Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביונדאי גטס שנת 2004 שלי אין תאורה בחלק של הכפתורים של המיזוג האם זה צריך להיות ככה או שיש בעיה?

גם בלוח השעונים אין לי אור במד הק"מ באיזור הדיגטלי האם זה בעיה להחליף ואם אפשרי להחליף כבר ללדים ?

פורסם

תאורת מזגן ניתן להחליף, רק ברגע שאתה מוריד את הפאנל תהיה מאוד עדין בהרכבה שלו חזרה - ישנו כבל שבורר את המצבים השונים (אוורור קדימה,רגליים,שמשה וכן הלאה) אם תפספס את ההרכבה הנכון המיזוג יהיה מאוד חלש.

פורסם

גם בדגם הכי הכי פשוט של GETZ (שלא קיים בארץ) ישנה תאורה בלוח השעונים, שליטה על המזגן וגם בידית ההילוכים.

אם להחליף לLED? אפשרי . אך לא ממליץ להתעסק עם זה אלא אם יש לך נסיון בתחום.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש לי כלל בכל מה שקשור למכוניות מה שאני לא יודע אני נותן לבעלי מקצוע לעשות. כמה זה אמור לעלות לי החלפה של הנורות כולל החלפה של הנורות בלוח השעונים ?האם יש אפשרות החלפה של הצבע של הנורות או שזה עם כיפה צבעונית?

פורסם

אם הכיפות שעל הנורות המקוריות לא נהרסו אז אפשר להרכיב על הנורות החדשות, בדרך כלל הן נהרסות מהחום של הנורה ונדבקות אליה ואי אפשר להסיר אותן ללא להרוס אותן, צריך לפרק גם את הרדיו דיסק לפני שמבצעים את העבודה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי היום קצת זמן והכנסתי את האוטו לחשמלאי שהחליף לי את הנורות כולל סידור החשמל במצית .עלה לי 150 שח

עכשיו אני ממתין לקבלת מד הטורים מהאיבי בכדי להרכיב אותו

חג שמח ושבת שלום

• תוכן חדש...