Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי פולריס סקרמבלר 500 (2X4) שנת 2002 במצב נדיר ביותר: מהפלסטיקה ועד המנוע, ללא נזילות, ללא סדקים, נשמע מצוין בקיצור, באמת כלי נדיר שלא רואה מוסך.

הציעו לי עבורו מחיר ששווה סקרמבלר 500 4X4 בשנתון של 09-10 לפחות (יד שניה כמובן, לא חדש).

השאלה שלי היא האם משתלם לקחת את הסיכון בלמכור כלי נדיר מכנית ולהתקדם בשנתון? והאם בכלל ארגיש בהבדל בין 2X4 ל 4X4?

אשמח לשמוע דעות של מבינים בתחום בלבד.

פורסם

אתה תמיד תרגיש הבדל בין 4X2 לבין 4X4 !

בכל מובן ... ברגע שאתה תיכנס לכל מיני מצבים ש4X2 לא יחשוב על לעבור .. 4X4 יטפס ויאכל את זה !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה לא מובנת אבל תמיד עדיף שנתון מתקדם יותר וכמובן שלשטח 4x4 זה רמה אחרת אתה לא יכול בכלל לחשוב על מעבר לרמה קלה בשטח עם 4x2

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש סקרמבלר 2006 500 4X4, אני מאד אוהב אותו. גם 4X4 וגם לא בהמה כבדה, כיף לשעשועים בשבילים מהירים

וגם עובר כל דבר שהחבר'ה הגדולים עוברים (אני מטייל הרבה עם RZR וספורטסמנים, שמחפשים צרות, אף פעם לא קרה

שהם עברו ואני לא). עם 2X4 כמובן אין מה לדבר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מקווה שזה עדיין רלוונטי...

היה ברשותי סקרמבלר 2008 יד שניה והוא עשה המון בעיות עקב הזנחה של הבעלים הקודמים, אשמתי כמובן שלא בדקתי אותו כראוי, אבל לדעתי אם ה4X4 במצב טוב ושמור ומטופל כמו שצריך שווה להחליף.

• תוכן חדש...