואחיות" לפניו, אבל הוא דרדר את היחסים בין האזרחים פה לתהומות שאני לא יודע אם נצליח לצאת מהן.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

למה מפריע לך שלא יהודים על-פי-החרדים יקבלו שירות מהמדינה ?

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ערוץ 12 מציג:

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

מעבר לבעיות האלו, אין דבר שמפחיד יותר חלקים מהימין הישראלי משיתוף של ערבים בשלטון בישראל ולא משנה איך זה נראה בשטח. שיתופה של רעמ בקואליציה היוצאת לא פגע בשום היבט בטחוני בישראל שמישהו יודע להצביע עליו. אבל הוא היה no go עבור רבים ודחף אותם להצביע לבן גביר. זה מראה במדויק את גבולות הגזרה של הדמוקרטיה כאן. ובכלל, המון ויכוחים פה סבבו וסובבים סביב שאלת השוויון בארץ. הפחד הקיצוני של אנשי ימין אפילו מהרעיון של שוויון וההתייחסות לבן גביר כפתרון, כמו בפוסט המצוטט, היא בעייני הוכחה די טובה למה שרובם גם בוחרים להכחיש. וזה לא שרעמ זה כוס הקפוצ'ינו שלי. 

ערבים שבעד מדינת ישראל מוזמנים וואליד טאהה לא.

העובדה היא שמדינת ישראל יצאה לעלות השחר אחרי נפילת הממשלה, לא לפני.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אין שום דבר מזעזע במחשבה של דנה וייס. אני לא יודע אם יש קונים לרעיון של מפלגה כזו שתתייחס לישראלים ולא ליהודים - ערבים, מכיוון שהיא לא קיימת במציאות הישראלית. ליהודים יש מפלגות לאומיות דתיות. לערבים יש מפלגות לאומוית דתיות. וזהו. ואולי זו גם התשובה, לצערי. אבל בסופו של דבר אם אפילו רעיונית אתה מעדיף מדינת דת קיצונית על פני מדינה שבה כל הקבוצות הדתיות והאתניות שוות, וגרוע מזה - מוכן לשלם על זה מחיר אישי וכלכלי - זה מעיד עליך ולא על אף אחד אחר.

מדינת ישראל הוקמה כמדינה יהודית, ככה היא צריכה להתקיים. ואת זה השמאל קבע,לא הימין.

כל אזרח צריך להיות שווה זכויות, זה לא אומר שמיעוטים צריכים לקבל זכויות לאומיות.

לפני שעה, falou כתב:

דבר שני, מה הבעיה עם הפרשנות שלה?

אתה מתעלם מהעבודה שיש לך ציבור גדול שהנרטיב הציוני הקלאסי לא מתאים לו. אם כי הוא שואף למדינה יותר קוסמופוליטית ואם כי הוא מוחרג מהנרטיב בגלל שאינו יהודי. מה בדיוק אתה מצפה מערבי שיש לו שורשים של מאות שנה במקום בו הוא גר ומשפחה מעבר לקו הירוק, שישיר ״נפש יהודי הומיה״ ויתגייס למסתערבים?!

שלא ישיר נפש יהודי, אבל שלא ייצא לבצע פיגועים.
זכותו לקבל שירותים (כמו שקורה בכל מקום בארץ), זה לא אומר שהוא צריך לקבל זכויות לאום.

לפני 22 דקות, Lior_Django כתב:

למה מפריע לך שלא יהודים על-פי-החרדים יקבלו שירות מהמדינה ?

איפה בציטוט שלי כתוב שלא יהודים על-פי-החרדים לא צריכים לקבל שירותים מהמדינה? למה אתה משקר?

• תוכן חדש...