Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Windows 8 להיות או לא להיות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיוט? סבבה, אבל בקליק 1 אתה מגיע לשולחן העבודה הקלאסי ומשם נשאר לך להינות מהיתרונות שלה.

 

זכור לי הרבה יותר מקליק 1.

רוב הדברים מוצגים בשולן עבודה שנראה כמו ישן.

אבל כפתור START איננו שם וצריך לחזור למסך הראשי ולחפש את אתכנה שאני רוצה.

 

סיוט.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כמעט חודש עם ווידוס 8, בהתחלה היה קצת קשה להתרגל אבל עכשיו המערכת ממש נוחה לי, ואני אפילו מעדיף את התצוגה של האריחים על פני ההתחל הרגיל.

 

אני בהחלט מתכוון לשדרג גם את הנייד השני לוונידוס 8.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
זכור לי הרבה יותר מקליק 1.

רוב הדברים מוצגים בשולן עבודה שנראה כמו ישן.

אבל כפתור START איננו שם וצריך לחזור למסך הראשי ולחפש את אתכנה שאני רוצה.

 

סיוט.

 

תתקין Classic Shell והבעיה תפטר. (פירטתי על זה בפוסט הראשון שלי בשרשור הזה)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בשביל ליפתור הבעיה יש אפשרות להזמין דרך האתר של מיקרוסופט גירסת DVD ב79.90$ וזה כולל 2 דיסקים של 32ביט ו64ביט ואתה בוחר מה להתקין.

 

 

רציתי להזמין את ה DVD אבל כרגיל במיקרוסופט, הכל מסורבל ומסובך. הם לא מכירים מדינות מחוץ לארה"ב, זה כמובן לא כתוב בשום מקום, רק כשאתה מנסה להשלים הזמנה, מחפש את שדה COUNTRY ומקבל רק קיצורים של המדינות בארה"ב אתה מבין. :?

 

מה לעשות, נאלץ לפרוץ בבוא היום כשזה כבר יעלה 5000 שקל...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

על מה אתה מדבר? לפני שבועיים הזמנתי את הווינדוז תוך 5 דקות של מילוי טפסים, ויומיים אח"כ קיבלתי מייל שה-DVD יצא למשלוח והוא בדרך אלי :shock:

אנשים פשוט פיתחו אנטיגוניזם לשם מייקרוסופט\ווינדוז :lol:

פורסם

מדבר מדבר:

 

Where we ship:

  • The United States Microsoft Store can only ship to U.S. locations at this time. For sales in other countries, please visit one of the international Microsoft Stores.

באתר הישראלי אין אפשרות להזמין את ה DVD, ואני גם לא רוצה בעברית.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ההוראות שם הן בעזרת ה UPGRADE WIZARD שיאפשר לי רק גרסא של 32 ביט (גם אם אזמין בנוסף DVD, הוא רק עם גרסא 32 ביט), אני רוצה את ה 64. אני יודע שאפשר ללכת למחשב עם 64, להזמין ממנו ואז לישמור את הקוד. אבל תכלס, אין לי כוח :-D. וזו דוגמא מצויינת לבלאגן - להזמין לישראל דרך החנות הצרפתית דרך חבר שיש לו 64 ביט... :lol:

 

כבר רוצים לשלם לכם, אז תנו אפשרות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם מייקרוסופט היו חכמים הם היו מוכרים KEY ב10-20 דולר שמתאים ל64 ו32 ביט, לגרסה סטנדרטית ויחידה, עוד כמה דולרים לדיסק.. וזהו בלי מבצעים, קומבינות, שדרוגים, רק ל32, אבל אם תרצה בעתיד 64?...

 

אם היית משלם פעם אחת וזהו מסיים עם זה לתמיד, כמו באפליקציה בחנויות בסמארטפונים למשל, מי לא היה משלם בשיבל לחסוך את הטרחה של פרצות? אבל זה כל כך מסובך ומעצבן, שאני מעדיף להריץ את הפקודות של הKMS הזה בCMD.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לכל מי שמתלונן על עניין ה"יש לי 32 ביט אבל אני רוצה לשדרג ל-64 ביט ואמא של מייקרוסופט #$%ה", תבינו שזה לא אפשרי מבחינה טכנית. גם אם יש לכם ווינדוז 7 32 ביט, ואתם רוצים עכשיו לעבור לווינדוז 7 64 ביט, תצטרכו לעשות התקנה מאפס, בין אם אתם משתמשים בגרסה פרוצה ובין אם יש לכם גרסא חוקית.

אז תנצלו את זה שמייקרוסופט לא מאמתת אם יש לכם 7 חוקי, תורידו ותתקינו 7 64 ביט ממקור כלשהוא, ואז ישר תשדרגו ל-8.

 

בכל אופן, יום אחרון למבצע.

פורסם

אין בעיה עם התקנה מאפס- זה גם הרבה יותר מומלץ בכל מה שקשור לבאגים של מיקרוסופט- הבעיה היא שאני משלם כסף והם לא נותנים לי ליקנות את מה שאני צריך/רוצה !

 

או שיתנו ליבחור בין שניהם או שיורידו לי את שתי הגירסות ואני אבחר מה להתקין!

בצורה המגעילה הזו הם מחייבים אותך להוסיף עוד 40 דולר בשביל לקבל את ה64ביט+ זמן ההמתנה עד שתקבל את הDVD!

לא רק אני מתלונן על הבעיה- יש אינסוף דיונים ברחבי הרשת עוד מהתקופה שזה רק יצא.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מבין את הטענות אבל:

1) אולי זה רק אני, אבל מבחינתי ההנחה במבצע הזה היא משמעותית ואני לוקח בחשבון שאולי יהיה איזשהוא "קאץ'" אבל בשבילי ה"הקרבה" שווה. כנראה שאם הייתי משלם מחיר מלא הייתי גם חושב כמוכם, אבל אני לא, אז אני בולע את הצפרדע.

2) יש טעם להשתמש ב-32 ביט? למה לא להזמין רק את ה-64 ביט שמחיר של 35$ כולל הדיסק עד הבית? כמו שאמרתי קודם, תעשו התקנה נקייה של 7 64 ביט, תעדכנו ל-8 ושלום על ישראל.

פורסם

זו בדיוק הבעיה, אי אפשר להזמין את הדיסק של ה 64 ביט באתר הישראלי, ובאתר האמריקאי הם שולחים את הדיסק רק לארה"ב.

 

כרגע יש לי מחשב 32 ביט עם 7 חוקי שהורדתי כשהייתי סטודנט. אני לא מתכוון לשלם על 8 32 ביט כי 7 מספיק טוב לי. מה שכן, במחשבה על עוד שנה שנתיים כשאחליף מחשב בכיף אני אקנה עכשיו 8 64 ביט במחיר 70 דולר, אבל הם לא נותנים לי !

SAY MY NAME | www.alonadler.com


×
×
  • תוכן חדש...