Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחחחחחחחחחחח איזה טרול

יש לך את הנאום שהוא מתלונן על זה שתמיד בוחרים אותו אחרון בכדורגל?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

למרות שזה נראה הרבה יותר מצחיק מרציני, דבריו לא נטולי אמת בכלל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפסקתי להקשיב אחרי דקה וחצי, עם עוד כמה רפרופים קצרים קדימה.

נשמע כמו הטרלה משובחת למדי.

אספירין, כולנו גזענים - גם העבודה, גם ליכוד וגם מרצ.

את הדיבורים על "העבודה" כמפלגה הכי גזענית שיש אני מניח שצריך לפרש בתוך קונטקסט הגיבובים שפורסמו לאחרונה, על כך ששמאל זה לאשכנזים אליטיסטים מתנשאים ועל כך שרק האשכנזים אשמים בכך שאין שלום בישראל.

יש אנשים שאפילו יקנו את הבולשיט הזה. רועי חסן וחבריו, לדוגמא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש לי חבר בעבודה בשם מוהאנד, הוא כל הזמן אומר שהוא ממש שונא גזענים, וערבים.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הוא צודק במאה אחוז לגבי זה שאנשים כמו סתיו שפיר, הם האנשים הכי גזענים ומתנשאים שיש.

למרות שזה נראה הרבה יותר מצחיק מרציני, דבריו לא נטולי אמת בכלל.

באמת, איזה שטויות, איך אתם בכלל לא חושבים פעמיים לפני שאתם כותבים את זה?

השמאלנים הגזענים (שהם כידוע, "הכי גרועים שיש") לא אומרים לו שלום במסדרון.

הימניים הגזענים (שהם כידוע פציפיסטים אדוקים) שורפים משפחות שלמות על יושביהן ושופכים על ילד חי דלק ומציתים.

ממש בר השוואה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הוא צודק במאה אחוז לגבי זה שאנשים כמו סתיו שפיר, הם האנשים הכי גזענים ומתנשאים שיש.

מאיפה הבאת את זה? אני לא מכיר את סתיו שפיר אבל מכל מה שראיתי ממנה - גזענות זה בערך הדבר האחרון שאפשר להאשים אותה בו.

וחוצמזה, הזחאלקה הזה דביל ברמות אחרות. אהבתי את חוסר הלוגיקה המוחלט בטיעונים שלו: מתחיל ב"היא לא אומרת לי אפילו שלום", ממשיך ב"זו גזענות של שתיקה", מתקדם ל"מפלגת העבודה הכי גזענית" ומסיים ב"אתם המצאתם את הגזענות". טוב שהוא לא האשים אותם בהתחזקות דאע"ש, בעליית הנאציזם ובהתחממות הגלובלית.

אח"כ הוא כמובן עובר להתנשאות של האשכנזים העשירים. יש לו את זה ביותר פופוליסטי?

בנימה קצת יותר עצובה - אלו פני נבחרי הציבור שלנו... סוחרים בשוק. ואפילו לא התחלנו לדבר על מתווה הגז...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא שמעתם על DFTT הא?

פורסם

שמענו גם שמענו. הבעיה היא שבימינו רבים הטרולים על האנשים הנורמליים. פייסבוק הוא הוכחה ניצחת.

ולאלה שלא שמעו ועומדים עכשיו לשאול מה זה DFTT, אענה: JFGI :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא יודע מה הוא עישן אבל אני חייב לנסות מזה. "גזענות של שתיקה" זה בהחלט חידוש מרנין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה רק מוכיח שלא משנה אם אם אתה ישראלי, ערבי, גרמני או פולני; אם אתה פוליטיקאי, כנראה שאתה דלב*וב.

סליחה מחברי הפורום ישראל כץ ואורן חזן. זה לא אישי כלפיכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה רק מוכיח שלא משנה אם אם אתה ישראלי, ערבי, גרמני או פולני; אם אתה פוליטיקאי, כנראה שאתה דלב*וב.

סליחה מחברי הפורום ישראל כץ ואורן חזן. זה לא אישי כלפיכם.

למה דווקא פוליטיקאי דולבויב ולא הציבור?

אני לא מדבר על אלה שלא שורדים אפילו קדנציה אחת בכנסת/פרלמנט/דומה/ראדה, אלא כאלה שכבר הרבה שנים שם.

פורסם

בלא שום קשר לדעותיו, הזחלקה הזה הוא טיפוס מגעיל ואיש דביל ביותר (להבדיל למשל מאחמד טיבי), התחיל פעם לצעוק באמצע החנות ירקות בכפר קרע איך אנחנו היהודים לא מתביישים גם לכבוש, גם לדכא וגם אח"כ לבוא ולקנות ירקות.

בעל החנות, איש יקר בשם סמיר שנשוי ללבנונית-אירופאית (ומתנהג בהתאם), תפס אותו בעורף, זרק אותו החוצה למכונית המרצדס שלו ואמר לנהג שאם הוא יחנה פה עוד פעם אחת, הם יהיו ב"סכסוך רשמי".

מאז הוא קונה ירקות בקצה השני של הכפר :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במאמר מוסגר, נמאס לי כבר מכל הבכיינים שמתלוננים על ה"שמאלנים המתנשאים". תפסיקו לדבר כמו חבורת טמבלים או להתנהג כמו בהמות, ואף אחד לא יסתכל עליכם מגבוה.

כמובן שאני לא באמת אומר את זה לאותם בכיינים, כי ברור מה תהיה התשובה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פשוט תותח.

איזה אבסורד, ח"כ ערבי (ואחד הח"כים ההזויים) אנטי ציוני, "יוצא" על השמאל הציוני (ועל אחת המחוקקות היותר טובות שבו לטעמי) והופך מיד ליקיר הימין.

אותו ימין שכמעט תמיד מגיב באהדה למשהו פופוליסטי, מוקצן, ווולגרי סטייל ה"אח הגדול"- אחרת איך יהיה "תותח"? יעביר איזשהו חוק לקידום הסטודנטים במגזר? יקדם חקיקה לקידום מעמד האישה במגזר? מספיק ש"יצא" על ח"כ מהשמאל ויקבל פרס ישראל.

כמה עלוב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...