Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם עם מאזדה 3 אתה יכול להנות הכל שאלה של איך רואים את זה, בטיולים כאלה ה"הוווייי" של כולם ביחד עושה את הטיול ,שלב עם זה אנשים שאוהבים לנהוג ואתה מקבל מתכון מנצח ,הרכב זה כמובן תוספת שמוסיפה עוד לא מעט)

אני למשל מאוד אוהב לנהוג ואני מוצא את עצמי יוצא לנסיעות ארוכות ( רמת הגולן ,טבריה ) עם עוד שתי חברים כשאנחנו 2 בכל רכב. ואני נוהג על פגו 206, סתם כי זה כיף המסעדה של אחרי הישיבה הדיבורים על עולם הרכב,ובכלל לשבת בשבת בסטלבט ככה.

נראה שעשיתם חיים!! הלוואי עליי לצאת לטייל ב S2000 כזאת!!!

מה קורה במצב שאתה הכבשה השחורה ועולם הרכב מדבר רק אליך מכל החברים? או שיותר נכון אתה נוסע לאילת רק בגלל הכביש והנהיגה ולא בגלל אילת עצמה ;)

אז אני יגיד לך מה קורה, אני מוצא את עצמי לבד לפעמים אחרי עבודה נוסע 40 דק' לכיוון הבית (והבית שלי 5 דקות ממקום העבודה) אני מאריך את הדרך, חווית הנסיעה בשעות מאוחרות של הערב/לילה היא מהנה לרוב הכבישים ריקים ובאמת אפשר להנות מהרכב.

נראה לכם שהכל תקין אצלי או שדרושה פגישה דחופה אצל פסיכיאטר? :shock:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד שכבר הצלחתי לשכוח איך הבסיס שלי נראה (עברה שנה) זרקתם פה תצלום נסתר של ההר עליו הוא יושב :)

נראה מדהים, אבל למה לא לצלם עוד מהנופים המדהימים של האזור הזה עם הרכב ברקע :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

היה טיול מצויין.

הגעתי בלי יותר מידי ציפיות, ספונטני.

אחלה חברים נחמד תמיד להכיר חברים חדשים ותמיד כיף לנסוע עם החברה הוותיקים.

גם אשלי שמחה, כל הטיול היא קשקשה בזנב...

S2000

פורסם

לפותח השרשור היקר,

האדון עם הבמוו 328 שמצולם בתמונות איתכם ומשודך כחלק מהקבוצה שלכם,

הופתע מאוד בבוקר לראות שביום שבת הוא עשה איתכם טיול ארוך וצולם ללא ידיעתו.

הוא מבקש ואני מבקש שתורידו את התמונות שלו ואת השיוך שלו כחלק מהטיול שלכם

כי הוא לא חלק מהקבוצה שלכם ובנוסף הרכב לא שלו.

אז אחרי עגמת הנפש שנגרמה לו ושננסה לצאת מזה ואני אוכל להרגיע אותו אבקש להוריד את התמונות מיד!

תודה.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

הוא באמת לא חלק מהקבוצה.

פגש אותנו באמצע הדרך ובמקרה הכיר מישהו מהקבוצה שלנו אז אמר שלום.

האדון ראה שמצלמים מכל הכיוונים ליד השלט של עציון, אפילו על הגג טיפסו, יכל לבקש לא לצלם את הרכב אם זה מפריע לו.

בכל מקרה אין לי אפשרות לערוך הודעות שהגיבו עליהם. שהמנהלים יערכו אם זה מה שהוא רוצה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הוא ראה אותנו בנקודה אחת,והחליט להמשיך איתנו לנקודה שנייה(סביב השעה נסיעה),צחק ודיבר עם כולם

אז הוא טייל איתנו לא??

אין בעיה הבחור לא היה שותף לטיול,אבל הוא ידע שאנחנו מצלמים לא אמר שום מילה...גם הוא עשה צילומים.

אבל צריך לכבד את בקשתו,איך אפשר להוריד תמונות?

Vw Polo GTI

פורסם
אני מאריך את הדרך, חווית הנסיעה בשעות מאוחרות של הערב/לילה היא מהנה לרוב הכבישים ריקים ובאמת אפשר להנות מהרכב.

נראה לכם שהכל תקין אצלי או שדרושה פגישה דחופה אצל פסיכיאטר? :shock:

אצלך הכל תקין. הבעייה היא עם כל האחרים.:evil:

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

התצלומים מעולים. תודה רבה על השיתוף, שמחתי לצפות. אגב, הצבע הכי מחמיא לגולף, זה כמו שלך, את האדומה פחות אהבתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אף אחד לא תפס תמונה שם של ה rgv?

היה שם אחד - כיף ליראות את האופנוע הזה וגם לשמוע :)

היינו גם באזור, 2 מיאטות NC אחת NA וקופרה.

ראינו אתכם בידוק עוברים את המחסום חזרה.

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

לצערינו לא.

אני הייתי עסוק בלצחוק על האלפות שיש להן נפח כמו של ה-ZZR1400 שהיה שם :biglaugh:

הייתה גם בחורה שרכבה שם, מטורף...!

ראינו אתכם צמוד למחסום, צודק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...