Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The Berlingo Bulle

Casper_2001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום תמונות של רכב מוזר שמבוסס על ברלינגו-פרטנר.

מישהו שמע או יודע פרטים עליו?

zone-berlingo-bulle-1.jpg

zone-berlingo-bulle2.jpg

zone-berlingo-bulle5.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
אתה בטוח שזה מבוסס על שני הרכבים שציינת? איפה הפן המסחרי של הרכב הזה?

בכל אופן, לי הוא נראה כמו מיני-סאקסו :wink:

גם לי זה ניראה כך ואם תסתכל טוב יש את הסמל של סיטרואן

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

מה אתם מתפלאים אצל סטרואן זה בסדר תראו את C5 אם הוציאו אוטו כזה לפס יצור אז גם בטח "הברלינגו" הזאות עוד מעט תצא לכבישים

:shock:

פורסם
מה אתם מתפלאים אצל סטרואן זה בסדר תראו את C5 אם הוציאו אוטו כזה לפס יצור אז גם בטח "הברלינגו" הזאות עוד מעט תצא לכבישים

:shock:

היא לא תצא לשום כביש מכיוון שכמו שאתה יכול לשים לב, יצאה כבר ברלינגו עם עיצוב חדש.

דבר שני, אני לא יודע על מה אתם מדברים. אוטו מגניב לאללה. הברלינגו זה אוטו נוח לאללה ( ואפילו ג'רמי קלארקסון יסכים איתי פה), ואם הופכים את תא המטען שלו לבאגאג' לכל דבר, הנה לכם רכב משפחתי ענקי ומרווח.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
דבר שני, אני לא יודע על מה אתם מדברים. אוטו מגניב לאללה. הברלינגו זה אוטו נוח לאללה ( ואפילו ג'רמי קלארקסון יסכים איתי פה), ואם הופכים את תא המטען שלו לבאגאג' לכל דבר, הנה לכם רכב משפחתי ענקי ומרווח.

אמת. הברלינגו באמת נוח (ת"א-אילת ובחזרה). אבל בעיצוב שיש כמה הודעות מעל? :splat:

פורסם

תשמע, לפי דעתי היופי הוא בעיניי במתבונן. יש אנשים שחולים על המולטיפלה.

אני לא יודע מה אתם מתלוננים, אנשים יוצאים עם עיצובים מוזרים ומשונים ובכך בעצם משנים את פני עולם הרכב. לא נמאס מאותם העיצובים? לאנטיסים סובארו ושאר ירקות?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...