Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן מתוכנן הטיול?

ומתי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לבחור מספר מסלולים וכיוונים שונים.

אפשרי את הסיבוב הקבוע של נס הרים בר בהר אשתאול, סובב ירושלים.

אפשר להצפין ולהגיע לבית אורון יערות הכרמל.

יש גם מסלול לכיוון ים המלח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תנו רעיונות, מקומות שיהיהו גם טובים לצילום וגם יהיהו חוויה לנהיגה.

נראה לי שהרוב יסכימו שאזור אשתאול ונס הרים הוא בין היפים בישראל.

ואם לא שם אז יש את בירנית אלקוש בצפון, שלא יצא לי לנהוג שם, אבל נראה מבטיח לפי התמונות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בירנית אלקוש , זה כביש פצצה אך קצר יחסית, סופש הקרוב צפוי גשם אז במקרה הטוב כבישים בבקעה/אילת יהיו תקינים.

בכל מקרה לא הייתי מנהל התכתבויות לגבי טיולים על גבי פורום ציבורי.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
אני מתכנן טיול + יום צילומים.

למשהו יש פה מצלמה טובה?

יש לי מצלמה מקצועית מצויינת, אבל אני עוד לא הבנתי איך מצלמים איתה, מאז שאותו נציג ממולח דחף לי אותה היא עדיין יושבת לה בפצפצים בארון.

עכשיו נותר רק להשיג צלם!

אם תארגן טיול, אני אהיה אחראי לחלק האומנותי, דבר איתי בפרטי אם תארגן משהו יש לי רעיון נחמד.

פורסם

היי לכולם,

חשוב לזכור שמדובר בטיול וגם אם מגיעים עם רכבי ספורט בעלי אחיזה של רכבת הרים אנחנו לא היחידים על הכביש,

יש את רוכבי האופניים (שאני נמנה בינהם אבל בשבת האחרונה העדפתי לטייל באיזור עם הרכב :-D) וכל עושי הספורט על השוליים.

להזכירכם גם ברכבות הרים יש תקלות וכשהן קורות מדובר בחיי אדם!!!

עד שאדון "מחוקק" יבין שכדאי להסדיר את נושא הספורט המוטירי אין לנו ברירה אלא להיות מודעים לסביבה שלנו.

טיול זה טיול, זה טיול, זה טיול.

נשים בצד את כמות הניידות שמסתובבות באיזור המשולש "ורק" מחפשות צעירים (גם אם בנפשם) ברכבי ספורט.

שיהיה לכולנו ימי שבת שטופי שמש ומזג אויר מעולה כמו בשבת האחרונה ושנמשיך להנות מנהיגה מודעת, בטוחה ומהנה.

נ.ב - מי שרוצה ללמוד את הרכב שלו שיעשה את זה במסלול/כביש מבודד ולא בכבישים ציבוריים.

ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

תבוא פעם הבאה עם המשפחתית שלך או שאתה בא רק לטיולים של עגלות?

טיול? מה זה? אני לא זוכר מתי תדלקתי בפעם אחרונה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

מתוך סקרנות וקנאה - מהי דרישת הסף בשביל להצטרף לשיירה כזו?

(אל תצחקו ששואל את זה בעל פאביה סטנדרטית לחלוטין..:oops: )

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למען האמת אני לא חושב שיש דרישות סף כלשהן מבחינת הרכב. בטיולים לא עושים רייסים ודברים מסוכנים, סתם נוסעים להנות מנהיגה, מהרכב, מהנוף והחבר'ה.

פורסם
למען האמת אני לא חושב שיש דרישות סף כלשהן מבחינת הרכב. בטיולים לא עושים רייסים ודברים מסוכנים, סתם נוסעים להנות מנהיגה, מהרכב, מהנוף והחבר'ה.

ומבלי לאכזב אף בעל פאביה :wink:

כמובן שטיול רכבים איכותי ומכובד נמדד על פי איכות הרכבים שבשיירה, באותה מידה כמו איכות חבריה.

• תוכן חדש...